Incendiile din Australia si California realizate pentru trenurile de mare viteza care vor lega Orașele Inteligente

Distribuie!by Aceasta arată ca o dovadă interesantă atunci când discutăm despre incendii … Sau așa-numitele incendii sălbatice din tot statul California, Statele Unite. Practic, tot ce trebuie să faceți este să căutați o hartă a incendiilor din California în ultimul an și așa și să puneți harta sistemului propus de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Aceasta arată ca o dovadă interesantă atunci când discutăm despre incendii … Sau așa-numitele incendii sălbatice din tot statul California, Statele Unite. Practic, tot ce trebuie să faceți este să căutați o hartă a incendiilor din California în ultimul an și așa și să puneți harta sistemului propus de mare viteză din California. Ce obțineți atunci când așezați aceste imagini unul lângă altul … Ei bine, se întâmplă ca focurile de vegetație din California să fie toate localizate de-a lungul liniilor propuse în proiectului feroviar de mare viteză din Californa

loading...

Linia de tren de mare viteză care va lega orașele inteligente:


și mai jos focarele de incendii:

Sursa: eclinik.net

 

Incendiile din Australia este atribuit cu ușurință religiei „schimbărilor climatice”, dar este mai mult decăt atât. Diferitele locații în care au început focurile de vegetație au coincis cu calea propusă pentru trenurile de mare viteză și locațiile propuse de „orașe inteligente”.


Pregatirea

Pentru a implementa eficient planul de eliberare a zonelor care vor fi utilizate pentru proiectele menționate mai sus, bugetul pentru Pompieri și Salvare a fost redus cu 12,9 milioane dolari , în timp ce serviciile de pompieri rurale gestionate de voluntari au pierdut 26,7 milioane USD.
Byron Bay, care este în prezent devastat de incendii, i-a fost promis 5,85 milioane de dolari pentru o nouă stație de pompieri din Kingscliff. Finanțarea nu a ajuns încă.
În prezent, mulți pompieri se luptă cu flăcările folosind apă din fântâni, întrucât regiunea Țara Galilor de Sud se confruntă în prezent cu o secetă severă și deja rămânea fără resurse înainte de începerea incendiilor.
Drept urmare, miilor de rezidenți li sa spus să nu aștepte ajutor de la serviciile de pompieri rurale din NSW și au fost lăsați să se evacueze singuri.
Așa cum am explorat anterior, ciclurile naturale sunt frecvente în această țară, iar temperaturile și căldura experimentată nu sunt cu siguranță un fenomen nou .
În schimb, punctul principal de remarcat este că condițiile devin în mod regulat atât de uscate încât, dacă o serie de focuri de vegetație ar începe în orice punct din țară, acestea s-ar răspândi rapid – mai ales dacă nu existată o intervenție de a le stinge.
Politicile din ultimii ani au făcut, de asemenea , mai dificile activitățile de reducere a pericolului.
Pe măsură ce aflăm mai multe despre „criza” continuă a incendiilor, multe rapoarte de presă în masă sugerează acum că majoritatea incendiilor au fost aprinse în mod intenționat .
Cel mai recent, trei băieți în vârstă de 12 ani au fost „calificați” în temeiul Legii tinerilor infractori pentru aprinderea în mod deliberat a focurilor de tufă , deoarece flăcările au răvășit New South Wales South Coast.
În prezent, poliția apelează pentru informații despre incendiile de la Moonbi, Berkeley, Balgownie, Turramurra, Katoomba, Morisset și Parcul Național Regal de lângă Loftus.
Au fost raportate și persoane care furau echipamente a pompierilor, întrucât Poliția NSW sondează mai multe incendii „suspecte” în jurul statului.
Credeți într – adevăr această poveste? Precum copiii sunt responsabili de aprinderea acestor incendii?
Sunt metode tehnologice de geoinginerie care vizează inducerea secetei.
Atmosfera superioară de deasupra Antarcticii s-a încălzit cu până la 40 de grade Celsius în decursul câtorva zile – și continuă să se încălzească.
Acest fenomen rar, cunoscut sub denumirea de încălzire stratosferică bruscă (SSW), ar putea adânci una dintre cele mai grave secete din istoria Australiei.
Harry Hendon de la Biroul de Meteorologie a avertizat despre vremea uscată.
„De obicei vom vedea condițiile în cea mai mare parte a Australiei, dar în principal concentrate în partea de est a Australiei, vor deveni mai calde și mai uscate până la primăvară și până la începutul verii”, a spus dr. Hendon.
SSW este rar în emisfera sudică, cu un singur eveniment major identificat vreodată, în 2002 – unul dintre cei mai uscați ani din Australia.
https://www.abc.net.au/news/2019-09-06/rare-weather-event-over-antarctica-drives-hot-outlook/11481498
Armele meteorologice sunt reale și țările G8 au tratatul ENMOD pentru a le reglementa.
De ce trebuie să ne temem de Orașele Inteligente?
Răspunsul simplu este că nu implementează toate tehnologiile cunoscute și suprimate care ar putea face ca sistemul economic actual să fie învechit.
Orașele inteligente pe care guvernul dorește să le implementeze includ doar tehnologii de comunicare și automatizare, care încă se bazează pe un punct de control central și o rețea electrică.
Este etichetat doar ca „inteligent”, deoarece persoanele care locuiesc în el folosesc smartphone-uri, camere invazive interconectate și alte tehnologii încorporate, care numai ei cunosc funcțiile specifice ale acestora.
Cu referire la videoclipul de mai jos, prim-ministrul Malcolm Turnbull a subliniat valoarea „unirii” oamenilor într-o singură locație, astfel încât să poată controla tot ce se întâmplă în el.

Nu este inteligent. Este totalitar. Este o dictatură tehnocratică pe care încearcă să o construiască.
Planul de orașe inteligente stabilește viziunea guvernului australian pentru aceste orașe și include trei piloni: investiții inteligente, politică inteligentă și tehnologie inteligentă.
Inițiative interne cheie includ Planul de orașe inteligente, oferte orașului , The Orase si Suburbii Programul inteligent și Cadrul Național de orașe de performanță .
Prima rundă a programului a înregistrat jumătate din totalul de 50 de milioane de dolari finanțați pentru 52 de inițiative ale orașelor inteligente , alocate în toate statele și teritoriile, sprijinind realizarea de proiecte de oraș inovatoare care „îmbunătățesc viabilitatea, productivitatea și durabilitatea orașelor și orașelor din Australia” .
A doua rundă de finanțare a fost de asemenea încheiată , oferind agențiilor și organismelor administrațiilor locale un total de 22 milioane dolari, cu subvenții de la 250.000 la 5 milioane dolari pentru a sprijini proiecte care aplică soluții inovatoare bazate pe tehnologie la provocările urbane.
De atunci, telefoanele australiene au condus la introducerea tehnologiilor din toată țara, inclusiv Optus la Grădinile Botanice Regale și asistența Telstra cu planurile din Launceston .
Giganți de rețele globale au promovat , de asemenea , tehnologie în orașele inteligente, inclusiv Huawei inteligent – Centru de Operare , orașe inteligente „alianță“ de la Cisco cu KPMG Australia și Nokia orașe inteligente .
Guvernul recunoaște pe deplin că noua inițiativă face parte din contribuția semnificativă a Australiei spre realizarea Agendei 2030 „Obiectiv de dezvoltare durabilă“ 11.
Care este legătura dintre orașele inteligente și durabilitatea? O presiune pentru apă mai curată, zero deșeuri, transport inteligent, o mai bună implicare cu comunitățile și controlul infrastructurii.
Se adaugă o grilă de supraveghere sofisticată pentru a monitoriza și controla mediul creat, dorința ONU de a face orașele australiene mai „viabile și prospere” determină integrarea tehnologiei informației în programele de gestionare a orașelor în acest moment.
Unii australieni inteligenți și-au exprimat îngrijorarea că traiectoria actuală este modelată după China și că „sistemul de credit social” al Chinei ar putea ajunge în curând în Australia .

Cine urăște trenurile de mare viteză?

Nimeni, dar trebuie să o facă așa cum trebuie.
Problema este că este foarte scump să relocăm populația mult timp stabilită pe calea și locația propuse a proiectului. Pentru orice sociopat, este normal să ardă tot în calea lor.
Compania Consolidată Land and Rail Australia , mai cunoscută sub numele de CLARA, a făcut o propunere guvernului australian în 2017 pentru o linie de tren feroviar de mare viteză de la Brisbane la Melbourne, incluzând o viziune a noilor orașe inteligente care vor fi construite de-a lungul sudului traseul planului.
Consorțiul este condus de Nick Cleary, iar compania a convins birocrați și miniștri cu o viziune impresionantă: o rețea feroviară de mare viteză care ar deschide calea nu pentru unul, ci pentru opt orașe noi , fiecare între 200.0000 și 600.000 de persoane, de-a lungul traseului său.
„Politica privind populația nu a reușit, deoarece nu am reușit să depășim tirania distanței”, spune Cleary. „Între acum și 2061 vom crește populația cu 15 milioane. Planul nostru este de a construi orașe la scară conectate cu o cale ferată de mare viteză. ”
Potrivit site-ului lor oficial : „ CLARA este cel mai ambițios proiect de master-planning din Australia: opt orașe inteligente compacte din Victoria și NSW conectate la Melbourne, Canberra și Sydney cu o viteză mare. Viabil, conectat și durabil. Autosuficient în consumul de energie și apă. Prima rețea de orașe din întreaga lume proiectate în jurul oamenilor, nu mașini private, în 100 de ani. Primul oraș CLARA este propus lângă Shepparton, în nordul Victoria. ”
Este o viziune de a transforma modelele de așezare a Australiei înrădăcinate de mai bine de 200 de ani. Și toate acestea trebuie realizate de sectorul privat, cu o implicare guvernamentală minimă.
Căutările ASIC arată o rețea a companiilor din spatele CLARA, iar Cleary spune că există un acord de consorțiu separat și „o serie de firme care ne finanțează pentru a realiza obiectivele” .
Până de curând, au existat îndoieli serioase că proiectul ar putea fi realizat, după ce se presupune că va costa la nord de 100 de miliarde de dolari pentru a curăța pe deplin terenul și a dezvolta infrastructura.

Dovada

La o examinare mai atentă, multe dintre incendiile actuale de -a lungul coastei de est corespund rutei propuse pentru linia feroviară de mare viteză și partea din propunerea CLARA , inclusiv dezactivarea terenului pentru această dezvoltare care nu poate fi folosit pentru nimic altceva.

Incendiile din Australia si California realizate pentru trenurile de mare viteza care vor lega Orașele Inteligente

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ambasada Germaniei, anunț CRUCIAL pentru Iohannis: Ce i-a transmis cancelarul președintelui
Economia străină din România: Băncile şi corporaţiile străine menţin România subdezvoltată, pentru a extrage cât mai mult profit.
Justitiarul: Geoană a furat şi vândut munţii României!
SLUGILE AU IESIT LA INTERVAL – Procurorii din CSM au lansat un comunicat impotriva libertatii de exprimare ca s-o scoata pe Laura Kovesi din corzi. CSM isi permite sa ii „atentioneze” pe jurnalisti, politicieni si reprezentanti ai societatii civile privind comentariile legate de autodenuntul lui Sebastian Ghita, care a dezvaluit ca ar fi participat la musamalizarea plagiatului sefei DNA. CSM a tacut cand diversi inculpati au fost desfiintati de propaganda cu informatii scurse de la DNA
REȚEAUA SOROS. BANI "ALBI" pentru POLITICIENII și ONG-urile care se implică în VIAȚA POLITICĂ DIN ROMÂNI.. Zdrențele Sorosiste: Klaus Iohannis, Dacian Cioloș, Mihai Răzvan Ungureanu, Sandra Pralong, Cătălin Drula, Cristian Ghinea, Violeta Alexandru, Mungiu Pippidi, Nicușor Dan, Clotilde Armand, Liviu Mihaiu, (Bau) Victoria-Violeta Alexandru,Cristina Guseth, Gabriel Petrescu,Mihai Dragoș, Edmond Niculuşcă, Sorin Ioniţă, Vladimir Tismaneanu, Neagu Djuvara, Elena Calistru, Dinu Zamfirescu, Laura Ştefan, Mihnea Berindei , Virgil Ierunca si Monica Lovinescu....etc.
PRINTUL CHARLES SI VICLENISMUL MAGHIAR DIN TRANSILVANIA
Cum vă daţi seama dacă tastatura bancomatului când retrageţi bani este falsă, ce indicii oferă cifra 5
Ponta despre noul sistem medical: Vom trăi într-o societate unde 10% din populaţie, vom avea acces la servicii medicale bune, iar restul de 90% or să moară"
Șmecherie USR-istă: ”Madam Chichirău” a mutat sediul partidului în casa mătușii – DOCUMENTE
Bătrână abandonată în gară de propria familie - rudele au păcălit-o că se vor întoarce: 'De o lună așteaptă'
EVZ: Dan Tăpălagă recunoaște că a intrat ilegal în arhiva secretă a SIPA
Traian Basescu a inchinat Romania ca ofranda sionismului !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro