In Republica Moldova nu mai este acceptata indobitocirea promovata de catre ProTV !

Distribuie!by In Republica Moldova nu mai este acceptata indobitocirea promovata de catre ProTV!(Sa nu spunem si de Maruta, Capatos, Acces Direct,Waw Biz, Can Can si alte emisiuni pentru indobitocire care au copiat tiparul OTV-ului de mai demult ) loading... In Republica Moldova nu mai este acceptata indobitocirea promovata de catre ProTV!, sursa […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
In Republica Moldova nu mai este acceptata indobitocirea promovata de catre ProTV!

(Sa nu spunem si de Maruta, Capatos, Acces Direct,Waw Biz, Can Can si alte emisiuni pentru indobitocire care au copiat tiparul OTV-ului de mai demult )

loading...


In Republica Moldova nu mai este acceptata indobitocirea promovata de catre ProTV!, sursa imagine: youtube.com, curaj.net


Romanii s-au prins cam tarziu ca ProTV-ul, pe langa propaganda unor sinistri bolsevici ca Silviu Brucan (Saul Bruckner), abonati vesnic la emisiuni televizate ce se doreau a fi “profetice” sau elucubratiile unui tradator de tara ca Lucian Mandruta, a fost promotorul unei indobitociri intentionate a romanilor printr-o promovare continua, pe alocuri agresiva chiar, a non-valorilor si a inculturii. Vechii comisari ideologici bolsevici aveau acum in mana lor o unealta strasnica pentru propaganda, mai buna decat orice altceva si-ar fi inchipuit pana la acel moment.

La inceput, cuprinsi de emotia proaspetei asa zisei libertati obtinute dupa 1989, romanii au privit cu speranta spre noile posturi de televiziune “libere”, printre care se numara in anii ’90 si ProTV-ul. Treptat insa, s-a dovedit ca sub poleiala unei asa zise televiziuni care te indemna “sa gandesti liber”, stateau de fapt niste personaje sinistre cu interese total straine de interesele neamului romanesc si de ale tarii numite Romania.

Cei de la ProTV, prin goana lor zilnica doar dupa diferite blestematii si nenorociri, faceau ca Romania sa fie prezentata la “stirile de la ora cinci” de parca in aceasta tara s-ar fi aflat iadul cu adevarat pe pamant. Prostia, incultura si toate nenorocirile posibile erau prezentate cu frenezie si daca era posibil si umflate mai mult decat ar fi fost cazul.

Se pare totusi ca in Republica Moldova oamenii s-au saturat de acest mod de a face televiziune al celor de la ProTV si au organizat un protest impotriva a ceea ce ei considera prost gust si depasire a limitelor decentei.Aceasta a fost reacția mai multor cetățeni care au văzut în ajun la Pro TV ”știrea” că o învățătoare de la Ungheni a fost filmată în timpul unei felații cu iubitul ei.


Protestul a durat un sfert de oră, dar de la redacție n-a ieșit decît șeful pazei ca să ne avertizeze să nu urcăm pe scară, că e spațiul lor privat!

In Republica Moldova nu mai este acceptata indobitocirea promovata de catre ProTV!, sursa imagine: youtube.com, curaj.net

Sursa: curaj.tv

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro