INCREDIBIL! Premierul Bulgariei i-a zis lui Macron să lase tonul mai jos

Distribuie!by loading... Premierul bulgar Boiko Borisov i-a sugerat președintelui Franței, Emmanuel Macron, chiar de față cu acesta, să-și revizuiască tonul față de Polonia și de Ungaria. Liderul de la Sofia a mai susținut că statele UE pot ajunge, până la finele anului, la un compromis în privința unei noi directive […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Premierul bulgar Boiko Borisov i-a sugerat președintelui Franței, Emmanuel Macron, chiar de față cu acesta, să-și revizuiască tonul față de Polonia și de Ungaria. Liderul de la Sofia a mai susținut că statele UE pot ajunge, până la finele anului, la un compromis în privința unei noi directive pentru muncitorii detașați.

De altfel, Boiko Borisov a cerut tuturor statelor membre ale Uniunii să coboare tonul confruntării cu Polonia și Ungaria.


“Polonia și Ungaria nu sunt numai prietenii noștri, sunt și parte a Uniunii Europene. Le face rău țărilor UE să intre în confruntare directă”, a insistat Borisov, informează Reuters.

Vineri, Emmanuel Macron a criticat dur refuzul Poloniei de a înăspri directiva privind munca detașată. Acesta a susținut că, prin atiutudinea sa, Varșovia se îndepărteză de Europa. În replică, șeful diplomației poloneze l-a acuzat pe Emmanuel Macron că nu știe ce se întâmplă în această parte a Europei. La rândul său, premierul polonez Beata Szydlo l-a acuzat pe Macron de aroganță și lipsă de experință.


 

Sursa: realitatea.net

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Mircea Badea o acuza pe Esca de Fake News: „Să te prezinţi ştirist şi să prezinţi nişte gogomonii, nişte oligofenisme, nişte minciuni, nişte falsuri să le acreditezi ca fiind adevărate, ele fiind monstruoase, tu prezentându-le ca nişte adevăruri…Fake news asta a făcut duduia Esca”
Aberațiile dictatoriale promovate de PSD în legea vaccinării obligatorii. Citiți și vă cruciți!
Procurorii şi poliţiştii fac pe orbii şi surzii! Pădurile de la Bistriţa Bîrgăului dispar an de an
S-a depus acțiunea judiciară pentru dovedirea nulității absolute a formei republicane de guvernământ
STS a derulat Operaţiunea "Taurul" pentru falsificarea alegerilor prezidenţiale din 2009
REFERENDUM PRO-FAMILIE. Sau cum înțelege un student progresist "democrația". Lider progresist al studenților: "Să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă". Bolşevismul n-a murit este SOROS travestit.
LISTA NEAGRA DE LA DNA – Cititi inventarul revoltator al achitarilor incasate de DNA in primele 5 luni ale anului: 95 de inculpati au fost achitati in instanta. Procurorii DNA au ajuns pericol pentru siguranta nationala prin amatorismul si abuzurile demonstrate de judecatori. Cerem DIICOT sa intervina pentru a verifica daca trimiterile nejustificate in judecata au fost opera unui grup de crima organizata care a urmarit sa loveasca in politicieni, alesi locali, magistrati si oameni de afaceri
Scandal în SUA – Bill Clinton ar putea fi arestat pentru pedofilie?
Fără precedent. Coreea de Nord: "vom reduce America la cenușă". Ce spune Rusia
DEZASTRU ECOLOGIC - Microhidrocentralele de pe râurile din zonele montane protejate, un business ucigaş - printre exploatatori, o companie de stat a Budapestei.
Ungaria face ISTORIE! Și-a plătit anticipat datoriile, a dat afară FMI, a pus la respect băncile și are și bani de investiții
Mugur Isărescu, acuzat de DIICOT că a făcut jocurile unui grup infracțional: Nu a acționat în interesul statului român
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro