Ritualul Satanic de sange Bilderberg & Casa Regala in Bucuresti | Incendiul de la Clubul Colectiv, aproape de centrul Pentagramei Oculte a Bucurestilor

Distribuie!by La un moment dat, niste cercetatori amatori ai fenomenelor oculte, plecand de la faptul ca mari capitale precum Washington, Paris, Londra etc. au fost construite cu artere si cladiri principale care refac simboluri masonice, illuminati si altele de acest tip, au dorit sa afle daca si Bucurestiul se supune […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

La un moment dat, niste cercetatori amatori ai fenomenelor oculte, plecand de la faptul ca mari capitale precum Washington, Paris, Londra etc. au fost construite cu artere si cladiri principale care refac simboluri masonice, illuminati si altele de acest tip, au dorit sa afle daca si Bucurestiul se supune aceleiasi reguli generale, mai ales ca a fost numit candva Micul Paris.

loading...

Masoneria a reactivat aceste sinagogi satanice imediat dupa 1989 (Ceausecu a dat comanda sa se darame aceste cladiri oculte , insa multimea manipulata de servicii au inteles invers) Astazi stau cu aceste cladiri si loje masonice in fasta nasului  si nu comenteaza nimeni.  Ipocrizie si prostie , un neam prostit la cote maxime de aceste servicii secrete masonice …iata si dovada :

73

903622_576401149051500_1361383723_o

857034_645065648851716_1574573414_o

61947_493746634003547_880067308_n

 

32

10372152_888497487841863_5812018402052058663_n

isarescu_mason

masoni_400x

malta2008

123

Gr

 

 

Dupa anumite verificari si consultari cu diversi maestrii din loji masonice, cercetatorii nostri amatori au reusit sa gaseasca aceste simboluri si au refacut o Pentagrama Oculta pornind din centrul Bucurestiului. Pentagrama pe care o redam in fotografia alaturata si care a fost publicata pe siteul 9gag.com. In plus, in aceste zile, dupa incendiul de la clubul Colectiv, pe internet si, cu precadere, pe Facebook au aparut o serie intreaga de articole in care se sustine ca focul a fost pus intentioant. Chiar si artiostul Florin Chilian sustine acest fapt.Pe de alta parte, si preotii au reactionat pe siteurile pe care le controleaza, starniti de valul anti-crestin si anti-BOR de pe retelele de socializare, sustinad ca in club se petreceau ritualuri satanice, ca anumite trupe straine de rock care au cantat acolo chiar faceau invocari satanice, aruncau cu sange de porc in spectatori, construiau altare de foc etc.imagini din clubul Colectiv , cu anumite concerte:

Mai mult, specialisti ai fenomenelor oculte au aratat ca in perioada 29-31 octombrie in ritualurile sataniste se petrece Hall-o-eve’s o sarbatoare veche, celtica, in care se aduc sacrificii, de multe ori prin foc, iar satanistii provoaca cu aceasta ocazie anumite evenimente tragice, cum a fost si cel din clubul amintit. In acest context, mai multi useri de Facebook au distribuit in lant fotografia de mai sus, cu specificatia ca incendiul a avut loca aproape de centrul Pentagramei Oculte a Bucurestilor.

Organziatia Bilderberg Din care fac parte si Mugusr Isarescu , Ciolos etc … iata cine sunt acestia :

 

Eyes Wide Shut …operatiunea Colectiv … rituaL masonic cu jertfe !

Eyes Wide Shut si mesajele oculte  – Eyes Wide Shut – Reverse

“Hotel California Route “66”” 


Tot ce este inversat este masonic sau demonic … upside down (cu susul in jos) sau mirror (in oglinda) sau reverse (inversat) , Deci melodia originala din filmul Eyes Wide Shut este “Jocelyn Pook – Masked” insa inversata este o melodie bisericeasca romanesca…. 

sa vedem ce ne transmite filmul: 

Parte Originala din film : 

Sosirile 59

 

Sosirile 20

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Sorin Ovidiu Vântu, DEZVĂLUIRI-BOMBĂ despre planul SRI-DNA | Se încearcă eliminarea oamenilor de afaceri români! Vezi care este scopul acțiunii de amploare!
Viktor Orban: „Suntem invadati. Avem DATORIA istorica si morala de a APARA Europa” (VIDEO)
Permanentele ”crize ale prezentului”, între manipulare și informare
SCANDAL | Ponta face dezvaluiri incredibile despre economie. ESTE VIZATA COMISIA EUROPEANA
MOBILIZARE MILITARA fara precedent in Rusia. Tensiune in CRESTERE
SRI A MINȚIT. "Cele 100 de informări" despre Hexi Pharma erau doar 4 informări făcute în 5 ani iar destinatarii lor au fost președinții Consiliilor județene Cluj și Vâlcea, prefectul de Cluj și un ministru al Sănătății
Schewighofer taie in continuare 8 ha/ora DEFRISARI MASIVE PE PAMANT SFANT, BATAIE DE JOC LA ADRESA ROMANIEI, DURERE IN NATURA SI IN OAMENI. TREBUIE SA FIM UNITI. DOAR UNITI PUTEM SCHIMBA TOTUL !
Ce ar fi însemnat pentru România, O LUPTĂ ANTI-CORUPȚIE REALĂ și ce manipulare ordinară e "ANTI-CORUPȚIA" SOROȘIȘTĂ care se practică azi în România
Dacă e bine sau nu să vă vaccinați copiii, citiți, vă rog, părerea unui farmacist manager de elită
„ATENTATELE DE LA 11 SEPTEMBRIE” ale Italiei au fost organizate de serviciile secrete OPERATIUNEA GLADIO
Directorul Ateneului din Focșani a dat de pământ cu Ambasada SUA și activiștii LGBT, care veniseră să promoveze ideologia gender unor elevi: „Eu nu admit în Ateneu să se discute despre homosexualitate, despre lesbianism, despre transgender”
ZBATERILE SUSPECTEI - Europarlamentara Claudia Tapardel devoaleaza manevrele Laurei Kovesi: “Incearca prin toate mijloacele sa castige functia de sef al Parchetului European... Candidata Laura Codruta Kovesi trimite scrisori Comisiei LIBE exact inainte de audierea sa... E revoltator ca Procurorul Sef European sa fie ales la masa verde... Este absolut necesar ca o asemenea decizie sa fie luata de toti membrii Comisiei LIBE si de toti membrii Parlamentului European”
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro