In 1995 un vapor dat disparut si abandonat de marinarii români, a fost găsit după trei săptămâni, cu motorul pornit

Distribuie!by Pe 20 decembrie 1995, a apărut în „Bulina Roșie” un articol în care se anunța că mineralierul „Mount Olympus” – fostă „Blaj” – cu deplasamentul de 55.000 TDW, proprietate a companiei Petromin, a fost găsită, plutind în derivă, pe lângă coastele Portugaliei. loading... Nava plecase din Ravena, Italia, către […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pe 20 decembrie 1995, a apărut în „Bulina Roșie” un articol în care se anunța că mineralierul „Mount Olympus” – fostă „Blaj” – cu deplasamentul de 55.000 TDW, proprietate a companiei Petromin, a fost găsită, plutind în derivă, pe lângă coastele Portugaliei.

loading...

Nava plecase din Ravena, Italia, către Norfolk, SUA. În urma unei furtuni năprasnice, comandantul a lansat SOS și a decis abandonarea vaporului care naviga gol spre America.


Surpriza a venit după trei săptămâni când nava a fost găsită de partea cealaltă a Atlanticului, lângă coastele portugheze. Vaporul navigase de unul singur, peste ocean, cu motoarele lăsate pornite de echipaj.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro