Incredibil! La ce concluzie halucinantă au ajuns anchetatorii în cazul morții băiatului ofițerului SRI, găsit mort cu un cuțit în spate

Distribuie!by sursa foto:  evz.ro loading... Pe 11 noiembrie 2016, un elev de 18 ani din Iași a fost găsit mort în casa unde locuia, de către tatăl său, ofțer SRI. Băiatul  zăcea într-o baltă de sânge cu un cuțit în spate, iar cazul a provocat multă emoție în spațiul public. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

sursa foto:  evz.ro

loading...

Pe 11 noiembrie 2016, un elev de 18 ani din Iași a fost găsit mort în casa unde locuia, de către tatăl său, ofțer SRI. Băiatul  zăcea într-o baltă de sânge cu un cuțit în spate, iar cazul a provocat multă emoție în spațiul public.


Acum ancheta se apropie de final, iar concluziile investigatorilor sunt de-a dreptul halucinante. Cea mai solidă ipoteză ar fi că băiatul s-ar fi sinucis într-un mod care a creat suspiciunile unei crime. Acesta s-ar fi împins cu spatele într-un cuţit, relatează Click!.

Oamenii legii spun că dosarul penal a fost deschis imediat cum Sabin Şerban a fost găsit mort de tatăl său, în seara de 11 noiembrie 2016. Elev al Liceului de Informatică „Grigore Moisil“ din Iaşi, adolescentul a fost descoperit cu un cuţit înfipt în zona omoplatului. Lama străpunsese corpul, ieşind prin zona pieptului.


Cea mai solidă ipoteză

După ce au audiat sute de persoane şi au încercat să adune probe cu privire la o posibilă crimă, autorităţile au restrâns pistele de lucru în cazul morţii lui Sabin Şerban la varianta sinuciderii sau cea a accidentului. Potrivit ziaruldeiasi.ro, cea mai plauzibilă dintre variante ar fi cea a sinuciderii. Concret, Sabin Şerban s-ar fi împins uşor cu spatele într-un cuţit. Ulterior, din cauza durerilor, a căzut cu spatele pe podea, impact ce a dus la perforarea trupului cu lama lungă a cuţitului. Varianta accidentului este şi ea luată în calcul: tânărul să se fi jucat cu cuţitul, aruncându-l în perete, iar lama să fi ricoşat şi să-l fi lovit în spate. Ulterior şocului, este posibil ca tânărul să fi căzut pe spate şi să-şi fi înrăutăţit plaga.

Tatăl refuză ipoteza sinuciderii

„În niciun caz nu sunt de acord cu această ipoteză! Aştept concluziile oficiale ale anchetei”, spune, răspicat, tatăl puştiului. “Deocamdată, îi las pe cei în drept să-şi facă treaba, întrucât ştiu că ancheta continuă“, adaugă colonelul SRI.

Cuţitul care a provocat decesul a fost cumpărat chiar de Şerban, de la un magazin din Iaşi, la începutul lunii octombrie 2016. „A fost finalizat raportul de necropsie prin care s-a stabilit că moartea a fost violentă şi s-a datorat leziunilor produse de cuţitul găsit în corpul victimei“, au precizat procurorii.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro