In timp ce românii bocesc pentru Franta , Imagini de coşmar în satul Nadăş: Jandarmii au vrut să evacueze toată lumea / VIDEO

Distribuie!by Imagini de coșmar! Totul s-a petrecut într-un sat din România. Jandarmii arădeni au vrut să evacueze un sat întreg şi au avut un comportament violent faţă de bătrâni. Totul s-a întâmplat în Nadăş, în urmă cu trei zile.Modul în care jandarmii arădeni au intervenit la executarea silită de la […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Imagini de coșmar! Totul s-a petrecut într-un sat din România. Jandarmii arădeni au vrut să evacueze un sat întreg şi au avut un comportament violent faţă de bătrâni. Totul s-a întâmplat în Nadăş, în urmă cu trei zile.Modul în care jandarmii arădeni au intervenit la executarea silită de la Nadăş va fi analizat de superiorii de la Inspectoratul General. „Ca urmare a aspectelor semnalate de mass-media, referitoare la modul de îndeplinire a atribuţiilor de serviciu al jandarmilor care au participat la acţiunea de punere în aplicare a hotărârii judecătoreşti irevocabile, Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a dispus constituirea unei comisii care face verificări în regim de urgenţă, pentru stabilirea tuturor circumstanţelor legate de acest caz”, a spus Emilia Fânaţă.
loading...

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad a explicat şi motivul pentru care se aflau jandarmii la Nadăş.

„Referitor la participarea, în vederea punerii în aplicare a hotărârii judecătoreşti, din satul Nadăş, a unor lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, precizăm că acţiunea acestora a fost executată în baza solicitării executorului judecătoresc pentru îndeplinirea efectivă a acţiunii de executare silită adresată unităţii în data de 02.11.2015, ca urmare a punerii în aplicare a Hotărârii Judecătoreşti irevocabile emisă de Tribunalul Arad – Secţia Civilă”, spune Emilia Fânaţă, citat de aradon.

Acţiunea jandarmilor s-a întâmplat deşi DNA-ul a intrat pe fir şi a decis să cerceteze modul în care tot satul a fost retrocedat şi de ce au rămas sute de familii pe drumuri.

 

 


Sursa:

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

COLDEA SI KOVESI POT LUA PANA LA 20 ANI DE PUSCARIE – Avocatul Sergiu Andon arunca bomba. PICCJ trebuie sa deschida dosar de tradare dupa dezvaluirile lui Ghita despre intalnirile dintre capii “Binomului SRI-DNA” si sefii statiei CIA: “A intra in legatura cu agentii unei puteri straine in scopul subminarii politice a tarii e infractiunea de tradare... E beton, e fapta clara... Procurorul General daca se face ca nu aude intra sub incidenta articolului 410, nedenuntarea unor asemenea infractiuni”
Călin Popescu-Tăriceanu primeşte Ordinul Legiunii de Onoare în grad de Cavaler Mason
Fostul preşedinte al Băncii Carpatica: ”România, jefuită de țările ale căror steaguri le agită protestatarii din Piața Victoriei!”
Specialiştii in securitate vă sfatuiesc: acoperiti camerele video de la laptop, tabletă sau smartphone! IATĂ MOTIVELE
Mai rău ca pe vremea FANARIOȚILOR. După ce românilor care nu au venituri li s-a impus sa plăteasca 8 milioane de lei vechi pe an asigurări medicale, Noul Cod Fiscal introduce impozitul pe porci, vaci sau găini. Legea e deja în vigoare.
Lucruri mai puțin știute despre Dacian Cioloș. Legătura cu MISA a lui Bivolaru
Răspuns INML în cazul „trupurilor ascunse”: „Claudiu Petre a murit pe 30 octombrie și a fost adus direct aici, nu la spital”
Pret pe capul lui Iohannis in servicii! Incepe decaderea sasului: cu ce il au la mana?
Ni se pregătește un abator mondial
E MAI RAU DECAT CREDETI. Unde ajung copiii rapiti de sistem? NORVEGIA e doar un VARF DE ICEBERG … EDIFICATOR: Senatoarea Nancy Smith Schaefer A FOST SINUCISA dupa ce si-a publicat raportul „The Corrupt Business of Child Protective Services”
Vaticanul este conexat la dinastii de bancheri
Johannis despre explorările pentru gazele de șist: Mi se pare un lucru excepțional de bun
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro