In timp ce românii bocesc pentru Franta , Imagini de coşmar în satul Nadăş: Jandarmii au vrut să evacueze toată lumea / VIDEO

Distribuie!by Imagini de coșmar! Totul s-a petrecut într-un sat din România. Jandarmii arădeni au vrut să evacueze un sat întreg şi au avut un comportament violent faţă de bătrâni. Totul s-a întâmplat în Nadăş, în urmă cu trei zile.Modul în care jandarmii arădeni au intervenit la executarea silită de la […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Imagini de coșmar! Totul s-a petrecut într-un sat din România. Jandarmii arădeni au vrut să evacueze un sat întreg şi au avut un comportament violent faţă de bătrâni. Totul s-a întâmplat în Nadăş, în urmă cu trei zile.Modul în care jandarmii arădeni au intervenit la executarea silită de la Nadăş va fi analizat de superiorii de la Inspectoratul General. „Ca urmare a aspectelor semnalate de mass-media, referitoare la modul de îndeplinire a atribuţiilor de serviciu al jandarmilor care au participat la acţiunea de punere în aplicare a hotărârii judecătoreşti irevocabile, Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a dispus constituirea unei comisii care face verificări în regim de urgenţă, pentru stabilirea tuturor circumstanţelor legate de acest caz”, a spus Emilia Fânaţă.

loading...

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad a explicat şi motivul pentru care se aflau jandarmii la Nadăş.

„Referitor la participarea, în vederea punerii în aplicare a hotărârii judecătoreşti, din satul Nadăş, a unor lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, precizăm că acţiunea acestora a fost executată în baza solicitării executorului judecătoresc pentru îndeplinirea efectivă a acţiunii de executare silită adresată unităţii în data de 02.11.2015, ca urmare a punerii în aplicare a Hotărârii Judecătoreşti irevocabile emisă de Tribunalul Arad – Secţia Civilă”, spune Emilia Fânaţă, citat de aradon.

Acţiunea jandarmilor s-a întâmplat deşi DNA-ul a intrat pe fir şi a decis să cerceteze modul în care tot satul a fost retrocedat şi de ce au rămas sute de familii pe drumuri.

 

 


Sursa:

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Saracii sunt condamnati la saracie transgenerationala. OECD a emis un uluitor raport referitor la Franta, din care rezulta ca cei 10% dintre francezi care reprezinta clasa cea mai saraca a societatii au nevoie de 6 (sase) generatii ca sa ajunga in clasa medie.
Interzis de posturile de televiziune "FAKE NEWS" : VIDEO cu PROTESTUL ANTI ID CARD si ANTI MOSCHEE din GRECIA
Convorbire între doi ambasadori ruşi, divulgată pe internet: „O să-i lăsăm o perioadă pe români şi bulgari, lasă-i să rămână în UE deocamdată”
Intre cei mai ticalosi tradatori si vinzatori de tara este Mugur Isarescu
Haita lui Soros sare în apărarea celor care abuzează copiii și distrug familiile . Daniel Bodnariu, fratele lui Marius, îi răspunde lui Teodor Tita, autorul articolului, preluat de unii „creștini”, intitulat în mod ironic:”Când și unde îți poți bate copiii în Numele Domnului? Sau al tău.”
CE va demara procedura de infringement împotriva României din cauza proiectelor de microhidrocentrale din Munții Făgăraș
Şi Matei Păun, şeful campaniei electorale a lui Nicuşor Dan, este client al unei fundaţii Soros
Cătălin Pop, românul care a învins Guvernul, Televiziunea Română și Electrica: Nu mai plătește taxa radio-TV
România sub diktatul ambasadelor străine!
Replica medicului Leon Dănăilă după ce o poză cu el la metrou a devenit virală
Prof. Univ. Dr. Ioan Scurtu: ”Când unii guvernanți români au înțeles că politica de austeritate nu poate aduce decât sărăcie și degradare socială și au impus o „schimbare de direcție”, bordul FMI a intrat în alertă.”
Timmermans a transmis ORDINE CLARE Guvernului Dăncilă. Coaliția din România, subjugată de liderul UE
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro