INCREDIBIL! Premierul Bulgariei i-a zis lui Macron să lase tonul mai jos

Distribuie!by loading... Premierul bulgar Boiko Borisov i-a sugerat președintelui Franței, Emmanuel Macron, chiar de față cu acesta, să-și revizuiască tonul față de Polonia și de Ungaria. Liderul de la Sofia a mai susținut că statele UE pot ajunge, până la finele anului, la un compromis în privința unei noi directive […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Premierul bulgar Boiko Borisov i-a sugerat președintelui Franței, Emmanuel Macron, chiar de față cu acesta, să-și revizuiască tonul față de Polonia și de Ungaria. Liderul de la Sofia a mai susținut că statele UE pot ajunge, până la finele anului, la un compromis în privința unei noi directive pentru muncitorii detașați.

De altfel, Boiko Borisov a cerut tuturor statelor membre ale Uniunii să coboare tonul confruntării cu Polonia și Ungaria.


“Polonia și Ungaria nu sunt numai prietenii noștri, sunt și parte a Uniunii Europene. Le face rău țărilor UE să intre în confruntare directă”, a insistat Borisov, informează Reuters.

Vineri, Emmanuel Macron a criticat dur refuzul Poloniei de a înăspri directiva privind munca detașată. Acesta a susținut că, prin atiutudinea sa, Varșovia se îndepărteză de Europa. În replică, șeful diplomației poloneze l-a acuzat pe Emmanuel Macron că nu știe ce se întâmplă în această parte a Europei. La rândul său, premierul polonez Beata Szydlo l-a acuzat pe Macron de aroganță și lipsă de experință.


 

Sursa: realitatea.net

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cine este Adrian Relu Coman, homosexualul român al cărui caz ar putea duce la impunerea „căsătoriei” între persoane de același sex în întreaga Uniune Europeană.
Spania- socialiștii au câștigat alegerile europarlamentare: 'Este o mândrie pentru noi'
Gelu Vișan: ”Colonizatorii și Statul Militarizat”
Pe mâinile cui a încăput țara asta! Ăsta este consilierul ministresei tineretului!
„Este linistea dinaintea FURTUNII. Toata lumea simte tensiunea”
UE vrea ca Romania sa-si arda viile !
Ambasadorul Emil Hurezeanu: ”Am crescut de la 25 la 80 de secții. Nemții ne-au spus că e ultima oară când putem vota în atâtea locuri. Turcii din Germania votează în 14-15 secții” Citeşte întreaga ştire: Ambasadorul Emil Hurezeanu: ”Am crescut de la 25 la 80 de secții. Nemții ne-au spus că e ultima oară când putem vota în atâtea locuri. Turcii din Germania votează în 14-15 secții”
Protest organizat de homosexuali pentru LEGALIZAREA PARTENERIATELOR CIVILE, duminică, în Piața Universității
ABERAȚIE URIAȘĂ: Politicenii „Secuii” au inițiat autonomia Ținutului Secuiesc. Textul a apărut în… Monitorul Oficial. Cu toate acestea, în România nu mai există secui, conform recensămintelor
CONTINUĂ MANIPULREA PROGRESISTĂ CU CADAVRE. "Apelul supraviețuitorilor din Colectiv", înainte de alegeri. "Mergi la vot! Nu-i lăsa pe alții să aleagă pentru tine!"
Spitalul Județean Brașov: pacienți umiliți, batjocoriți, ignorați cu orele la urgente! Unde-i prefectul ala cu Arafat care se scandalizau de panourile despre vaccinare la Brasov?
Ungaria în război cu Soros
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro