INCREDIBIL: Preşedintele României primeşte ilegal informaţii de la Serviciile Secrete

Distribuie!by loading... Incredibil! Preşedinţii României (toţi! – Iliescu, Constantinescu, Băsescu, Johannis) primesc ILEGAL informaţii secrete de la Serviciile de Informaţii din România! Vă prezint mai jos materialul scris de Raisa… Citiţi-l şi vă provoc să încercaţi să explicaţi această incredibilă postură de impostură în care se gasesc preşedinţii României! (Cornel […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

colaj-caciula

loading...

Incredibil! Preşedinţii României (toţi! – Iliescu, Constantinescu, Băsescu, Johannis) primesc ILEGAL informaţii secrete de la Serviciile de Informaţii din România!

Vă prezint mai jos materialul scris de Raisa… Citiţi-l şi vă provoc să încercaţi să explicaţi această incredibilă postură de impostură în care se gasesc preşedinţii României! (Cornel SABOU)


Legea 51/1991, fără preşedinte

Siguranta Nationala este, din 1991, consfintita prin Legea 51. Alta, in afara de Legea 51/1991, care sa se refere la Siguranta Nationala a Romaniei, nu e! Pe baza ei functioneaza – cu atributii cu tot – serviciile de informatii ale tarii. Toate! Conduse, din 1991, de diverse personaje care duc, din 1991, mape informative (activitate pe care tot poporul e convins ca sefii Serviciilor sunt obligati sa o faca) la diversi insi ajunsi presedinti de tara. Am asteptat, cu rabdare, atatia ani, ca specialist in chestiunea asta, sa vad macar un parlamentar care sa zica: Hopaaa, ia stai asa, ce cauta SRI si SIE cu mape informative la Cotroceni, ce cauta sefii serviciilor secrete la Palat, dand informatii zilnice presedintelui de tara?


CONFORM LEGII SIGURANTEI NATIONALE, informatii din domeniul sigurantei nationale pot fi comunicate DOAR:

– presedintelui Senatului,

– presedintelui Camerei Deputatilor, precum si comisiilor permanente pentru aparare si asigurarea ordinii publice ale celor doua camere ale Parlamentului;

–  ministrilor si sefilor departamentelor din ministere;

– prefectilor,

– primarului general al Capitalei, precum si conducatorilor consiliilor judetene, respectiv al municipiului Bucuresti, pentru probleme ce vizeaza competenta organelor respective; si organelor de urmarire penala, cand informatiile privesc savirsirea unei infractiuni.

Cine spune asta? Pai asta o spune singura lege a Sigurantei Nationale, recte legea 51/1991, capitolul II, art. 11! Patru presedinti ai Romaniei – cu tot cu asta in functie acum – au primit, zi de zi, informatii secrete de stat, de la sefii SRI si SIE, in ciuda faptului ca legea Sigurantei Nationale, dupa cum v-am aratat mai sus, specifica in mod CLAR care sunt persoanele care pot primi astfel de informari, mape informative etc. Presedintele Romaniei – oricare ar fi ala – NU ESTE INCLUS IN LISTA DEMNITARILOR CARE POT PRIMI INFORMARI DE LA SERVICIILE SECRETE!

Asta ce inseamna? Asta inseamna:

1). Parlamentarii nu cunosc continutul celei de-a doua legi, ca importanta, dupa Constitutie, si anume Legea 51.

2) Sute si mii de informari, cu caracter secret de stat, au incaput pe mana unor persoane (Iliescu, Constantinescu, Basescu, Iohannis) care nu aveau calitatea legala sa intre in posesia lor.

3) Fapta sefilor Serviciilor secrete – toti, din 1991 pana azi inclusiv, 2 octombrie 2016 – este, asadar, de incalcarea Sigurantei Nationale prin divulgarea de date si informatii secrete, plus alte infractiuni conexe!
P.S. – Iată mai jos un link direct către siteul SRI cu Legea 51/1991:
http://www.sri.ro/upload/Legea51.pdf

 

Sursa: cornelsabou.blogspot.ro,

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Klaus Iohannis, cetatean german! Dacian Ciolos, cetatean francez! Codruta Kovesi, cetatean american? Incotro, Romania?
PUTIN nu va ierta Turcia: „Nu vor scapa doar cu sanctiuni economice. Allah le-a luat mintile”
Șeful misiunii FMI pentru colonia România, înlocuit....
CYD.ro: "În România, analfabetismul nu deranjează pe nimeni! Olimpicii emigreaza, iar analfabetii guverneaza "
Documentele Hexi Pharma NU vor fi desecretizate! Ce argumente sunt aduse
2007 - Situatia principalelor ONG-uri ce formau asa-zisa "Societate Civila". Dana Gârbovan membru principal în ONG SoJust, ONG care-i avea printre membri ei Dumbravă și Danileț, ONG prin care MACOVEI a declanșat așa zisa luptă împotriva corupției
Odraslele …
30 de ambasade la Bucureşti condamnă România de discriminare față de comunitatea LGBTI
Primele declaratii ale premierului propus de PSD. Atitudine foarte agresiva fata de jurnalisti
Toleranță în schimbul tiraniei ”Facem concesii noii Poliții a Gândirii, de parcă am fi supușii unui dement stat stalinist obsedat de sex, care ne obligă să fluturăm micile noastre steaguri curcubeu, în timp ce parada gay mărșăluiește prin fața noastră.”
Birocraţia UE, sub cupola şi la sânul căreia corupţia, nepotismul şi favoritismul se dezvoltă ca lianele în pădurile calde, ia la şuturi România pentru o temă de autoritate internă. Şi, cică, nu suntem colonie!
In 2016 Augustin Lazăr avea dosar penal pentru corupție la Alba Iulia, totul s-a mușamalizat când guvernul Cioloș l-a pus în funcția de procuror general
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro