In loc să mărească salariile să vină românii înapoi în țară, MC Donalds România aduce muncitori ieftini din Sri Lanka

Distribuie!by Lanțul de restaurante cu servire rapidă McDonald’s România va angaja, la jumătatea acestei luni, pentru cel puțin 2 ani, 30 de lucrători din Sri Lanka, într-un program-pilot, o premieră pentru McDonald’s în România, generată inclusiv de criza forței de muncă de pe piața locală. loading... Pentru selecția acestora, o […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Lanțul de restaurante cu servire rapidă McDonald’s România va angaja, la jumătatea acestei luni, pentru cel puțin 2 ani, 30 de lucrători din Sri Lanka, într-un program-pilot, o premieră pentru McDonald’s în România, generată inclusiv de criza forței de muncă de pe piața locală.

loading...

Pentru selecția acestora, o echipă din România a mers în Sri Lanka, a transmis compania.


„La jumătatea acestei luni ni se vor alătura 30 de colegi noi din Sri Lanka, într-un program-pilot la care am lucrat intens anul trecut. Acest program este o premieră pentru McDonald’s în România. Astfel, ne concentrăm toată atenția asupra unei integrări cât mai rapide în echipa noastră, prin traininguri și programe de multiculturalitate. Pentru selecția lor, o echipă din România a mers în Sri Lanka. Aceștia vor lucra în trei restaurante diferite din București. Nevoia de personal în industria noastră este mare, iar investiția în formarea lor este intensă și de lungă durată. Suntem nerăbdători să îi primim și să îi avem alături pentru cel puțin doi ani, timp în care îi vom integra în familia McDonald’s”, spune pentru Profit.ro Irina Ignătescu, HR Director, Premier Restaurants România.

În plină criză a forței de muncă, McDonald’s România începe să aducă angajați din Sri Lanka

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ignorând complet celelalte țări din UE, Germania a dat undă verde proiectului conductei „North Stream 2” ce alimentează doar Germania direct din Rusia. Aceeași Germanie a urlat până ce Bulgaria a renunțat la conducta "South Stream"
Guvernele post 1989 au fost mereu conduse de prim-miniştri masoni !
Tensiunea dintre Rusia si Turcia creste! Turcii au blocat accesul navelor militare rusești prin Strâmtorile Bosfor și Dardanele!
Portretul revoluționarului de profesie
Înalt oficiar MAGHIAR: „Guvernul Ungariei nu renunță la acest pământ”
#Sîeu degeaba- Cîţu: "Nu e treaba guvernului să facă investiţii, noi suntem guvern liberal, încurajăm sectorul privat să facă investiţii. Autostrăzile nu se fac cu bani de la buget"
Băi, Cioloș! Ne iei de proști sau chiar ești?! Cioloș, ticălosule mic! Nu le-a păsat de Țară! Mai putem noi lăsa Țara pe mâna lor?
Charlie Hebdo: Simona Halep o tiganca romanca care a castigat fier vechi | boicotati produsele firmelor frantuzesti!
România, defrișată de austrieci! Unde sunt cele NOUĂ SERVICII SECRETE din România? Unde este Serviciul Român de Informații pregătit pe zona de intelligence modern? Unde este Ministerul de Interne?
Banca elvetiana UBS a primit o amenda record de 3,7 miliarde de euro. Romania este un pardis fiscal pentru ilegalitati bancare, seful BNR-ului perimte bancilor straine orice infractiune si fraude fiscale
ULTIMA ORĂ Orban anunță că are 4 metode pentru blocarea dublării alocațiilor pentru copii
George Soros ar putea fi declarat TERORIST! Toate fondurile și organizațiile sale ar urma să fie SECHESTRATE
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro