Ritualul Satanic de sange Bilderberg & Casa Regala in Bucuresti | Incendiul de la Clubul Colectiv, aproape de centrul Pentagramei Oculte a Bucurestilor

Distribuie!by La un moment dat, niste cercetatori amatori ai fenomenelor oculte, plecand de la faptul ca mari capitale precum Washington, Paris, Londra etc. au fost construite cu artere si cladiri principale care refac simboluri masonice, illuminati si altele de acest tip, au dorit sa afle daca si Bucurestiul se supune […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

La un moment dat, niste cercetatori amatori ai fenomenelor oculte, plecand de la faptul ca mari capitale precum Washington, Paris, Londra etc. au fost construite cu artere si cladiri principale care refac simboluri masonice, illuminati si altele de acest tip, au dorit sa afle daca si Bucurestiul se supune aceleiasi reguli generale, mai ales ca a fost numit candva Micul Paris.

loading...

Masoneria a reactivat aceste sinagogi satanice imediat dupa 1989 (Ceausecu a dat comanda sa se darame aceste cladiri oculte , insa multimea manipulata de servicii au inteles invers) Astazi stau cu aceste cladiri si loje masonice in fasta nasului  si nu comenteaza nimeni.  Ipocrizie si prostie , un neam prostit la cote maxime de aceste servicii secrete masonice …iata si dovada :

73

903622_576401149051500_1361383723_o

857034_645065648851716_1574573414_o

61947_493746634003547_880067308_n

 

32

10372152_888497487841863_5812018402052058663_n

isarescu_mason

masoni_400x

malta2008

123

Gr

 

 

Dupa anumite verificari si consultari cu diversi maestrii din loji masonice, cercetatorii nostri amatori au reusit sa gaseasca aceste simboluri si au refacut o Pentagrama Oculta pornind din centrul Bucurestiului. Pentagrama pe care o redam in fotografia alaturata si care a fost publicata pe siteul 9gag.com. In plus, in aceste zile, dupa incendiul de la clubul Colectiv, pe internet si, cu precadere, pe Facebook au aparut o serie intreaga de articole in care se sustine ca focul a fost pus intentioant. Chiar si artiostul Florin Chilian sustine acest fapt.Pe de alta parte, si preotii au reactionat pe siteurile pe care le controleaza, starniti de valul anti-crestin si anti-BOR de pe retelele de socializare, sustinad ca in club se petreceau ritualuri satanice, ca anumite trupe straine de rock care au cantat acolo chiar faceau invocari satanice, aruncau cu sange de porc in spectatori, construiau altare de foc etc.imagini din clubul Colectiv , cu anumite concerte:

Mai mult, specialisti ai fenomenelor oculte au aratat ca in perioada 29-31 octombrie in ritualurile sataniste se petrece Hall-o-eve’s o sarbatoare veche, celtica, in care se aduc sacrificii, de multe ori prin foc, iar satanistii provoaca cu aceasta ocazie anumite evenimente tragice, cum a fost si cel din clubul amintit. In acest context, mai multi useri de Facebook au distribuit in lant fotografia de mai sus, cu specificatia ca incendiul a avut loca aproape de centrul Pentagramei Oculte a Bucurestilor.

Organziatia Bilderberg Din care fac parte si Mugusr Isarescu , Ciolos etc … iata cine sunt acestia :

 

Eyes Wide Shut …operatiunea Colectiv … rituaL masonic cu jertfe !

Eyes Wide Shut si mesajele oculte  – Eyes Wide Shut – Reverse

“Hotel California Route “66”” 


Tot ce este inversat este masonic sau demonic … upside down (cu susul in jos) sau mirror (in oglinda) sau reverse (inversat) , Deci melodia originala din filmul Eyes Wide Shut este “Jocelyn Pook – Masked” insa inversata este o melodie bisericeasca romanesca…. 

sa vedem ce ne transmite filmul: 

Parte Originala din film : 

Sosirile 59

 

Sosirile 20

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

LOCUINȚELE FĂCUTE PE VREMEA LUI NICOLAE CEAUSESCU, ULTIMUL CAPITOL LA CARE ROMÂNIA STA BINE. Eurostat: România, țara cu cei mai mulți proprietari de locuințe din UE.
Situaţie EXPLOZIVĂ în Orientul Mijlociu! Arabia Saudită a întrerupt relaţiile diplomatice cu Iranul | Aveţi 48 de ore să plecaţi!
Peste 70% din Romania este concesionata. Inclusiv pentru gaze de sist.
OZN imobilizeaza un tir in Germania
Liderii mondiali au decis: Următorul pas în Inteligența Artificială este AUGUMENTAREA OAMENILOR
Petre Ţuţea savuros: “Mor de dragul lui Nicolae Ceaușescu ăsta! Îmi vine să-l pup de drag ce-mi e. Se pupă cu toți negroteii ăia șefi de stat şi face rost de valută să nu mai depindem de muscali!”
VACCINAREA OBLIGATORIE nu e pentru “EPIDEMIA” DE RUJEOLA, ci pentru absolut toate vaccinurile, inclusiv GARDASIL (cel mai distructiv), inclusiv pentru orice nou vaccin vor mai crea / Dar si mai grav: CE VOR PUNE IN NOILE VACCINURI?
Lucia Hossu Longin:„Domnul Iohannis tace pentru că are înțelegeri secrete cu domnul procuror. El i-a acoperit dosarele, se simte obligat de o moralitate pe care numai dânsul o poate înțelege și explica"
Nu a existat cineva care sa ii scrie lui Ceausescu o scrisoare cu o problema si ea sa nu fie rezolvata
Partidul lui Ninel Peia: prioritatea absolută va fi scoaterea din viata publică a ONG-urilor și fundațiilor finantate de către miliardarul George Soros în România”.
Comunismul nu mai e o scuză: Cum şi-a modernizat Polonia calea ferată şi cât de repede se poate traversa ţara
Keanu Reeves: Elitele de la Hollywood folosesc sângele copiilor pentru a-și prelungi viața
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro