Inamicul statului numarul unu: …”taranul roman” !!!

Distribuie!by Intre Decebal si Baba Novac – interventie in forta a Politiei Locale Sector 3: agentul Florea Sandu si colegul sau la volanul B-87-KXX au eradicat o retea foarte periculoasa de infractori de 84 respectiv 86 de ani care faceau trafic cu legume de gradina in cantitate de 4 KG. […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Intre Decebal si Baba Novac – interventie in forta a Politiei Locale Sector 3: agentul Florea Sandu si colegul sau la volanul B-87-KXX au eradicat o retea foarte periculoasa de infractori de 84 respectiv 86 de ani care faceau trafic cu legume de gradina in cantitate de 4 KG. De asemenea agentii au identificat cu aceasta ocazie un infractor deosebit de periculos in persoana mea, care, aruncand un chistoc langa cosul de gunoi arhiplin a primit o amenda de 100 lei pentru neobrazarea de a filma interventia.

loading...

Acesti doi supereroi voiau sa confiste marfa infractorilor mai sus mentionati lasandu-i fara painea zilnica. Prin neobrazarea mea de a filma evenimentul soldat cu amenda de 100 lei si de a dona batranicii din imagine o umbrela IKEA (plangea pe banca, in ploaie dandu-si seama de fapta ingrozitoare comisa) cei doi infractori deosebit de periculosi au fost lasati sa plece.


Si acum vine intrebarea: parcangii, hotii, drogatii care arunca seringile in picioarele copiilor nostrii, cersetorii de meserie, pestii – UNDE sunt in ecuatia asta ? Acolo unde supereroii comunitari intorc capul dupa infractorii mai sus mentionati ? RUSINE (pacat ca mi s-a terminat bateria la telefon insa am surprins ce era mai important)

 

Sursa: Turturica Marius

Posted by Mihaila Stefan on 27 Martie 2016

Sursa: Turturica Marius

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Iulian Capsali: “Ne tot luam țara înapoi sau transformarea României în Stat de Drepți”
Emir Kusturica: „Soros vrea să creeze o Europă fără identitate!”
Totuși, Băsescu...
Slovacia și Cehia încep cruciada împotriva standardelor duble la calitatea produselor din spermarketuri: cele pentru vestici și cele pentru estici. Din Europa Centrală apare presiunea pe marile companii producătoare și pe supermarketuri să înceteze să mai vândă pe piețele din fostele țări comuniste produse de calitate inferioară ale mărcilor comercializate în Occident.
A murit Fidel Castro, președintele Cubei (1976-2008) - fișă biografică
RĂȚOIUL - JUCĂTOR. Obama PÂRJOLEȘTE pământul înainte de venirea lui Trump. Al TREILEA mandat al lui Barack
Reacția Bisericii Catolice după ce Lidl a ȘTERS crucea ortodoxă de pe ambalajele unor produse grecești. Eliminarea crucilor a devenit un fenomen la scară mondială: Carrefour, Nestle sau Danone se alătură celor de la Lidl
Cel mai mare scandal din istoria americană ! „Raportul clasificat compilat de Comisia de Informații a Camerei este profund tulburător și ridică semne de întrebare serioase în legătură cu eșalonul superior al Departamentului de Justiție al lui Obama și al FBI-ului lui Comey legate de așa-zisa complicitate” (a lui Trump cu rușii – n.r.).
Coldea, amenințare cu șantaj la adresa SUA!
Din exterior se pregătește dezmembrarea României, slugile autohtone execută: fonduri alocate doar pentru infrastructura din Ardeal!
Dacă Referendumul nu va trece...Romania va fi dezmembrata...
Imobilizat după un vaccin- este nevoie de bani pentru că statul și medicii care au nenorocit copilul nu decontează nimic
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro