În Ungaria, cadrele medicale vor primi un bonus de 1.400 de euro. Iohannis dă 500 Euro. Mai luați de la multinaționale (Schweighofer, tăietorii de lemne )

Distribuie!by Pentru implicarea activă în lupta împotriva coronavirusului, personalul medical din Ungaria va fi răsplătit, în acest an, cu nu mai puțin de 500.000 forinți (1380 de euro), a anunțat premierul ungar Viktor Orban, citat de Agerpres. Viktor Orban a precizat că este obligatoriu ca întregul personal medical să fie […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Pentru implicarea activă în lupta împotriva coronavirusului, personalul medical din Ungaria va fi răsplătit, în acest an, cu nu mai puțin de 500.000 forinți (1380 de euro), a anunțat premierul ungar Viktor Orban, citat de Agerpres.
Viktor Orban a precizat că este obligatoriu ca întregul personal medical să fie subordonat unui comandament central în caz de urgență de sănătate. În acest scop, au fost puse la dispoziția cadrelor medicale 110 dormitoare cu o capacitate de 19.820 de locuri, 58 de hoteluri pentru 5.661 persoane și 3.543 de vehicule.
În Ungaria, numărul cazurilor confirmate de contaminare cu COVID-19 crește gradual, ajungând, în prezent, la 623. Numărul persoanelor decedate este de 26, cele mai multe fiind pacienți cu afecțiuni asociate.
Medicii din Ungaria au efectuat până în prezent 17.769 de teste. Ungaria se află în faza transmiterii comunitare a virusului, prin contacte personale.
Președintele Klaus Iohannis a făcut joi un apel la medicii și asistentele din Suceava să se întoarcă la spital, anunțând  că a cerut guvernului să găsească fonduri pentru ca personalul medical care lucrează cu pacienții cu COVID-19 să primească un bonus lunar de 500 de euro.
SURSA: https://www.activenews.ro/externe/In-Ungaria-cadrele-medicale-vor-primi-un-bonus-de-1.400-de-euro.-In-Romania-Iohannis-spune-ca-%E2%80%9Epentru-personalul-medical-care-lucreaza-cu-pacientii-covid-19-suma-de-500-de-euro-pe-luna-ar-fi-un-bonus-onorabil-160866?fbclid=IwAR1V6DAjk27S4fsXP8RQ2boPkEy6IQoBVCAGhGh02OyqEBvw_b0i452fT2E

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Orban a acceptat sa îi dea partidului lui Ponta lunar 200.000 de euro. Vă convine?
IMPERIALISM ȘI SUBDEZVOLTARE. ROMÂNIA POSTCOMUNISTĂ ȘI LUMPEN-DEMOCRAȚIA
Betonul fără ciment, invenția unui român, a luat medalia de aur la cel mai mare salon de invenții din Europa
AVION PRIVAT PENTRU KOVESI – Deputatul Sebastian Ghita si-a completat denuntul cu date si fotografii despre avionul pe care l-a folosit impreuna cu Mihnea Costoiu pentru a merge la Cluj sa il convinga pe profesorul Gheorghita Mateut, membru al Comisiei tehnice, sa dea girul ca lucrarea de doctorat a Laurei Kovesi nu reprezinta un plagiat (Foto)
SE PUNE LA CALE O NOUA TENTATIVA DE LOVITURA DE STAT – Comisia juridica din Senat a decis ca legea gratierii se va aplica si faptelor de coruptie. Luarea de mita, darea de mita si traficul de influenta nu vor fi exceptate de la gratiere. La scurt timp dupa votul din Senat, lideri ai USR au indemnat oamenii sa iasa in strada. Iohannis le tine isonul: „Sunt neplacut surprins”. Se asteapta reactii de la DNA, PICCJ si CSM, desi modul de legiferare nu este de competenta acestor institutii
INGRIJORATOR! Seful NATO ne vrea PREGATITI PENTRU RAZBOI !
O cursă misterioasă aterizează pe Otopeni
Vă spun şi o noutate: englezii şi americanii, pe care îi proslăviţi, au propus la Yalta ca graniţa de Vest a URSS să fie Carpaţii Răsăriteni, adică întreaga Moldovă a României să fie inclusă în URSS.” …O fi adevărat?
Președintele Iohannis, viraj EXPLICIT spre activismul LGBT: Vrea legi care elimine total „DISCRIMINAREA”. Vrea ca profesorii și conducerile școlilor să se implice direct în „deschiderea” spre „toleranța” Europei secolului XXI
Protocol PNL-UDMR semnat de ungurii Ludovic Orban și Kelemen Hunor pe seama patrimoniului românesc
ANTIROMÂN. Tokes Laszlo: „Acum e momentul autonomiei teritoriale şi al independenţei totale a Ardealului şi a Partiumului!”
Avioane de vânătoare britanice, trimise deasupra Mării Negre pentru interceptarea unui bombardier rus
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro