ÎNCEPE, OFICIAL, AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL?! TRUMP S-A DECIS: SUA ATACĂ COREEA DE NORD, CHINA I SE ALĂTURĂ !

Distribuie!by Statele Unite, pregătite să atace Coreea de Nord: Americanii ar fi ajuns la un acord cu China privind o acțiune împotriva regimului lui Kim Jong-Un. Flota americană este gata să intervină loading... Primele efecte ale întâlnirii oficiale din weekend dintre Donald Trump și Xi Jinping încept să se vadă. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Statele Unite, pregătite să atace Coreea de Nord: Americanii ar fi ajuns la un acord cu China privind o acțiune împotriva regimului lui Kim Jong-Un. Flota americană este gata să intervină

loading...

Primele efecte ale întâlnirii oficiale din weekend dintre Donald Trump și Xi Jinping încept să se vadă. Secretarul de stat american, Rex Tillerson, a transmis un mesaj extrem de dur împotriva regimului lui Kim Jong Un din Coreea de Nord.


„Daca violați dreptul international, dacă deveniți o amenințare pentru alte state, veți primi o riposta la un moment dat din partea SUA”, a transmis Rex Tillerson regimului de la Phenian.

Secretarul de stat american a precizat că nu are intenția de a îl înlătura de la putere pe Kim Jong-Un, ci vizează doar înlăturarea amenințării nucleare.


Șeful diplomației americane a mai precizat că președintele Chinei este de acord cu americanii privind amenințarea pe care o reprezintă regimului lui Kim Jong Un și acțiunile nord-coreenilor din ultima perioadă.

„Președintele Xi înțelege clar și cred că e de acord cu noi că situația s-a intensificat și a atins un nivel de risc care face necesară o acțiune”, a afirmat duminică Rex Tillerson la postul american CBS, citează stirileprotv.ro.

„Împărtășesc aceeași viziune și nu au au niciun dezacord privind nivelul de risc la care s-a ajuns”, a completat șeful diplomației americane.

Rex Tillerson a mai afirmat că președintele chinez împărtășește viziunea americanilor că pentru moment nu poate exita un dialog cu regimul de la Phenian. „În acest moment a început să recunoască că și interesele Chinei sunt amenințate”, a mai afirmat secretarul de stat despre Xi Jinping.

În acest context, Washingtonul a redirecționat portavionul USS Carl Vinson și grupul de atac care îl escortează spre Pacificul de Vest, specificând clar că este vorba de un răspuns la amenințarea nord-coreeana.

Consilierul pentru securitate națională al președintelui SUA, generalul H.R.McMaster, a spus că e vorba de „o măsură de prudență” în fața unui „regim paria care dispune acum și de capacități nucleare”.

Coreea de Nord a efectuat cinci teste nucleare în ultima perioadă, iar imaginile din satelit susțin că aceștia se pregătesc și pentru cel de-al șaselea. Potrivit americanilor, Coreea de Nord ar putea să fie în măsură să dispună de o rachetă cu focos nuclear capabil să atingă solul american în doi ani.

 

Sursa: extranews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro