Intr-adevar se confirma , inca un tren cu tancuri americane intra in Romania si artilerişti americani au ajuns la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu. VIDEO ! Ne pregatim de razboi ?

Distribuie!by loading... Un transport de echipament militar, cuprinzând tancuri americane Abrams şi maşini de luptă, a trecut marţi, 4 aprilie 2017,  pe calea ferată, prin Gherla. In jurul orei 16.35, convoiul feroviar a fost observat în localitatea Livada, iar în jurul orei 16.50 a traversat Gherla. Trenul circula dinspre Cluj-Napoca […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Un transport de echipament militar, cuprinzând tancuri americane Abrams şi maşini de luptă, a trecut marţi, 4 aprilie 2017,  pe calea ferată, prin Gherla.

In jurul orei 16.35, convoiul feroviar a fost observat în localitatea Livada, iar în jurul orei 16.50 a traversat Gherla. Trenul circula dinspre Cluj-Napoca spre Dej.


Intr-adevar se confirma. Artilerişti americani au ajuns la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu. În imagine sunt componente ale Bateriei Alfa, din Batalionul 3, Regimentul 29 Artilerie de Câmp, din SUA, care au ajuns pe 7 aprilie 2017, pe calea ferată, la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu.

Sursa:  rdo.ro


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Anton Lixandroiu, românul care a cerut socoteală Ungariei care și-a cerut pentru prima dată scuze la ONU pentru Holocaust
EXCLUSIV ! Fetiţă torturată de psihologii Barnevernet! (VIDEO)
Legea pentru Roșia Montană revine în forță
Ponta pune cruce în cazul acuzațiilor de plagiat la adresa lui Kovesi: "Justiția nu este egală"
DUMINICA URII II COSTA PE ROMANI – Scenariu exploziv despre modul in care Guvernul Iohannis-Orban saboteaza economia Romaniei. Executivul creste intentionat deficitul bugetar si accepta retrogradarea ratingului Romaniei astfel incat companiile de stat aflate pe profit sa fie vandute pe preturi cat mai mici. Cioclii dau tarcoale Romaniei. Dupa FMI, Banca Mondiala a descins la Guvernul Orban (Foto)
Ponta: „Cred că Liviu Dragnea şi-a negociat ca, la nevoie, să poată fugi în Israel şi să nu fie extrădat”
Soros afirmă pe fata că luptă impotriva statului naţional şi organizează un eveniment LGBT în faţa moaştelor lui Brâncoveanu
Tudor Chirilă, Oana Pellea şi Mihai Şora „agenţi de influenţă ai reţelei Soros“?
Dovada faptului că Serviciul de Informații Externe spionează pe teritoriul României
Nicolae Balcescu, cum a adus el revoluția masonică pașoptistă in Țarisoara Romanească si ce rezolvat? Cu ce boală l-a răsplătit arhitectul masoneriei!
Filosoful francez care a susținut bombardarea Serbiei și a ajutat la distrugerea Libiei, considerat cel mai mare propagandist NATO, și-a luat un tort în față, la Belgrad: „Asasinul Bernard-Henri Lévy sprijină crimele imperialiste!”
Sebastian Ghiţă a făcut anunţul care va zgudui România: Acuze grave la adresa lui Iohannis /DOCUMENT
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro