Incredibil! Propagandistii USR-PLUS, partide pastorite de Dan Barna (foto centru, stanga) si Dacian Ciolos (foto centru, dreapta), au pus mana pe baza de date a populatiei Romaniei. Tinerii care abia au implinit 18 ani s-au trezit cu scrisori personalizate in care sunt indemnati sa voteze Alianta 2020 USR-PLUS, a lui Dan Barna si Dacian Ciolos. Cum a fost posibil ca agentii electorali ai USR si PLUS sa aiba acces la CNP-urile si datele personale ale tinerilor? Procurorul General Bogdan Licu trebuie sa dispuna de urgenta o ancheta la Directia de Evidenta a Populatiei

Distribuie!by PROPAGANDISTII USR-CIOLOS AU PUS MANA PE BAZA DE DATE A POPULATIEI – Teroare electorala. Tinerii care abia au implinit 18 ani s-au trezit cu scrisori personalizate in care sunt indemnati sa voteze Alianta 2020 USR-PLUS, a lui Dan Barna si Dacian Ciolos. Cum a fost posibil ca agentii electorali […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
PROPAGANDISTII USR-CIOLOS AU PUS MANA PE BAZA DE DATE A POPULATIEI – Teroare electorala. Tinerii care abia au implinit 18 ani s-au trezit cu scrisori personalizate in care sunt indemnati sa voteze Alianta 2020 USR-PLUS, a lui Dan Barna si Dacian Ciolos. Cum a fost posibil ca agentii electorali ai USR si PLUS sa aiba acces la CNP-urile si datele personale ale tinerilor? Procurorul General Bogdan Licu trebuie sa dispuna de urgenta o ancheta la Directia de Evidenta a Populatiei


Incredibil! Propagandistii USR-PLUS, partide pastorite de Dan Barna (foto centru, stanga) si Dacian Ciolos (foto centru, dreapta), au pus mana pe baza de date a populatiei Romaniei. Dovada sunt scrisorile pe care le-au primit foarte multi tineri ce abia au implinit 18 ani, deci care au dreptul sa voteze, in care sunt indemnati sa iasa la vot la alegerile europarlamentare si sa puna stampila pe Alianta 2020, formata din USR si PLUSSituatia este extrem de grava, iar Procurorul General al Romaniei Bogdan Licu are obligatia de a se sesiza de urgenta si de a declansa o ancheta la Directia Generala de Evidenta a Populatiei pentru a se stabili cum a fost posibil ca agentii electorali ai USR-PLUS sa aiba acces la CNP-urile si datele persoanele ale tinerilor, existand in opinia noastra indicii clare de incalcare a legii datelor cu caracter personal.


Lumea Justitiei prezinta tocmai o astfel de scrisoare primita de un tanar din Bucuresti, caruia nu ii vom prezenta numele (vezi facsimil 1 si 2), din motive lesne de inteles. Abia trecut de varsta majoratului, acesta a gasit in cutia postala o scrisoare in care i se amintea ca are dreptul de a vota, fiind indemnat sa se prezinte la alegerile pentru Parlamentul European de duminica, 26 mai 2019:

SALUTARE!


AI TRECUT DE MAJORAT! FELICITARI!

Esti tanar, energic, ai multe idei si lucruri pe lista ta de ‘to do’. Trece data de 26 mai cu mentiunea Votez pentru Europarlamenetare”.


Dar nu doar ca este indemnat sa voteze la europarlamentare, ci i se spune si ce formatiuni politice sa aleaga. Mai exact, Alianta 2020 formata de USR si PLUS:

Noi participam la aceste alegeri si suntem pe pozitia 2, pe prima pagina in partea dreapta a buletinului de vot. Ne numim Alianta 2020 si reprezentam doua partide tinere: USR si PLUS si am vrea ca tu sa fii alaturi de noi si sa alegi cea mai buna varianta pentru tine”.

Teroare electorala

Practic, in cazul de fata se poate vorbi nu doar despre o posibila incalcare a legii datelor cu caracter personal, ci si de, credem noi, o adevarata teroare electorala. Si spunem asta avand in vedere sentimentul pe care il poate avea un om care primeste o asemenea scrisoare personalizata. Un sentiment de teama, caci oricine se poate gandi ca este urmarit si monitorizat, in conditiile in care datele sale persoanele au intrat in posesia unor formatiuni politice, probabil cu complicitatea unor functionari de la Directia Generala de Evidenta a PopulatieiIar acest sentiment de teama poate fi cu atat mai mare cu cat vorbim despre doua partide, USR si PLUS (Alianta 2020), care fac apologia catuselor si care sunt renumite pentru discursul agresiv, completat uneori chiar si cu actiuni dincolo de decenta.

Altfel, in scrisoare se mentioneaza faptul ca aceasta a fost realizata la comanda USR intr-un tiraj de 5973 de exemplare. Ceea ce ar putea insemna ca scrisorile au ajuns la 5973 de tineri ce au implinit 18 ani. Totusi, nu este exlcus ca scrisori din partea USR-PLUS cu un continut diferit sa fi primit si alte categorii de oameni.

Se poate lasa cu condamnari

Pe de alta parte, liderii USR-PLUS si coordonatorii de campanie ai acestor partide ar trebui sa aiba motive de ingrijorare in cazul deschiderii unui dosar penal. Asta intrucat intrarea in posesia unor date cu caracter personal si folosirea lor in campanie electorala se poate lasa chiar si cu condamnariUn precedent exista deja. Culmea, este vorba despre tocmai despre cazul presedintelui PSD Liviu Dragnea, obsesia USR-PLUS. Asa cum insusi Liviu Dragnea a explicat in urma cu cateva zile, liderul PSD a fost condamnat in celebrul dosar al referendumului din 2012 pe motiv ca, prin indemnarea romanilor sa iasa la vot, ar fi incalcat tocmai legea privind datele cu caracter personal:

Eu nu am fost condamnat pentru fraude la referendum. Ceea ce a scris doamna Livia Stanciu acolo (n.r. – in decizia ICCJ de condamnare) nu are nicio legatura cu Codul penal si cu Justitia. Eu am fost trimis in judecata pentru fraude la referendum, doua milioane de voturi furate. Normal ca nu s-au furat doua milioane de voturi, nu s-au falsificat doua milioane de voturi, n-am falsificat niciun vot ca n-aveam cum, si s-a constatat asta. Dar pentru ca era comanda sa fiu condamnat, am fost condamnat pentru ca prin faptul ca le-am cerut oamenilor sa vina la vot, militantii PSD ar fi putut studia listele electorale permanente – asta scrie in motivare – liste electorale care sunt publice, sunt afisate peste tot, si citind acele liste electorale permanente ar fi putut afla adresa oamenlor din listele permanente si ar fi putut incalca astfel legea privind protectia datelor personale. Pentru asta am fost eu condamnat”.

https://www.luju.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro