În 2015, DGASPC Dolj, care s-a implicat ieri în răpirea Sorinei, a mai scos din familie o fată care s-a sinucis apoi de depresie

Distribuie!by DGASPC Mehedinți, care a instrumentat de fapt cazul Sorinei, nu a participat la „extragerea” fetei cu mascații de la domiciliul părinților sociali care o crescuseră timp de șapte ani. loading... Dar procurorul craiovean Maria Pițurcă a venit la familia Șărămăt acasă, pentru a o prelua pe Sorina, însoțită de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

DGASPC Mehedinți, care a instrumentat de fapt cazul Sorinei, nu a participat la „extragerea” fetei cu mascații de la domiciliul părinților sociali care o crescuseră timp de șapte ani.

loading...

Dar procurorul craiovean Maria Pițurcă a venit la familia Șărămăt acasă, pentru a o prelua pe Sorina, însoțită de experți de la DGASPC Dolj.


Nu este pentru prima dată când DGASPC Dolj se implică în scoaterea unui copil din mediul familial (împotriva tuturor uzanțelor, standardelor și recomandărilor din asistența socială). Un caz anterior instrumentat de ei astfel s-a sfârșit tragic în 2015, când o adolescentă în vârstă de 14 ani s-a sinucis.

Fata, pe nume Cristina, fusese despărțită de femeia care o crescuse ca o mamă timp de 11 ani și sechestrată într-un centru de plasament unde, după trei ani, s-a spânzurat, lăsând un bilet de adio în care scria doar:


„Mami, te iubesc!”

Motivul pentru care fata fusese despărțită de Aneta Toma, asistenta maternală, fuseseră niște analize medicale greșite care indicau faptul că femeia ar fi avut o boală contagioasă. Deși a demonstrat cu acte că totul era doar o greșeală, ea nu a mai reușit să o recupereze pe fetița pe care o iubea ca pe propria fiică, informa România TV la acea vreme.

Aneta Toma a mai povestit despre șicanele pe care i le făceau cei de la DGASPC Dolj:

Mi-au spus că masa din bucătărie este prea mică şi am fost nevoită să o schimb. În urma cu doi ani mi-au spus că nu am suficient spaţiu unde să o cresc pe Cristina. 11 ani de zile nu au văzut acest lucru? Fetiţa avea camera ei, iar eu am făcut tot posibilul să îi ofer absolut totul. Am cerut să o primesc în plasament fără bani, dar nici aşa nu au vrut. Îngerul meu s-a sinucis când a aflat că nu mai poate să se reîntoarcă acasă. Sistemul este de vină şi cer să se facă dreptate. Nu vreau să mai păţească şi alţi copii ce a păţit fetiţa mea.”

Citeste mai mult despre acest caz din 2015 de la DGASPC Dolj la Adevrul.ro și Reporterntv.ro

În 2015, DGASPC Dolj, care s-a implicat ieri în răpirea Sorinei, a mai scos din familie o fată care s-a sinucis apoi de depresie

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cancerul economic - Romanii patrioti fac ravagii prin rafturile hipermarketurilor straine, Dacii care se bat in piept, se inghesuie la supermarketurile imperialiste !!! Supermarketurile distrug economia României. Anchetă a unei televiziuni germane, despre modul în care Lidl face afaceri în România: importă 71% dintre produse şi lasă piața locală să moară. Cu bani de la Banca Mondială. Motoul patronilor imperialişti: "România este o plantaţie de sclavi consumatori.. De ce românii (Dacii) devin tot mai proşti. Coeficientul de inteligenţă a scăzut cu 14 puncte în ultimul secol in Romania. Ce impact are mâncarea proastă asupra inteligenţei şi ce mâncăm, de fapt, atunci când consumăm salam, parizer sau şuncă din comerţ mai ales din magazinele imperialiste ... (VIDEO ȘOC)
„Vom fi sclavi în ţara noastră!”
Cioloş finanţează multinaţionalele şi ignoră antreprenorii autohtoni
Dezvăluire Şoc. Ponta "am fost obligați de UE sa integrăm zona de Vest a Țării cu Ungaria Cehia și Slovacia". Când vă spuneam, că se lucrează din greu la regionalizarea, federalizarea și la dispariția statului național numit România nu ne credeați.
Dumnezeu si-a indeplinit promisiunea fata de Avraam Isaac si Iacov, Israelul modern și profeția biblică, Pedeapsa lui Israel este aproape "Psalm 83" !!
Slobodan Milošević a fost achitat de către Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie! SUA și NATO trebuie să răspundă pentru crimele de război comise în fosta Iugoslavie!
DEPĂRTAȚI-VĂ DE MASONI, CARE SUNT DUȘMANII LUI HRISTOS, CHIAR DACĂ SUNT PREOȚI ORTODOCȘI! PENTRU CĂ EI SUBMINEAZĂ DIN INTERIOR BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ!
Interviu cu profesorul Ion Coja despre candidații Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis
Progresiştii internaționalişti şi Cozile lor de Topor din România ne explică mecanismul prin care suntem jecmăniți la ordinul UE. Bogdan Chirițoiu, Consiliul Concurenței: „Vrem să facem atât de scumpă benzina încât lumea să cumpere mai puțin"
USR susține comunitatea LGBT și oficializarea limbii maghiare drept a doua limbă a statului român
Oficial american la București: nu acceptăm produsele tradiționale
Viktor Orban: Taxează Băncile, Partidele Și Multinaționalele Ca Să Scape Poporul De Povara Economică A Epidemiei/ la noi nici gând cu guwerneru
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro