Implicații strategice pentru nimicirea oieritului şi în regimul lui Iohannis !

Distribuie!by implicații strategice și de altă natură legate de nimicirea oieritului – ce se ascunde în spatele intereselor ce au determinat legea aberantă a Regimului Iohannis – . Public mai jos un articol primit de la domnul profesor Avram Fiţiu, care ne ajută să înţelegem, mai bine, sensul revoltei ciobanilor […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

implicații strategice și de altă natură legate de nimicirea oieritului
– ce se ascunde în spatele intereselor ce au determinat legea aberantă a Regimului Iohannis –
.
Public mai jos un articol primit de la domnul profesor Avram Fiţiu, care ne ajută să înţelegem, mai bine, sensul revoltei ciobanilor României.
După ce ne-au furat fabricile, uzinele, băncile, bogăţiile subsolului, haita jefuitorilor a trecut la pământuri şi păduri, ape şi munţii. Cu legea în mână, cu ajutorul legilor adoptate de cozile de topor ale neamului, legi adoptate în baza actualei Constituţii a României, o Constituţie anticetăţenească şi antiromânească.
Cât trebuie să mai treacă până când vom înţelege că trebuie să ne unim, să alungăm hienele de la stână să le rupem dinții, să adoptăm o nouă Constituţie, a noastră, a Românilor, să ne construim statul nostru, condus de patrioţi români, să redevenim stăpâni pe resursele naturale ale ţării, pe capitalul naţional, pe avuţia pe care o creem prin munca noastră, să construim o ţară în care să trăim cu toţii în pace şi bunăstare?
.
“Miza uciderii câinilor de stână

loading...

1. Accesul haitei jefuitorilor din politică (români) şi afaceri (de regula străini) la resursele muntelui


1..1 Acces la subvenţiile APIA prin părăsirea muntelor de către oieri şi văcari

1.1. Tehnici
1.1.1 Uciderea câinilor la stână prin legea vânătorii. De preferinţă câinii ciobaneşti mioritici şi câinii ciobaneşti de Bucovina singurii capabili să se lupte cu ursul (minim 5 caini la o stână de 40 de kg pentru a putea îndepărta ursul sau o haită de 3 lupi)
1.1.2 Interzicerea accesului oilor si vacilor în padure prin legea silviculturii (doar în România există această interdicţie la nivel European). La 40 de grade C, oile nu pot să pătrundă în pădure, la umbră.
1.1.3 Concesionare fonduri de vânătoare.


1.2. Consecinţe
1.21.Descurajarea oierilor şi văcarilor de a mai rămâne în munte dispărând astfel cca 1 milion de străjeri neplătiţi care ar putea avertiza la 112 structurile statului despre jaful din pădurile montane.
1.22. Apariţia de ciobani politici (indivizi politici fără oi şi fără tradiţie care concesionează mii de ha de pajiste pentru acces la milioane de euro subvenţe anuală)
1.23. Exemplu de miză pentru haita jefuitorilor: Pajiştile montane/1, 2 miliarde de euro/an timp de 7 ani/8,4 miliarde de euro până in 2020
Ex. Subventiile pe pajiştile din zona de munte 3 milioane ha înmulţit cu cca 400 euro/ha (SAPS, Zona Montana, zona defavorizata, înverzire, etc) 1, 2 miliarde de euro/an

2. Accesul jefuitorilor la defrişare masivă în munte.

3. Accesul jefuitorilor la fondurile de vânătoare

4. Accesul la concesionarea resursele solului (metale rare şi pamânturi rare/necesare pentru insustria comuncaţiilor etc.galiu, germanium terbium etc…)

5. Accesul la concesionarea de terenuri pentru explorare gaze de sist

6. Accesul la concesionarea apei pentru industriile verzi (cele 6 milioane de ha de pajişti din România reprezintă cea mai mare avere de teren comasata a României in parcele de 100-1000-5000 ha)

“Cine controleaza energia viitorului controleaza si politica acestei tari”
– industria fotovoltaica
– industria eoliana
– centrale hidro (prin canalizarea apei din vârful muntelui până la bază rămân fără apă toate animalele din munte, salbatice si domestice ceea ce duce la părăsirea muntelui de către oieri şi văcari și uciderea faunei)

7. Accesul haitei jefuitorilor la concesionarea apei potabile din izvoarele din munte (cine va deţine izvoarele de apă ale României în viitor va deţine şi puterea politică şi economică, în contextual schimbăriulor climatice actuale)

8. Accesul haitei jefuitorilor la poziţiile strategice de apărare a ţării din munte (vezi cazul Redutei Elveţiene care a investit 8 miliarde de franci intr-un sistem de apărare a muntelui în ferme de oieri montani).

In aceste condiiţii ar trebui analizată în CSAT defrişarea masivă şi concesionările externe jucate de Cronospan Sebeș de pe pasul Ghimeș – Făget dintre Harghita şi Bacău (trecătoarea prin care au ajuns ungurii în Carpați)”.

 

George Roncea

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro