În 2015, DGASPC Dolj, care s-a implicat ieri în răpirea Sorinei, a mai scos din familie o fată care s-a sinucis apoi de depresie

Distribuie!by DGASPC Mehedinți, care a instrumentat de fapt cazul Sorinei, nu a participat la „extragerea” fetei cu mascații de la domiciliul părinților sociali care o crescuseră timp de șapte ani. loading... Dar procurorul craiovean Maria Pițurcă a venit la familia Șărămăt acasă, pentru a o prelua pe Sorina, însoțită de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

DGASPC Mehedinți, care a instrumentat de fapt cazul Sorinei, nu a participat la „extragerea” fetei cu mascații de la domiciliul părinților sociali care o crescuseră timp de șapte ani.

loading...

Dar procurorul craiovean Maria Pițurcă a venit la familia Șărămăt acasă, pentru a o prelua pe Sorina, însoțită de experți de la DGASPC Dolj.


Nu este pentru prima dată când DGASPC Dolj se implică în scoaterea unui copil din mediul familial (împotriva tuturor uzanțelor, standardelor și recomandărilor din asistența socială). Un caz anterior instrumentat de ei astfel s-a sfârșit tragic în 2015, când o adolescentă în vârstă de 14 ani s-a sinucis.

Fata, pe nume Cristina, fusese despărțită de femeia care o crescuse ca o mamă timp de 11 ani și sechestrată într-un centru de plasament unde, după trei ani, s-a spânzurat, lăsând un bilet de adio în care scria doar:


„Mami, te iubesc!”

Motivul pentru care fata fusese despărțită de Aneta Toma, asistenta maternală, fuseseră niște analize medicale greșite care indicau faptul că femeia ar fi avut o boală contagioasă. Deși a demonstrat cu acte că totul era doar o greșeală, ea nu a mai reușit să o recupereze pe fetița pe care o iubea ca pe propria fiică, informa România TV la acea vreme.

Aneta Toma a mai povestit despre șicanele pe care i le făceau cei de la DGASPC Dolj:

Mi-au spus că masa din bucătărie este prea mică şi am fost nevoită să o schimb. În urma cu doi ani mi-au spus că nu am suficient spaţiu unde să o cresc pe Cristina. 11 ani de zile nu au văzut acest lucru? Fetiţa avea camera ei, iar eu am făcut tot posibilul să îi ofer absolut totul. Am cerut să o primesc în plasament fără bani, dar nici aşa nu au vrut. Îngerul meu s-a sinucis când a aflat că nu mai poate să se reîntoarcă acasă. Sistemul este de vină şi cer să se facă dreptate. Nu vreau să mai păţească şi alţi copii ce a păţit fetiţa mea.”

Citeste mai mult despre acest caz din 2015 de la DGASPC Dolj la Adevrul.ro și Reporterntv.ro

În 2015, DGASPC Dolj, care s-a implicat ieri în răpirea Sorinei, a mai scos din familie o fată care s-a sinucis apoi de depresie

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cum a dezvoltat Ceausescu cu bani de la FMI si Banca Mondiala o tara din stadiul de mahala provenita din monarhie intr-o tara cu cea mai mare crestere economica din acea perioada?
Sexual-Democratia
Ce se intelege pe pagina de Facebook a SRI-ului: “evreii va controleza din umbra!”. Se trezesc oamenii la realitate…
Căsătoriile homosexuale și descreștinarea Europei
Să ne rugăm să nu se întâmple: 4 milioane de refugiaţi la porţile Europei
Nicolas Maduro: „Venezuela este în prezent centrul unei agresiuni sistematice, politice și mediatice”
Un mare internațional român îndeamnă: „Mergeți la vot, trebuie să fim peste 6 milioane ca să ne putem păstra familia tradițională. Votează DA"
UN POLIȚIST BUCUREȘTEAN A FOST BĂTUT DE UN REFUGIAT IRAKIAN ȘI UN MINOR AFGAN A FOST AGRESAT SEXUAL DE UN ALT IMIGRANT
Adevărul despre Mihai Șora: În 1990 a semnat ordinul de eliminare a 14 clase cu predare în limba română de la Liceul Bolyai din Târgu Mureș, amplificând conflictul inter-etnic. A comparat Unirea de la 1918 cu raptul comis de URSS asupra Basarabiei!
Venezuela va trece pe lista teroriştilor mai mulţi oficiali americani, printre care şi George W. Bush (insa Romania ii trece pe lista aliatilor)
Tacticile mişcării homosexuale: STRATEGIA folosită pentru schimbarea percepției asupra homosexualității în Occident și în lume. SODOM – un documentar şocant despre mişcarea LGBT – Subtitrare în limba română. ONG-isti lui Soros -Remus Cernea, activistii LGBT !!
În caz de război, românii din Diaspora sunt obligaţi să se întoarcă în ţară, în termen de 10 zile. Proiectul MApN, în dezbatere publică
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro