În această peșteră gigantică trăiesc 100 de oameni, există un teren de basket și chiar și o școală

Distribuie!by Pe teritoriul Chinei, există un sat neobișnuit care se află în interiorul unei peșteri enorme. Se pare că este singurul sat care trăiește în asemenea condiții pe parcursul întregului an. Peștera este la înălțimea de 1800 de metri deasupra mării, și pentru a ajunge la ea trebuie să te […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Pe teritoriul Chinei, există un sat neobișnuit care se află în interiorul unei peșteri enorme. Se pare că este singurul sat care trăiește în asemenea condiții pe parcursul întregului an. Peștera este la înălțimea de 1800 de metri deasupra mării, și pentru a ajunge la ea trebuie să te ridici pe o cărare de munte.

loading...

1[1]

Locatarii depun eforturi conjugate pentru a supraviețui aici.

2[1]


Odată în săptămână oamenii merg pe jos la cumpărături în piața din apropiere, care se află la 15 kilometru distanță.

3[1]

Înainte, satul avea chiar și propria școală, dar cu 5 ani în urmă a fost închisă. Autoritățile locale sunt orientate negativ referitor la locatarii din peșteră. Potrivit lor, China nu este o țară pentru oamenii care trăiesc în peșteri. Așa că, elevii sunt nevoiți să meargă zilnic câte două ore până la cea mai apropiată instituție de învățământ.

4[1]


Bătrânii din peșteră, obsedați fiind de ideea îmbunătățirii vieții din peșteră, încearcă să convingă autoritățile chineze să repare drumul care ar lega peștera cu lumea exterioară și infrastructura de acolo.

5[1]

În general, locuitorii peșterii, în număr de 100 de persoane, au acces la televiziune și la ziare, dar totuși rămân în mare parte rupți de civilizație.

6[1]

9[1]

10[1]

11[1]

12[1]

14[1]

15[1]

16[1]

8[1]

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro