În mâinile lor se află ROMÂNIA! Cea mai TÂMPITĂ declaraţie a unui ministru: Apa la români se spune că aduce noroc la un eveniment

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În mâinile lor se află ROMÂNIA! Cea mai TÂMPITĂ declaraţie a unui ministru: Apa la români se spune că aduce noroc la un eveniment

loading...


România este din nou afectată de inundaţii. Deja acest lucru nu mai este o ştire. Incompetenţa autorităţilor face ca în fiecare an să ne confruntăm cu adevărate catastrofe umane şi materiale.

Marţi, oraşul Novaci din judeţul Gorj a fost măturat de o viitură. Aflat la Craiova, unde îşi lansa candidatura la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie, Victor Ponta nu a ratat ocazia de a se afişa la locul tragediei. Nu singur, ci împreună cu ministrii săi. Printre ei Mihnea Costoiu şi Gabriel Oprea. Cei doi au făcut nişte declaraţii care arată ce nivel de inteligenţă au conducătorii din ziua de azi.


Întrebat de Digi24 cum vede faptul că Victor Ponta şi-a lansat candidatura în ciuda faptului că România se confruntă cu inundaţii de amploare, Costoiu a replicat senin: “Apa la români se spune că aduce noroc la un eveniment. Şi eu sunt convins va aduce noroc premierului şi PSD”.


Oprea nu s-a lăsat mai prejos. Ministrul de Interne a fost întrebat despre numărul victimelor inundaţiilor: “Avem, în momentul de faţă, un număr de aproximativ două victime care au fost înecate. Nu sunt alte informaţii că ar mai fi murit cineva”, a spus vicepremierul, la Craiova.


Pentru a demonstra că e alături de oameni, premierul a revenit la Novaci după lansarea candidaturii, participând la o emisiune la postul său de ştiri preferat.

Imaginile dezastrului la inundaţii

IMAGINILE DEZASTRULUI la inundaţii. GALERIE FOTO VIDEO

Imaginile dezastrului la inundaţii sunt cutremurătoare., casele românilor din zonele sinistrate prăvălindu-se în ape, podurile rupându-se sub asaltul apelor furioase, răurile transformându-se în lavine de noroi, pline cu obiecte casnice din casele luate de ape, şoselele rupându-se şi căile ferate devenind imposibil de folosit, în timp ce trenurile din regiunile afectate au întârzieri notabile.


Tren deraiat

Un tren de persoane Regiotrans a deraiat între Bascov şi Vâlcele, din cauza apei care s-a adunat pe șine. Garnitura a deraiat şi patru călători au fost răniţi.
Ministrul Apelor susţine că lucrurile sunt sub control:
“Lucrurile sunt sub control, am discutat cu cei de la Apele Române. Eu pe traseu, totul e absolut sub control, nu cedează nici un baraj. De multe ori facem noi breșă în dig, să facem deversări controlate, să nu afecteze case, terenuri agricole, pagubele să fie cât mai mici”Imaginile dezastrului la inundaţii sunt cutremurătoare
vâlceancă a postat pe Facebook imagini cutremurătoare de la inundaţiile din zona Priporu-Vlădeşti, din judeşul Vâlcea. Curţile caselor s-au transformat efectiv în bălţi sau, dacă nu sunt invadate de apele devastatoare, sunt insule de pământ şi iarbă udă în mijlocul apei atotputernice.


Arafat: 400 de oameni evacuaţi în Gorj

400 de sinistraţi au fost evacuaţi în Gorj, a declarat Raed Arafat, subliniind că prioritatea momentului este salvarea vieţilor oameni şi abia ulterior a gospodăriilor oamenilor afectaţi de inundaţiile devastatoare.
“S-a luat decizia evacuării unui număr de persoane. Acum continuăm evacuarea. Cei care au refuzat iniţial, după discuţii cu reprezentanţi ai ISU, Jandarmeriei, Prefecturii, au acceptat evacuarea. Sunt deja 400 de persoane care au fost deja evacuate de acolo şi este totul pe linie preventivă, digul fiind sub supraveghere continuă”
Două judeţe, Vâlcea şi Argeş, sunt sub cod roşu de inundaţii. Avertizarea este valabilă până în această seară, la ora 23.

Sursa:http://activenews.ro/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro