INCENDIAR! Câți ani ar urma să plătească românii bir pentru Casa Regală (capul Masoneriei) și ce STATUT va avea conducătorul acesteia

Distribuie!by loading... Până la sfârșitul anului, ar putea intra în vigoare un proiect de lege propus de președinții celor două Camere ale Parlamentului, referitor la Casa Regală a României. Astfel, pe o perioadă de zeci de ani de acum înainte, românii ar putea vira bani în buzunarele Familiei Regale. Potrivit […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Până la sfârșitul anului, ar putea intra în vigoare un proiect de lege propus de președinții celor două Camere ale Parlamentului, referitor la Casa Regală a României.

Astfel, pe o perioadă de zeci de ani de acum înainte, românii ar putea vira bani în buzunarele Familiei Regale. Potrivit proiectului de act normativ, Casa Regală ar putea primi un buget anual aprobat de Guvern şi Palatul Elisabeta în folosință pentru următorii 49 de ani. Mai mult, conducătorul Casei Regale ar putea avea statut de şef de stat. 


Bugetul.ro vă dezvăluia că suma pe care ar dori-o cuplul Princepesa Margareta – Principele Radu Duda s-ar ridica la peste 25 de milioane de euro pe an.

Proiectul legislativ a fost inițiat de Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu și prevede acordarea unui statut juridic Casei Regale și statutul de utilitate publică. Astfel Casa Regală ar avea un conducător care ar fi asimilat onorific șefului de stat și are privilegiile de care se bucură un șef de stat.


De asemenea, Casa Regală urmează să aibă un buget de stat anual aprobat de Guvern, un buget care variază în funcție de proiectele pe care Casa Regală le dezvoltă pentru a promova România. Palatul Elisabeta ar rămâne în folosința Casei Regale pentru următorii 49 de ani. Guvernul ar plăti și pentru staff-ul Casei Regale, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, aproximativ 20 de angajați permanenți, scrie Digi24.ro.

În prezent, proiectul se află în dezbatere pe masa Senatului.

Suma uriașă pe care o cere Casa Regală a României ANUAL de la bugetul de stat

Nu era suficient că plătim taxe și impozite ca să le umplem buzunarelor specialilor cu pensii de sute de milioane. Acum trebui să contribuim considerabil și la finanțarea poftelor de lux ale Casei Regale a României.

Cu Regele Mihai pe moarte, Principale Radu și Principesa Margareta negociază intens cu aleșii din fruntea țării  reglementarea statutului juridic al Casei Regale a Romaniei. Deja Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, au depus marti o initiativa legislativa în acest sens.

Și până la urmă n-ar fi o problemă, dacă lucrurile nu s-ar dovedi încă o dată având de fapt doar o miză financiară uriașă.

„Finanţarea cheltuielilor de funcţionare curentă ale Casei Regale a României se asigură de la bugetul de stat, în limita aprobată anual prin Hotărâre a Guvernului”, spune textul normativ.

Dar omite să menționeze și suma fabuloasă pusă în joc, adică mai exact câți bani vor plăti românii pentru Casa Regală. Era vorba de cel puțin 4,5 milioane de euro pe an pe modelul Muntenegru, dar cuplul Radu Duda-Margareta ar dori o sumă de peste 25 milioane de euro anual susținând că România este mai mare ca republica fost iugoslavă, potrivit jurnaliștilor flux24.ro.

 

Sursa: bugetul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro