Imigranții aduși în România sunt un secret? Autoritățile tac ca să nu irite alegătorii?

Distribuie!by În toate țările Uniunii Europene, cu excepția României, problema imigrației este centrală în orice dezbatere electorală. O să-mi spuneți că țara noastră nu are o astfel de problemă, întrucât România e o țară din care oamenii fug unde văd cu ochii. Aveți perfectă dreptate, numai că România nu e […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
În toate țările Uniunii Europene, cu excepția României, problema imigrației este centrală în orice dezbatere electorală.

O să-mi spuneți că țara noastră nu are o astfel de problemă, întrucât România e o țară din care oamenii fug unde văd cu ochii. Aveți perfectă dreptate, numai că România nu e deloc cea mai rea țară din lume, ba mai are și avantajul că cetățenii ei au dreptul de a călători în toată Europa.

loading...

Există, așadar, suficiente motive pentru care un refugiat ar vrea să se stabilească aici. Și nu numai că există motive, dar există și refugiați care vin, din câte se pare, în ritm constant către țara noastră, în tăcerea deplină a autorităților noastre.


Vă vorbeam la sfârșitul lunii trecute de două grupuri, însumând aproximativ 40 de persoane, refugiați sirieni care au ajuns în România pe calea aerului din Iordania. Cu excepția unui scurt comunicat de presă pe site-ul Inspectoratului General pentru Imigrări, autoritățile și presa românească au tăcut mâlc.

Zilele trecute, un alt grup a ajuns în România, din Malta. Știrea a fost descoperită de colegii din presă pe site-ul ziarului britanic Independent. De data aceasta, tăcerea autorităților române a fost deplină. Nici măcar site-ul Inspectoratului General pentru Imigrări, altminteri plin de informații despre victoriile repurtate de polițiștii de la imigrări care au prins cetățeni basarabeni sau ucraineni la muncă în România, nu a mai anunțat acțiunea.


De altfel, nici pe site-urile ziarelor străine nu se spune câte persoane au fost transportate în România, singura
informație fiind că acestea au fost salvate de vasele ONG-urilor care acționează în Marea Mediterană. În lipsa informațiilor, suntem obligați să speculăm.

Secretomania care înconjoară aducerea refugiaților și imigranților în România nu pare a fi decisă la București, ci, mai degrabă, o „recomandare” europeană. S-a ajuns probabil la concluzia că populația nu are cum să se enerveze dacă nu știe ce se întâmplă.

Și mai este un amănunt demn de remarcat, în ambele știri legate de aducerea refugiaților și imigranților în România, țara noastră era amintită alături de Germania, ceea ce ne duce cu gândul că e vorba de o coordonare a eforturilor. Nu vă gândiți să râdeți în barbă că imigranții tot pe capul guvernului german se vor afla până la urmă…

Germania s-a pregătit pentru această eventualitate. Pentru a evita astfel de probleme, Berlinul a înmulțit controalele la granițe. Iată ce notează Mauro Indelicato în ilgiornale.it: Germania este printre țările europene cea care trimite cel mai mare număr de migranțiexpulzați înapoi (…).

Numai în 2018, germanii au trimis în Italia 2.848 de imigranți. În ultimele zile, ziarul Die Welt a vorbit despre un acord care arată că Roma a acceptat solicitarea Berlinului de a lansa poduri aeriene pentru a readuce imigranții expulzați în țara noastră”.

Dar nu numai Germania se protejează de imigranții care se află deja în Europa, ci și celelalte țări europene.Mai mult, puține dintre ele s-au raliat ideii germane de a-și arată solidaritatea cu țările din prima linie a imigrației și de a prelua automat imigranții salvați de navele ONG-urilor.

https://evz.ro/imigrantii-adusi-in-romania-sunt-un-secret-autoritatile-tac-ca-sa-nu-irite-alegatorii.html?fbclid=IwAR39j03TVcTMh4e41nDYQ0TlUCB1zsn72LOJJogKFA9-SEvXorV_WC-Flcw

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Lidl, țeapă pentru clienți. Anchetă de proporții după ce subiectul a explodat în presă , LIDL si produsele cancerigene ce contin caragenan , uleiuri contrafacute
SOROS LUPTĂ CU ÎNDÂRJIRE ÎMPOTRIVA FAMILIEI TRADIȚIONALE. 48 de ONG-uri majoritatea finanțate de SOROS solicită șefului statului și președinților Camerelor să consulte Comisia de la Veneția în privința "redefinirii familiei din Constituție"
Dosar dezvăluit de CIA, la ordinul lui Donald Trump: Cum au scăpat unii bolnavi de cancer... fără medicamente
Kosovo - reteta pe care oculta mondiala doreste s-o aplice si Transilvaniei
Multinaţionalele nu vor mai avea cum să evite impozitarea profiturilor
Sorina despre familia din America: „Îi urăsc, că vor să mă ia de la mami și de la tati”
Al Treilea Război Mondial stă să ERUPĂ. Putin evacuează 40 de milioane de civili din Rusia
Ilie Năstase despre Iohannis: S-a dus în Statele Unite și a venit cu o caschetă și o insignă, în loc să vină cu vizele ridicate românilor. S-a dus premierul polonez și a ridicat vizele în două zile. Mai mult ce să spun? 
Autoritatea Palestiniană îl convoacă pe reprezentantul României după declarațiile lui Liviu Dragnea despre mutarea Ambasadei din Israel la Ierusalim
Bombă! Soțul vecinei lui Iohannis, procuroarea Capră, director la Schweighofer
Iohannis sau lucru nemțesc cusut cu sfoară
Florin Bădiță, fondatorul grupului Corupţia ucide, a fost nominalizat la titlul de „Personalitatea europeană a anului”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută publică şi nici nu va fi folosită în interes comercial fără acordul utilizatorului ei. Ea este necesară din motive de securitate şi siguranţă

Poţi folosi următoarele etichete HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Close
Citește mai multe:
GERMANIA: O musulmană a fost aleasă președinte al Parlamentului din Baden-Wurttemberg

Aproape 500 de persoane au avut nevoie de asistență medicală în cea de-a treia zi a festivalului Untold

Senatul a dat liber serviciilor în telefoanele şi calculatoarele românilor

Nürenbergul românesc

ALERTĂ! | Pierde România şi ultima resursă strategică a ţării? Controlul apei controlul populaţiei !

Închide