In timp ce românii bocesc pentru Franta , Imagini de coşmar în satul Nadăş: Jandarmii au vrut să evacueze toată lumea / VIDEO

Distribuie!by Imagini de coșmar! Totul s-a petrecut într-un sat din România. Jandarmii arădeni au vrut să evacueze un sat întreg şi au avut un comportament violent faţă de bătrâni. Totul s-a întâmplat în Nadăş, în urmă cu trei zile.Modul în care jandarmii arădeni au intervenit la executarea silită de la […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Imagini de coșmar! Totul s-a petrecut într-un sat din România. Jandarmii arădeni au vrut să evacueze un sat întreg şi au avut un comportament violent faţă de bătrâni. Totul s-a întâmplat în Nadăş, în urmă cu trei zile.Modul în care jandarmii arădeni au intervenit la executarea silită de la Nadăş va fi analizat de superiorii de la Inspectoratul General. „Ca urmare a aspectelor semnalate de mass-media, referitoare la modul de îndeplinire a atribuţiilor de serviciu al jandarmilor care au participat la acţiunea de punere în aplicare a hotărârii judecătoreşti irevocabile, Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a dispus constituirea unei comisii care face verificări în regim de urgenţă, pentru stabilirea tuturor circumstanţelor legate de acest caz”, a spus Emilia Fânaţă.
loading...

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad a explicat şi motivul pentru care se aflau jandarmii la Nadăş.

„Referitor la participarea, în vederea punerii în aplicare a hotărârii judecătoreşti, din satul Nadăş, a unor lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, precizăm că acţiunea acestora a fost executată în baza solicitării executorului judecătoresc pentru îndeplinirea efectivă a acţiunii de executare silită adresată unităţii în data de 02.11.2015, ca urmare a punerii în aplicare a Hotărârii Judecătoreşti irevocabile emisă de Tribunalul Arad – Secţia Civilă”, spune Emilia Fânaţă, citat de aradon.

Acţiunea jandarmilor s-a întâmplat deşi DNA-ul a intrat pe fir şi a decis să cerceteze modul în care tot satul a fost retrocedat şi de ce au rămas sute de familii pe drumuri.

 

 


Sursa:

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Nici când au venit sovieticii n-a fost mai grav ca azi pentru România - Dinu C. Giurescu
Austrieci NERUȘINAȚI/Ne-au LUAT pe NIMIC PETROLUL, PĂDURILE, GAZELE și BĂNCILE dar NU vor să le plătească COPIILOR români ALOCAȚII EGALE cu ale copiilor lor!
LEGE IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN SI A ROMANIEI
Un politician norvegian dezvăluie pretextele folosite de Barnavernet pentru a lua copiii de lângă părinți: Mama nu a tăiat pâinea destul de bine, bunicii sunt lăsați să îmbrățiseze copiii! Jan Simonsen acuză ambasada Norvegiei din România de minciună. Şcoala „Barnevernet” de la Sinaia; Pericol! Sistemul „Barnevernet” pe cale de se implementa şi in Romania!? (VIDEO)
Compania Samsung A CONFIRMAT! Televizoarele, telefoanele, tabletele chiar daca sunt inchise ASCULTA si INREGISTREAZA TOT ce vorbiti in casa! Serviciile secrete primesc inregistrarile!
Doctorul american care a susținut că vaccinurile provoacă autism a fost găsit MORT. Familia lui Jeff Bradstreet nu crede în teoria sinuciderii
Dictatorul ERDOGAN comite o adevărată LOVITURĂ de STAT în Turcia. Lovitura de stat abia urmeaza. Erdogan trece la EPURARI masive.
George Soros, Klaus Iohannis și Noua Securitate – tentativă de lovitură de stat în România
Komisariatul de la Bruxelles: victorie terminatoare asupra României
EXPLOZIV/ Principesa Margareta, 300.000 de euro de la Soros în scandalul Roșia Montană
3000 EURO/ZI, FILAJUL SRI – Document exploziv al DNA care demonstreaza ca SRI a cheltuit in secret sume faraonice pe interceptari. 540.000 euro filajul unei persoane pe 6 luni. Cine a aprobat asemenea cheltuieli? Oficial, SRI a pus in operare 248.711 de mandate in perioada 2005-2014, ceea ce inseamna la o medie de 6 luni/persoana peste 134 miliarde euro. Cu banii astia aveam toate autostrazile si utilitatile nationale realizate (Document)
Dezastru pentru Iohannis și Lazăr! Informația care-i pune la zid
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro