In timp ce Ponta vaneaza „sorosisti”, prietena lui, Corina Cretu, defileaza cu insusi Soros: „Ii apreciez initiativele”

Distribuie!by loading... Fostul premier Victor Ponta a declansat, in ultima perioada, o campanie de infierare a celor care au fost bursieri ai fundatiilor lui Soros ori care au primit finantari din partea acestora. Ponta sugereaza ca „sorosistii” sunt „tradatori”. Recent, prietena sa din PSD, Corina Cretu, a avut o intalnire cu insusi […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

cretu

loading...

Fostul premier Victor Ponta a declansat, in ultima perioada, o campanie de infierare a celor care au fost bursieri ai fundatiilor lui Soros ori care au primit finantari din partea acestora. Ponta sugereaza ca „sorosistii” sunt „tradatori”. Recent, prietena sa din PSD, Corina Cretu, a avut o intalnire cu insusi George Sroros, caruia i-a laudat initiativele.

In urma cu o zi, miercuri, Victor Ponta i-a acuzat pe cei din USR ca sunt „sorosisti”.


„Sistemul s-a hotarat sa isi faca propriul Partid – se numeste USR sau mai clar #UniuneaSalvatiSistemulSoros si Securitatea din Romania, iar acum ii ‘descopera’ si pe ‘specialistii’ care urmeaza sa salveze biata Romanie”, a scris Ponta pe Facebook.

Insa una dintre persoanele apropiate de George Soros este chiar prietena sa, comisarul european Corina Cretu. In urma cu un an, ea a avut o intalnire cu omul de afaceri, pe care l-a laudat calduros.


„Astazi am avut placerea sa ma intalnesc la sediul Comisiei Europene cu domnul George Soros, fondatorul si presedintele Fundatiei pentru o societate deschisa. In cadrul intalnirii, am reiterat rolul politicii de coeziune in ceea ce priveste sprijinirea integrarii romilor prin asigurarea accesului la educatie, la locuinte, precum si la servicii sociale si de sanatate. In perioada 2014-2020, mai multe programe ce vizeaza incluziunea romilor vor fi sprijinite din Fondurile Europene Structurale si de Investitii. Parteneriatul cu organizatiile neguvernamentale care apara drepturile romilor este esential pentru implementarea cu succes a programelor finantate prin FESI. Apreciez initiativele ce vin sa sprijine integrarea romilor care au fost lansate in Europa cu aportul Fundatiei pentru o societate deschisa”, spunea atunci Corina Cretu.

cretu2

Sursa: aktual24.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ministrul Mediului: "Ordinul nu se mai produce. Cotele privind vanatoarea ursilor, lupilor, rasilor si pisicilor salbatice nu exista"
Președintele Iohannis a promulgat legea prin care este instituită Ziua Limbii Maghiare.
Steven van Groningen, chiriașul lui Iohannis, protestează împotriva Guvernului!
Traian Băsescu anunță SALVAREA Elenei Udrea: Totul vine din STRĂINĂTATE
Acuzații pentru Mugur Isărescu: Acesta ar fi colaborat cu Securitatea sub numele de cod „Manole”. Reacția guvernatorului BNR
DOSARUL RARINCA A FOST PRADUIT – Tribunalul Galati a stabilit ca nu a existat repartizare aleatorie la contestatia in anulare a Marianei Rarinca impotriva deciziei de condamnare pronuntata de judecatorii Dorel Matei si Anamaria Tranca de la Curtea de Apel Bucuresti. Instanta a anulat repartizarea cu dedicatie facuta prin Hotararea Colegiului de conducere a CAB (Minuta)
Pe 20 mai 2017 este marsul homosexualitații/LGBT-istilor #Rezist in Romania | Parada anormalității la București (Video)
Ce au câștigat maghiarii la Trianon, dar nu au minte să priceapă ?!
VIDEO: VAPOR ȘI BĂRCI CU MIGRANȚI AU INVADAT ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ PLAJA LA 2 MAI, REFUZÂND SĂ SE OPREASCĂ LA SOMAȚIILE POLIȚIEI
Dragnea și Tăriceanu retrag proiectul privind Casa Regală din Parlament; Noua institiție va fi bugetată
Promovarea pedofiliei a ajuns la nivelul cel mai înalt: Parlamentul European
Klaus Iohannis se imbogățește din nou, a scos o carte pentru prostime la editura soției securistului Mușat
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro