“Incendiul din Colectiv a fost planificat cu şase luni în urmă”. OPINIE contra intoxicărilor mafioţilor de presă (Moise Guran şi alţii)

Distribuie!by loading... Când vezi de dinainte ce se va întâmpla şi îi ştii prea bine pe toţi figuranţii de duzină care ies din culise ca nişte trandafiri rozalii, nici n-are cum să nu te cuprindă scârba. Din şi mai multă scârbă scriu acum contra intoxicărilor guzganilor “corecţi politic” de teapa […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cristian Topan Colectiv Proteste Societatea Civila 2015

loading...

Când vezi de dinainte ce se va întâmpla şi îi ştii prea bine pe toţi figuranţii de duzină care ies din culise ca nişte trandafiri rozalii, nici n-are cum să nu te cuprindă scârba. Din şi mai multă scârbă scriu acum contra intoxicărilor guzganilor “corecţi politic” de teapa lui… Moise Guran, de exemplu. Guran face mişto pe net că sunt unii care-l consideră plătit de Soros şi, pe deasupra, că există “tâmpiţi” ca Robert Turcescu şi alţi “obscuri” care îşi pun întrebări cu privire la caracterul “spontan” al incendiului de la Colectiv.

Ca să lamurim lucrurile: nu stiu dacă Guran este plătit de Soros dar ştiu că este plătit de Rusia. Şi asta pe faţă şi la greu. Iar ruşii nu dau degeaba mărgăritare la porci. După cum afirmă chiar Guran, pe site-ul lui, Petrom-OMV este cel mai important sponsor al său. Ce uită să spună Guran? Că OMV este cel mai vechi partener occidental al Gazprom (de peste 45 de ani) şi, în prezent, este direct implicat în construcţia gazoductului rusesc Nord Stream II. Cu doar câteva zile în urmă, amploaiatul lui Vladimir Putin, Gerhard Schroder, fostul cancelar german, s-a bătut pe burtă cu şeful, din acte, al OMV, Rainer Seele, cei doi emiţând în cor, la unison, un falset despre cât de frumoasă este şi trebuie să rămână prietenia dintre Europa şi Rusia. De altfel, GURAN este unul dintre infranimele (numele mici, locale) ale rușilor, şi înseamnă RUS, RUSNAC. Găsim un neam de Gurani şi în cadrul instituţiei zemstvei guberniale din Basarabia. Pe tema rublelor lui Guran puteţi citi şi Patriotismul” pe paine al domnului Moise Guran. Sponsorizat de Petrom, analistul TVR uita de “Fratia OMV-GAZPROM”. Dl. Moise Guran nu s-a sfiit să manânce în trecut din mâna “varanului” Voiculescu, cu ajutorul lui Lucian Mândruţă, apoi să-şi bage ambele mâini în buzunarele contribuabililor, la TVR, iar acum să danseze la/pe masa milionarului maghiar Zoltán Teszári, la Digi Tv. Are o ţinută morală de invidiat, după cum se vede. Un adevarat stâlp al deontologiei jurnalistice! Nu în ultimul rând, Moise Guran se numără printre autorii/colaboratorii aşa-zisei “Alianţe pentru o Românie Curată” a Alinei Mungiu, construcţie parapolitică care, da!, este plătită şi de Soros. Deci, Gurane, ţi-ai răspuns singur la miştocăreală!

Un alt răspândac al corectitudinii politice, mazilit urât de la Cotidianul lui Vîntu şi Buşcu, a ajuns acum să-i pupe poala lui Pleşu, angajatul traficantului de copii Cristian Burci, fost băiat de mingi prin curtea FSN-ul, la recomandarea antrenorilor din fosta DIE. Burci a devenit milionar după ce a primit în anii ’90 monopolul pe publicitatea din TVR. Cu voie de la Iliescu. De-atunci a ţinut-o tot aşa, până când s-a trezit cu fosta Scînteie în braţe, “rebrănduita” în Pravda de Dâmboviţa dupa preluarea ei de către KGB. O întrebare de şi pentru profesionişti: credeţi că ruşii lasă vreodată ceva din mână? Lăudat de rusnacul Guran (ce tautologie! :) ) Comănescu produce în Dilema lui Burci o intoxicare “corect politică” în care, chipurile, trece în revistă “manipulările care au prins viteză” după tragedia de la Colectiv. Doar că manipulantul lui Pleşu se dovedeşte mai manipulatoriu decât manipulările invocate.

Trivializând, Comănescu consideră una dintre dezinformări aceea că “În Club Colectiv a avut loc o sărbătoare satanistă de Halloween și focul e pedeapsa divină/mâna diavolului.” El demontează “dezinformarea” – de fapt o interpretare populară – argumentând fals că concertul a avut loc pe 30 octombrie şi nu pe 31, de Halloween. Dar Comănescu ignoră cu bună ştiinţă chiar invitaţia oficială a clubului Colectiv şi trupei Goodbye to Gravitity, în care se scria negru pe alb ca este un concert cu “after-party de Halloween marca GTC”. Interpretarea cu satanismul a venit, desigur, pe acest fond. Pentru că Halloween este o “sărbătoare” satanică – după cum afirmă chiar sataniştii – şi pentru că la Colectiv chiar au concertat trupe sataniste în toată regula, ca Watain – prin care, conform vocalistului ei, vorbeste “gura lui Satan” (Video din Colectiv cu “Devil’s Blood” aici) – sau Behemoth cu “The Satanist”. Aşadar mai uşor cu sataniştii pe scări, să nu-i umple beciul lui Pleşu…

O altă “dezinformare” atacată este ipoteza emisă în primele momente că “Incendiul din Colectiv a fost provocat de Gabriel Oprea/securiști/alții, ca să deturneze atenția publicului de la moartea polițistului pe motocicletă. ” E ca și cum ai spune că vrei să scapi de urmările unui furt omorând în public pe cineva”, zice Comănescu. Nu, e ca şi cum ai vrea să ascunzi o crima provocând un incendiu, o practică cunoscută în lumea criminaliştilor. O pălălaie care să deturneze atenţia opiniei publice. Cam ce încearcă Comănescu să facă, ca fetiţa cu chibriturile, jucându-se de-a corectul în problema Colectiv. Comănescu, deşi e ziarist, se face că nu ştie ca ăştia care au ajuns la putere prin impostură generală (cum este cazul lui Oprea, de la badigardul lui Miron Cozma la cel al lui Băsescu, Ponta, şi Iohannis) sunt în stare de orice ca să se menţină cu ghearele de ea. Parcă nu ar fi trăit mineriada… Ipoteza cu Oprea a fost demontată doar de amploarea tragediei. Dacă ar fi o “dezinformare” (se pare că Comănescu nu prea înţelege sensul cuvântului de origine rusească), care este rostul ei în raport cu tragedia?

Alta: “Iohannis s-a întâlnit la Cotroceni cu oamenii lui Soros. Ca să facă ce? Să deturneze protestul? „Dovada” e faptul că pe lista participanților se află numeroși lideri de organizații care au beneficiat în trecut de finanțări Soros. Ceea ce e adevărat, dar nu concludent…” Nefiind “concludentă”, nu ne vom ocupa de ea, deşi Comănescu îi acordă neconcludentei “dezinformări” cel mai mare spaţiu publicistic. Faptul a vorbit de la sine şi o să prindă şi formă materială în viitorul Guvern, al “emanaţilor”. Orice comentariu este inutil.

Dar dincolo de aceste “dezinformări”, ce pare să-l deranjeze cel mai tare pe “corect-politicul” Comănescu cât şi pe guranii de teapa lui, este faptul că există o serie de ciudăţenii neelucidate cu privire la tragedia de la Colectiv, cum ar fi “Au fost mai mulți morți, ascunși de autorități“, şi altele şi altele. Pe care comentatorii lui Burci şi Teszári le vor îngropate, odată cu morţii, din ce în ce mai mulţi. Pe cei care emit teorii contrare poziţiei oficiale, cei doi gurişti îi tratează cu dispreţ, minimalizându-i. Robert Turcescu este unul dintre cei care le scot în evidenţă, solicitând cu insistenţă o solidaritate a jurnaliştilor de investigaţii pentru aflarea adevărului. Dar nu este singurul.

Iată, alţi “minioni”, comparativ cu “marile” genii ale presei Guran şi Comănescu, sunt: unul dintre cei mai celebri români, care a participat la mii de concerte, Nicu Covaci, liderul Phoenix, care afirmă tranşant: “incendiul a fost pregătit!”; Florin Chilian, alt artist de scenă; basistul trupei Monarchy, rănit în carnajul de la Colectiv; Ion Cristoiu, şi el un biet jurnalist cu vreo 40 de ani de munca în spate; Radu Ulmeanu, alt jurnalist cu experienţă; Radu Moraru, George Roncea sau Dan Tomozei şi Sebastian Sârbu, specialist în securitate. Şi numărul celor care îşi pun întrebări – cel mai firesc act al unui jurnalist – creşte. De abia de acum încolo trebuie puse întrebări de către tinerii ţării şi victimele de la Colectiv, scrie şi cunoscutul grafician Eugen Mihăescu în articolul săuMascarada macabră: “Poate doar acum să se schimbe ceva — când tinerii au văzut că politicienii români sunt în stare să calce la propriu pe cadavre ca să-şi atingă scopul— şi cei care vor ieşi în stradă nu se vor mai lăsa manipulaţi. Pentru că trebuie ca tineretul să iasă din nou şi să pună întrebări”. Concret, tinerii trebuie să ştie: “Ce s-a întâmplat cu adevărat în noaptea de 30 octombrie la clubul “Colectiv” şi CINE ESTE VINOVAT cu adevărat de tragedie?” Ce este rău în asta, Comănescule?

Citindu-i pe cei ca Guran şi Comănescu nu pot să nu aud vocea Ceauşeştilor cu al lor “Staţi liniştiţi la locurile voastre” din 21 decembrie 1989. Sau, apoi, ortacii FSN-ului din acelaşi (!) “Adevărul” de ieri, care, la fel, luau la mişto “teoria conspiraţiei” privind lovitura de stat din 1989. Strâns uniţi în jurul tovarăşilor Ion Iliescu şi Silviu Brucan (ex-Scînteia), creatorul GDS, ca partener în oglindă al FSN. Acum oglinda s-a răsturnat: vine “societatea civilă” la putere. Iar portavocile noului sistem soroşist pe cale de instaurare vor să acopere cu balele lor orice strop de adevăr despre noua lovitură de stat la adresa României. Pentru rusnacii de azi, ca şi pentru cei de ieri, nu a existat nici afirmaţia KGB-istului Nicolae Militaru din 22 decembrie 1989 – surprinsă în CC şi prezentată de noi, în premieră absolută, pe ecranul din Piaţa Universităţii, în aprilie 1990 – şi anume că “Frontul Salvării Naţionale acţionează de 6 luni de zile”. Cât de fantastică a apărut această declaraţie adulatorilor FSN? Şi oare cât îţi ia să pregăteşti o crimă perfectă? O gazare şi un incendiu #colectiv?

PS: Cu ce rimează Cioloş? Nu cumva cu Soroş? :)

PS 2: Moiseguriştii au avut grijă să omită de pe lista “dezinformărilor” în Cazul Colectiv cea mai ordinară diversiune din ultimii 25 de ani, foarte la obiect expusă de deputatul liberal Daniel Gheorghe: Sloganul “vrem spitale, nu catedrale”, aminteşte de celebrul “noi muncim, nu gândim” din anii ’90

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Rusia ACUZĂ: Sistemele antirachetă americane din România sunt o încălcare a Tratatului INF
Violențe în Paris. O mașină de poliție este incendiată cu ofițeri înăuntru (Video)
Coronavirusul, prezis într-o carte din 1981! „În jurul anului 2020, o boală similară cu pneumonia se va răspândi peste tot în lume”
Cum răspunde procurorul general al unui stat balcanic în fața presiunilor făcute de ambasadorul SUA la Tirana. Un discurs cât un editorial
Revoluția lui Trump și căderea lui Florian Coldea
Saracii sunt condamnati la saracie transgenerationala. OECD a emis un uluitor raport referitor la Franta, din care rezulta ca cei 10% dintre francezi care reprezinta clasa cea mai saraca a societatii au nevoie de 6 (sase) generatii ca sa ajunga in clasa medie.
Vicepremierul Ungariei, primit ca oaspete în Ardeal, ne jignește INCALIFICABIL, iar Bucureștiul e MUT. Zsolt Semjen: „Românii sunt incapabili să asigure autonomia culturală a comunității ungare! Legea cetățeniei, un răspuns la provocarea Trianon”
Dezastru ecologic în Argeş: cum a nenorocit clanul „Brânză” 23.000 de copaci şi a ţepuit statul cu ajutorul angajaţilor de un ocol silvic privat
Monarhie pe stema României. Din 2019 e interzisă folosirea stemei fără acvilă încoronată, ca să stim cine ne conduce din 1990 în coace
Ieșiți din UE, sfatul unui laureat Nobel
Statul politienesc, disperare în MAI? Internele apelează la personal NECALIFICAT: „Și tu poți fi colegul nostru!” | Angajări masive în poliţie, fără şcoală de specialitate
Un consilier local din Caraş-Severin a plătit cu viaţa pentru că s-a opus furturilor de lemn
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro