În 1976, Guvernul SUA s-a folosit de minciuni pentru a începe o campanie națională de vaccinare împotriva unei „epidemii” de gripă porcină. „Epidemia” a ucis 1 om: în urma campaniei de vaccinare au murit 25, alți 500 au manifestat efecte secundare grave

Distribuie!by loading... Opinia publică a auzit, de aproape un an, din gura a două guverne și jumătate – Cioloș, Grindeanu și Tudose – că în România este o epidemie de rujeolă. În consecință, s-a întocmit rapid un proiect de lege care să oblige la vaccinarea tuturor copiilor și a unei […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Opinia publică a auzit, de aproape un an, din gura a două guverne și jumătate – Cioloș, Grindeanu și Tudose – că în România este o epidemie de rujeolă. În consecință, s-a întocmit rapid un proiect de lege care să oblige la vaccinarea tuturor copiilor și a unei mari părți a adulților. Unii contestă epidemia și afirmă că este doar un pretext pentru achiziția masivă de vaccinuri, din banii statului.

Astfel de suspiciuni nu au apărut doar în România. Un caz cu multe semne de întrebare a fost programul de imunizare contra gripei porcine din SUA, din 1976.


Ce s-a întâmplat? În februarie 1976, un soldat american, David Lewis, a murit după ce s-a simțit slăbit și apoi s-a prăbușit într-un timpul unui marș forțat. Două săptămâni mai târziu, oficialii americani au anunțat că soldatul a murit din cauza gripei porcine, iar această versiune a gripei pare să fie apropiată de pandemia din 1918.  Oficialii sanitari americani au concluzionat că e nevoie de o campanie de vaccinare a fiecărui cetățean american în viață.

Președintele Gerald Ford a autorizat programul de vaccinare a populației care a costat peste 135 de milioane de dolari și în urma căruia au fost vaccinați peste 40 de milioane de americani. Programul a fost anulat în decembrie 1976, la mai puțin trei luni de la declanșare, după ce s-au raportat cel puțin 54 de cazuri de sindrom Guillain – Barre după vaccinare. Într-un final, s-a constatat moartea a 25 de persoane după vaccinare, precum și 500 de cazuri de sindrom Guillain – Barre.


Soldatul David Lewis a rămas singura persoană moartă din cauza virusului gripei porcine.

Dacă în România se urmărește vaccinarea forțată, în Statele Unite cei care s-au vaccinat trebuiau să semneze un document prin care își dădeau acordul pentru a fi înțepați cu un vaccin testat. Ceea ce nu știau americanii era că în urma testelor, oamenii de știință au creat alt vaccin, netestat, și cu acela urmau să fie injectați cetățenii, după cum anunța, trei ani mai târziu, presa americană.

Într-o ediție din 4 noiembrie 1979 a celebrei emisiuni americane, 60 de minute (Transcrierea emisiunii,aici) , de pe postul CBS, s-a dezvăluit că oficialii Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) știau că respectivul vaccin poate provoca boli neurologice, dar au ales să nu anunțe și cetățenii de acest aspect.

Președintele CDC de la acea vreme, doctorul Sencer, recunoștea în cadrul emisiunii că nu a existat niciun caz de gripă porcină confirmat în SUA – ci doar raportate -, și nicăieri în lume, așa cum fals anunțase președintele Ford în apelul său către națiune.

Mai mult decât atât, în campania masivă de promovare a vaccinului, s-au folosit numele unor personalități și vedete americane, fără ca acestea să se fi vaccinat sau să-și fi dat acordul pentru așa ceva.

Una dintre aceste persoane a fost celebra vedetă americană Mary Tyler Moore. Chestionată de reporterii de la 60 de minute, aceasta a spus: „Nu, nu am făcut vaccinul anti-gripal. Nu mi-am dat acordul pentru ca numele să-mi fie folosit în campania pro vaccinare. Mi-am întrebat doctorul (dacă ar trebui să-mi fac vaccinul) și a zis că ar fi o idee bună. Dar am rezistat, pentru că am fost suspicioasă că aș avea simptomele care decurg dintr-o asemenea infecție. Ulterior, doctorul era încântat că nu m-am vaccinat”.

Între timp, 4.000 de persoane au dat în judecată Guvernul SUA pentru efectele secundare cauzate de vaccinul împotriva epidemiei care ucisese…un singur om.

Sursa: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Adrian Năstase, AUDIAT în Dosarul Rompetrol!
Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii!
Nu trebuia sa afli asta dar acum daca ai aflat distribuie: Cum a renăscut Islanda, după ce a luat măsuri fără precedent în domeniul bancar
FMI cere tăierea salariilor în România, oprirea programului Prima Casă, tot ceea ce a facut bun PSD se va opri acum din cauza votulului!
Imagini REALE cu războiul din Siria | Momentul în care elicopterele rusești lansează bombe asupra țintelor „teroriste” (VIDEO)
Pentru ce au #Rezistat 14 zile, ONG-istii si-au atins scopul , l-au scapat si pe Iohannus prin abrogarea Ordonantei 13 !!
De ce nu este anchetat Florian Coldea, aşa cum s-a făcut cu cei 77 de medici oncologi?
Ce bine e sa lucrezi în occident: Un italian a ținut o româncă într-un beci fără lumina 10 ani, a bătut-o și a violat-o!
România, furnizor de armament pentru Siria şi Yemen. Cum funcţiona CARACATIŢA. Reacţia MAE
Preot român din America, atac dur la Iohannis: Trebuie suspendat! Faptul că împiedică parlamentul sa legifereze prin folosirea de agenți străini, tot acest lobby extern pe care îl face nu încalcă suveranitatea poporului român și Constituția?
Răspândiți masiv! Angajat al unei fabrici de mezeluri rupe tăcerea. „NICIODATĂ nu o să pun gura pe așa ceva” . Iată ce bagă în salam, parizer, mușchi, suncă sau Kaizer
„Politicienii postdecembrişti au făcut românilor mai mult rău decât mongolii, ungurii, turcii, nemţii şi ruşii"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro