ÎNCĂ UN PESCADOR A REFUZAT SĂ OPREASCĂ LA SOLICITAREA POLIȚIEI DE FRONTIERĂ ȘI 87 DE MIGRANȚI AU DEBARCAT LA MIDIA

Distribuie!by loading... Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au interceptat un pescador suspect de migrație ilegală, la bordul căreia se aflau mai multe persoane. În data 03.09.2017, în jurul orei 06.35, polițiștii de frontieră din cadrul Sistemului Integrat de Supraveghere la Marea Neagra — SCOMAR au detectat un […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au interceptat un pescador suspect de migrație ilegală, la bordul căreia se aflau mai multe persoane.

În data 03.09.2017, în jurul orei 06.35, polițiștii de frontieră din cadrul Sistemului Integrat de Supraveghere la Marea Neagra — SCOMAR au detectat un pescador suspect în Marea Neagră, la aproximativ 14 mile marine est de Midia, la frontiera maritimă, în afara apelor teritoriale, navigând spre țărmul României.


Imediat, Garda de Coastă a dispus de urgență efectuarea unei misiuni cu două nave din cadrul Grupului de Nave Constanța și Mangalia pentru identificarea ambarcațiunii, cu sprijinul și a două nave aparținând ARSVOM (Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare).

Nava nu a răspuns avertismentelor poliției de frontieră și nu s-a oprit pentru a fi efectuate verificările specifice, continuându-si deplasarea spre țărmul românesc. Fiind însoțită de navele Gărzii de Coastă, în jurul orei 10.05, ambarcațiunea s-a oprit pe malul mării, în apropierea portului Midia.


Cele 87 de persoane (48 bărbați, 16 femei și 23 de copii) aflate la bord vor fi preluate de polițiștii de frontieră, care vor efectua activitățile specifice în astfel de cazuri.

Polițiștii de frontieră continuă cercetările în acest caz, împreună cu reprezentanți ai I.J.J. Constanța, I.P.J. Constanța, I.S.U. Dobrogea și Inspectoratul General pentru Imigrări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

 

Sursa: curentul.info

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Donald Trump și Noua Ordine Mondială – Al Treilea Război Mondial
O realitate ascunsă: de fapt, PSD nu guvernează nimic!
Prezidențiabilii iubitori de homosexuali! Trebuie să stiți ce candidați sunt împotriva familiei!
Dana Budeanu catre Klaus Iohannis: "Cum sa vii, ma, incompetentule, cu casca in ureche?"
Colonizarea României a început în forță. Iată cum vor fi înlocuiți cei 4 milioane de români plecați peste hotare…
PLANUL MINERVA: ROMANIA DISTRUSA SUB DICTATURA BINOMULUI – A trecut un an de la scrisoarea celor 84 de academicieni care avertizau: “Alarmanta incercare de erodare a identitatii, suveranitatii si unitatii nationale a Romaniei... Actiuni indreptate impotriva Statului si Poporului Roman... Solicitam institutiilor sa vegheze si sa actioneze pentru a preveni, contracara si pedepsi agresiunile la adresa identitatii, suveranitatii si unitatii nationale si a stabilitatii statului de drept”
Dupa revolutie nu au reusit cu 100 de miliarde de euro imprumut, sa faca ce a facut Ceausescu cu 11 miliarde de dolari in 24 de ani....
REVOLUTIE IN JUSTITIE - Condamnarea liderului PSD Liviu Dragnea e nula. CCR a statuat: “Intreaga reglementare referitoare la independenta justitiei este lipsita de efecte juridice daca hotararea prin care 'se spune dreptul' este intocmita de o persoana care nu indeplineste calitatea de judecator al cauzei”. Procesul lui Dragnea trebuie revizuit intrucat pentru Livia Stanciu si Luminita Zglimbea a semnat sefa ICCJ Cristina Tarcea. Sute de hotarari similare trebuie anulate (Decizia)
Disertație despre candidatul beșina sasului
Adevăraţii asistaţi social sunt cântăreţii care preamăresc politicienii
Problemele tehnice de la elicopterul lui Trump Jr. au pus pe jar autoritățile române la Cluj
Palatul de la Snagov al lui Verestoy Attila
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro