INCREDIBIL! Celulele canceroase se descompun în doar cateva zile cu ajutorul acestei plante

Distribuie!by Oamenii de ştiinţă au descoperit faptul că această plantă acţionează mai bine decât chimioterapia deoarece omoară complet celulele infectate cu cancer. Pe lângă acest lucru acţionează şi că diuretic, stimulează secreţia bilei, curată ficatul, ajută în cazul alergiilor şi reduce nivelul de colesterol. loading... Conţine foarte multe vitamine şi […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

14470541153ccb3074

Oamenii de ştiinţă au descoperit faptul că această plantă acţionează mai bine decât chimioterapia deoarece omoară complet celulele infectate cu cancer. Pe lângă acest lucru acţionează şi că diuretic, stimulează secreţia bilei, curată ficatul, ajută în cazul alergiilor şi reduce nivelul de colesterol.

loading...

Conţine foarte multe vitamine şi minerale precum vitamina B6, tiamină, riboflavin, vitamina C, fier, calciu, potasiu, acid folic şi magneziu.

Conţine peste 535% din doză zilnică recomandată de Vitamina C şi 110% din doză zilnică recomandată de vitamina A. Toate acestea sunt date ştiute cu mulţi ani înainte.

Universitatea Windsor din Canada a făcut un studiu iniţial în cadrul departamentului de Chimie şi Biochimie iar rezultatul avea să dea noi speranţe pacienţilor cu cancer. Conform „Natural News” s-a demonstrat faptul că păpădia omoară celulele infestate cu cancer fără a afecta celelalte celule ale corpului.

John Di Carlo, un bărbat în vârstă de 72 de ani, s-a convins de proprietăţile păpădiei după ce a fost supus unei chimioterapii agresive. Procesul de vindecare a durat trei ani şi a început chiar atunci când medicii l-au trimis acasă pentru a-şi petrece ultimele zile din viaţă alături de familie.

Datorită faptului că tratamentul cu chimioterapie nu a avut niciun efect iar medicii nu au oferit nicio alternativă, John a început să bea ceai din rădăcina de păpădie, acesta fiind ultimul tratament pe care îl mai putea încerca pentru viaţă lui. În doar trei luni, acest bărbat a reuşit să bage cancerul în remisie, scrie pentrusuflet.com.

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

LISTA OFICIALA A TUTUROR APELOR NATURALE MINERALE DIN ROMANIA! ORICE ALTCEVA VEZI IN SUPERMARKET E TEAPA!
Planul PERVERS pus la cale de Dan Condrea pentru a SCĂPA de problemele cu LEGEA | Care era strategia patronului Hexi Pharma pentru a ŞTERGE urmele afacerii cu DEZINFECTANŢII DILUAŢI
Daca aveţi acest tip de papuci de plastic, aruncaţi-i imediat !
Vaccinarea, afacere de circa 6 miliarde euro ! Totalitarism !! Structurile de forță din România, respectiv Prefectura Braşov, Poliţia, Inspecția Sanitară de Stat și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Braşov, au început să pună presiune pe societatea civilă autentică, reprezentată de părinți și ONG-URI neafiliate politic și economic.
„Darul cerului” sau rostopasca, remediu puternic pentru 150 de afecţiuni
”TIRURI ÎNTREGI CU MARFĂ EXPIRATĂ DIN ALTE ŢĂRI SUNT ADUSE ÎN ROMÂNIA!” DECLARATII UIMITOARE ALE PRODUCATORILOR DE ALIMENTE!
Cum distrugi o naţiune, prin alimentaţie . Cine se află, DE FAPT, în spatele expansiunii Lidl şi Kaufland în România
TOP cele mai TOXICE iaurturi cu fructe: 11 linguri de zahăr, aditivi, E-uri şi nici urmă de fructe. Mizeria care se ascunde în iaurturile din supermarketuri
Otravă pe bani: 68% din apa plată vândută colcăie de bacterii
Olivia Steer: De ce pe orice prospect al vaccinurilor, la efecte secundare, este trecut autismul? Sunt curioasă ce are de spus un oncolog despre viața lui personală, de ce recomandă pacienților citostatice, dar el nu ar face asta niciodată
VIDEO: Ce se spunea in 2012 despre vaccin la Antena 1 si Pro tv. De ce nu mai auzim asa ceva acum?
Dacă vă sună cei de la Protecția (!) Copilului să vă întrebe de ce nu vă vaccinați copilul, le puteți spune: ”Proiectul de lege” nu a intrat în vigoare, iar vaccinarea NU ESTE OBLIGATORIE.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro