Incomparabilul Cristos

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Incomparabilul Cristos


Cu peste 1900 de ani in urma a existat un om nascut contrar legilor vietii. Acest om a trait in saracie si a fost crescut in obscuritate. Nu a calatorit mult. O singura data a traversat granitele tarii in care a trait; aceasta s-a intamplat in timpul exilului din copilarie.
Nu a avut nici bogatie si nici influenta. Familia Lui era modesta si nu a avut nici pregatire si nici educatie. Cand era inca bebelus El l-a ingrozit pe un rege; in copilarie i-a uimit pe intelepti; la maturitate guverna cursul naturii, umbla pe valuri ca si cand erau pavaj si poruncea valurilor sa taca;
A vindecat multimile fara medicamente si n-a luat plata pentru serviciile Lui. Nu a scris nicicand o carte si totusi, toate bibliotecile tarii, nu ar putea cuprinde cartile ce au fost scrise despre El. Nu a compus niciodata vreun cantec si totusi a oferit teme pentru mai multe cantece decat toti compozitorii la un loc.
Nicicand nu a fondat vreun colegiu, insa toate scolile lumii la un loc nu se pot lauda, ca au un numar la fel de mare de studenti.
Niciodata nu a convins vreo armata si nu a recrutat vreun soldat si totusi niciodata vreun conducator nu a avut mai multi voluntari care sub ordinele Lui sa determine pe mai multi rebeli sa depuna armele si sa capitueleze fara sa fi tras vreun foc.
Nu a practicat psihiatria si totusi a vindecat mai multe inimi zdrobite decat toti doctorii, de atunci sau de acum. Odata pe saptamana roata comertului se opreste si multimile isi croiesc drum spre adunarile de inchinare sa Il omagieze si sa I se inchine. Numele marilor oameni de stat din trecutul Greciei sau al Romei au aparut si s-au stins. Numele fostilor oameni de stiinta, filozofi si teologi au aparut si s-au dus. Dar numele acestui Om se raspandeste si mai mult. Desi timpul a asezat nouasprezece secole intre generatia noastra si scena rastignirii Lui,
 El inca traieste. Irod nu a putut sa-L distruga si mormantul nu L-a putut tine.
El ramane pe culmea cea mai inalta a gloriei ceresti, proclamat de Dumnezeu, recunoscut de ingeri, adorat de sfinti si temut de diavoli ca Iisus Cristos Cel Viu, Domnul si Salvatorul nostru personal.
George Buttrick

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Lansarea Laurei Kovesi spre functia de procuror european, pe persoana fizica, fara ca cineva din Romania sa o desemneze pentru o asemenea pozitie, poate fi dovada planului ocult la care Romania a fost supusa.
Klaus Gură de Aur -nu își reproșează nimic în urma mandatului de 5 ani!
Prima înregistrare VIDEO cu atacurile din Paris. ATENŢIE: Imagini şocante
Bloomberg: Emmanual Macron ar putea vinde o parte din avuția națională a Franței şi-anume o parte din participațiile deținute de Stat la Renault, Orange și Engie
Partidul lui Ninel Peia: prioritatea absolută va fi scoaterea din viata publică a ONG-urilor și fundațiilor finantate de către miliardarul George Soros în România”.
După schema tipic soroşistă "de la ONG la Partid Politc" aplicată de finanțatul lui Soros, Nicuşor Dan şi Dacian Cioloș și-ar putea transforma ONG-ul în partid: "Luăm în calcul inclusiv un proiect politic nou, o mișcare politică sau un partid politic"
Sinteza ultimilor ani de... "România lucrului bine făcut.." pentru multinationale.. !Romania fara resurse , Romania lucrului bine facut pentru imperiul Austriac. Companiile austriece „măcelăresc” pădurile româneşti, poliţia arestează doar ţărani cu o căruţă de lemne. Klaus Iohannis a refuzat sa promulge modificarile la Codul Silvic. Ce va rămâne după ei, Dumnezeu cu mila.
E OFICIAL. SUA vor trimite 1.000 de militari in Romania pentru a spori SECURITATEA tarii – VIDEO
Generaţia tânără se transformă într-o generaţie de zombie fideli sistemului
YASSER ARAFAT a fost OTRĂVIT cu Poloniu 210, declară experţii elveţieni
'Mister' elucidat: De ce întrebarea de la referendum nu conţine nicio referire la familie | nu ai voie prin lege sa vii cu alta intrebare!
Generalul Mircea Chelaru: “Aşa începe nenorocirea. Să ştiţi că niciun război nu a început dintr-o dată”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro