În 2015, DGASPC Dolj, care s-a implicat în răpirea Sorinei, s-a confruntat cu două sinucideri, una a unei fete despărțite de asistentul maternal

Distribuie!by loading... DGASPC Mehedinți, care a instrumentat cazul Sorinei, nu a participat la „extragerea” fetei cu mascații de la domiciliul părinților sociali care o crescuseră timp de șapte ani. Dar procurorul craiovean Maria Pițurcă a venit la familia Șărămăt acasă, pentru a o prelua pe Sorina, însoțită de experți de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

DGASPC Mehedinți, care a instrumentat cazul Sorinei, nu a participat la „extragerea” fetei cu mascații de la domiciliul părinților sociali care o crescuseră timp de șapte ani. Dar procurorul craiovean Maria Pițurcă a venit la familia Șărămăt acasă, pentru a o prelua pe Sorina, însoțită de experți de la DGASPC Dolj.

Nu este pentru prima dată când DGASPC Dolj se implică în scoaterea unui copil din mediul familial. Un caz anterior instrumentat de ei astfel s-a sfârșit tragic în 2015, când o adolescentă în vârstă de 14 ani s-a sinucis prin spânzurare. Ea a lăsat un bilet de adio din care reieșea că îi era dor de mama socială care o crescuse 11 ani înainte ca DGASPC Dolj să le despartă dintr-o eroare (niște analize medicale ale mamei cu rezultat fals pozitiv pentru o boală contagioasă).

Sinuciderea fetei (foto) a fost urmată la scurt timp de o altă sinucidere, a unui băiat. Acesta a ieșit cu bilet de voie din centrul de plasament și s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc în construcție.

Cum a fost posibil așa ceva? Colegele fetei spun că aceasta le spusese de mai multe ori că vrea să se sinucidă, dar experții DGASPC Dolj nu au detectat problema. ANPCDA, care era și atunci condusă tot de Gabriela Coman, a declanșat o anchetă.

La acel moment, presa a scris că asistenții maternali „sunt sfătuiți să nu se atașeze prea tare de copil și să îi explice în permanență că, într-o zi, va fi adoptat sau se va întoarce la părinții biologici. Prin urmare, relațiile de afecțiune nu sunt recomandate de specialiști”!

Chiar așa? Aceasta să fie soluția? Atunci de ce mai au asistenții maternali întâietate la adopție? Unde ajungem în acest stil? La o lume de roboți? La lumea în care trăiește deja Camelia Smicală, mama româncă din Finlanda căreia autoritățile de protecția copilului îi reproșează că a atașat prea mult copiii de ea și astfel îi influențează?

 

 

În 2015, DGASPC Dolj, care s-a implicat în răpirea Sorinei, s-a confruntat cu două sinucideri, una a unei fete despărțite de asistentul maternal

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cătălin Ioniţă a plecat de la conducerea Poliţiei Române. Locul i-a fost luat de chestorul în faţa căruia îngenuncheau poliţiştii
VIDEO - Ce au in comun Musulmanii, Masonii (Casa Regala), Satanistii si LGBT-istii ? Ce fac toate aceste grupari cu obiectele de cult creştine, si care este planul lor fata de creştini ?
Turcia SFIDEAZĂ America: A INVADAT Siria cu zeci de TANCURI și forțe de COMANDO, chiar în ziua în care Joe Biden a sosit la Ankara pentru a-l ÎMPĂCA pe Erdogan!
PRINȚUL WILLIAM SPUNE CĂ VA FI „ABSOLUT BINE” DACĂ COPIII LUI SUNT HOMOSEXUALI
Cristache despre Iohannis: am crezut că nu va trece luna fără că el împreună cu soția să viziteze un spital, o școală, o grădiniță, un șantier, o regiune de țara, că nu se va lasă până când, că profesor, nu va vedea salariile acestora dublate, că se va bate pentru fiecare kilometru de autostradă(măcar până la Sibiu), că ne va arată tuturor ce înseamnă România lucrului bine făcut și că se va bate, în definitiv, pentru România!
Marcel Iureș: Trebuie înființată Armata Pădurii. „Un om cu o căruta nu poate fura pe o iarnă. Taie atât cât îi trebuie. Nu taie 8 milioane de metri cubi”
Pe vremea când România participa la Raliul Paris-Dakar. Avea cu ce..
Uitați de HITLER și STALIN. Cel mai mare GENOCID din istoria Europei are loc ACUM. Totul este CONTROLAT și programat ca la carte
Sebastian Ghiţă a făcut anunţul care va zgudui România: Acuze grave la adresa lui Iohannis /DOCUMENT
#Sîeu degeaba- Cîţu: "Nu e treaba guvernului să facă investiţii, noi suntem guvern liberal, încurajăm sectorul privat să facă investiţii. Autostrăzile nu se fac cu bani de la buget"
Dezbatere în SUA – Trump declară EPIDEMIE de autism, cauzat de vaccinuri
Medicii avertizeaza: balsamul de rufe e boala curata!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro