ÎNCĂ UN PESCADOR A REFUZAT SĂ OPREASCĂ LA SOLICITAREA POLIȚIEI DE FRONTIERĂ ȘI 87 DE MIGRANȚI AU DEBARCAT LA MIDIA

Distribuie!by loading... Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au interceptat un pescador suspect de migrație ilegală, la bordul căreia se aflau mai multe persoane. În data 03.09.2017, în jurul orei 06.35, polițiștii de frontieră din cadrul Sistemului Integrat de Supraveghere la Marea Neagra — SCOMAR au detectat un […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au interceptat un pescador suspect de migrație ilegală, la bordul căreia se aflau mai multe persoane.

În data 03.09.2017, în jurul orei 06.35, polițiștii de frontieră din cadrul Sistemului Integrat de Supraveghere la Marea Neagra — SCOMAR au detectat un pescador suspect în Marea Neagră, la aproximativ 14 mile marine est de Midia, la frontiera maritimă, în afara apelor teritoriale, navigând spre țărmul României.


Imediat, Garda de Coastă a dispus de urgență efectuarea unei misiuni cu două nave din cadrul Grupului de Nave Constanța și Mangalia pentru identificarea ambarcațiunii, cu sprijinul și a două nave aparținând ARSVOM (Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare).

Nava nu a răspuns avertismentelor poliției de frontieră și nu s-a oprit pentru a fi efectuate verificările specifice, continuându-si deplasarea spre țărmul românesc. Fiind însoțită de navele Gărzii de Coastă, în jurul orei 10.05, ambarcațiunea s-a oprit pe malul mării, în apropierea portului Midia.


Cele 87 de persoane (48 bărbați, 16 femei și 23 de copii) aflate la bord vor fi preluate de polițiștii de frontieră, care vor efectua activitățile specifice în astfel de cazuri.

Polițiștii de frontieră continuă cercetările în acest caz, împreună cu reprezentanți ai I.J.J. Constanța, I.P.J. Constanța, I.S.U. Dobrogea și Inspectoratul General pentru Imigrări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

 

Sursa: curentul.info

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro