Imagini ȘOCANTE cu preoți de la o biserică din Paris, târâți afară de polițiști. Nu e URSS, ci Uniunea Europeană.

Distribuie!by loading... Biserica Sf. Rita din Paris a fost evacuată violent de poliție, dimineață, pe 3 august, în timp ce politicienii locali și credincioșii se aflau în clădire pentru a se opune demolarării ei deja planificate, conform unei hotărâri ale instanței de judecată. Autoritățile au plasat deja bombele pentru explozia […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Biserica Sf. Rita din Paris a fost evacuată violent de poliție, dimineață, pe 3 august, în timp ce politicienii locali și credincioșii se aflau în clădire pentru a se opune demolarării ei deja planificate, conform unei hotărâri ale instanței de judecată.

Autoritățile au plasat deja bombele pentru explozia controlată, iar demolarea bisericii e gata să înceapă, însă protestatarii, mulți dintre ei membrii ai consiliului local, refuză să plece, informează RT.

Mai multe clipuri postate pe rețelele de socializare îi arată pe manifestanți târâți pe jos, cu forță, de către polițiști.


Treizeci de persoane se aflau în interiorul bisericii pentru a împiedica operațiunea de demolare. Evacuarea lorafost finalizată fără incidente, a declarat un reprezentant al poliției.


foto: twitter.com

Cu toate acestea, imaginile difuzate pe rețelele de socializare arată o atmosferă foarte tensionată.

foto: twitter.com

Preoții și copii care cântă în cor nu au fost feriți de violența polițiștilor.

foto: twitter.com

La un moment dat, agenții îl trag de maini și de picioare pe un preot, care s-a întins pe jos în biserica.

Biserica va fi demolată pentru a face loc unei parcări, lucru care i-a nemulțumit pe mulți, mai ales în contextul executării unui preot, săptămâna trecută, de către doi simpatizanți ai Statului Islamic.

Biserica a fost închisă anul trecut și planul de demolare există încă din octombrie 2015. Pentru salvarea ei este nevoie de 3 milioane de euro pentru că proprietarul a vândut-o după ce nu și-a mai permis să plătească chiria, informează stirileprotv.ro.

Asta se întâmplă în Franţa unde se construiesc moschei pt integrarea musulmanilor .

 

Sursă: Imagini ȘOCANTE cu preoți de la o biserică din Paris, târâți afară de polițiști (FOTO + VIDEO)

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Klaus Iohannis are misiunea de a dezmembra România?
Papa Francisc, întâmpinat cu proteste la Tbilisi. Biserica Ortodoxă a Georgiei a cerut credincioșilor să-l boicoteze, iar slujba a fost oficiată pe un stadion aproape gol
„Cuplurile” homosexuale din Grecia vor putea primi copii în plasament
Ministerul Culturii va finanța Muzeul Homosexualitatii| în Antichitate pedofilia și homosexualitatea erau foarte strâns legate
Klaus Iohannis, încă o gafă: se duce în vizită în "judeţul Deva"
Şeful contrainformaţiilor austriece: Bruxelles-ul a devenit un „cuib“ de spioni mai mare decât Viena
EXCLUSIV Responsabilități pasate de la unii la alții. DNA reacționează după FUGA din țară a lui Morgenstern: „Poliția a anunțat Curtea de Apel ABIA DUPĂ DOUĂ SĂPTĂMÂNI”!
Hristos va zdrobi Masoneria / Zidarii / Casa Regala - "Cine va cădea pe piatra aceasta se va sfărâma, iar pe cine va cădea îl va strivi.”
Zece trepte ale loviturii de stat si DECLARAŢIA DE LA BUDAPESTA in desfasurare astazi semnata de - Ex-regele Mihai, Vladimir Tismăneanu, Neagu Juvara, Eugen Ionesco, Paul Goma, Virgil Ierunca, Monica Lovinescu, Bujor Nedelcovici… au semnat Declaraţia de la Budapesta pentru Autonomia Transilvaniei.
Patronii colectiv acuza ca incendiul ar fi fost provocat
De ce a dat Dragnea jos un om al Sistemului mai mititel pentru a pune în loc unul mai mare? Amănunte INCENDIARE despre rolul lui Iohannis!
Președintele Bulgariei susține anularea sancțiunilor împotriva Rusiei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro