Imagini REALE cu războiul din Siria | Momentul în care elicopterele rusești lansează bombe asupra țintelor „teroriste” (VIDEO)

Distribuie!by   loading... Armata rusa a anuntat duminica lovirea a 60 de tinte „teroriste” in Siria in ultimele 24 de ore. Pana la aceasta data, rusii au efectuat 39 de actiuni miilitare cu ajutorul aviatiei. Loviturile au fost purtate in provinciile Hama (centru), Homs (centru), Alep (nord-vest), Lattakia (vest) si […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

61730431

loading...

Armata rusa a anuntat duminica lovirea a 60 de tinte „teroriste” in Siria in ultimele 24 de ore. Pana la aceasta data, rusii au efectuat 39 de actiuni miilitare cu ajutorul aviatiei.

Loviturile au fost purtate in provinciile Hama (centru), Homs (centru), Alep (nord-vest), Lattakia (vest) si in regiunea capitalei Damasc.


In apropiere de Hama, a fost distrus un post de comanda al coalitiei jihadiste Jaish al-Fatah (Armata Cuceririi), din care face parte si Frontul al-Nosra, aripa siriana a Al-Qaida.

Loviturile aeriene au avut ca rezultat bulversarea totala a organizarii Jaish al-Fatah in aceasta zona, pe care combatantii au fost nevoiti sa o paraseasca”, afirma Ministerul rus al Apararii, conform Agerpres.


La Homs, aparatele de zbor rusesti au distrus ‘o vasta retea de tuneluri fortificate’ prin care jihadistii ajungeau pe linia de front si o paraseau.

In regiunea Damasc a fost distrus un punct de aprovizionare unde Statul Islamic le livra combatantilor arme, alimente si apa, iar in provincia Lattakia, aviatia a aruncat in aer un depozit de munitie. In total, 24 de tabere de antrenament teroriste au fost distruse in ultimele 24 de ore, afirma armata rusa.

Aceasta mai sustine ca detine dovezi despre dezertari masive din randul rebelilor, impotriva carora fortele regimului sirian au lansat o ampla ofensiva terestra in urma cu 11 zile.

sursa: stirileprotv.rohttp://www.nasul.tv:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Se întreabă cineva de ce Luxemburg i-a dat lui Iohannis cea mai inaltă distinctie masonică Ordinul Leului de Aur, care nu se da oricui ?
1968. România și războiul care i-a suflat în ceafă. Cum a pregatit Ceausescu apararea tarii. Documente secrete despre asaltul pregatit de sutele de mii de soldați ruși și unguri
Guvernul a extins nepotismul peste graniţele ţării. Ce garnitură de tineri diplomaţi au pregătit politicienii pe care i-ați votat, in timp ce copiii vostri se chinuie pe salarii de mizerie
ARHIVELE COMUNISMULUI Colonel sovietic: „Să curgă sânge la Prut!“
Rușine! Tehnocrații au fugit cu banii de pâine ai românilor !
Sir Julian Rose: “MARILE CORPORAȚII CONDUC, guvernele doar le urmează. Corporațiile, lanțurile de supermarketuri, guvernele și UE, toate fac parte dintr-un MARE CLUB. Și tot ceea ce vor să obțină sunt bogăție și putere. AVEȚI O ULTIMĂ ȘANSĂ! Încercați să vă controlați resursele până nu vi se iau din mâini!” (VIDEO + TEXT)
Zece trepte ale loviturii de stat si DECLARAŢIA DE LA BUDAPESTA in desfasurare astazi semnata de - Ex-regele Mihai, Vladimir Tismăneanu, Neagu Juvara, Eugen Ionesco, Paul Goma, Virgil Ierunca, Monica Lovinescu, Bujor Nedelcovici… au semnat Declaraţia de la Budapesta pentru Autonomia Transilvaniei.
Ce au făcut românii pe terenul pe care se va ridica mega-moscheea Video
Coldea vrea arestarea celor 2 procurori dizidenți din DNA ca să nu vorbească de colaborarea cu SRI
Noul premier Dacian Ciolos este foarte activ pe Facebook, unde nu se da inapoi sa intre in dialog cu ceilalti utilizatori. Astfel, el i-a confirmat unui cititor al sau ca Parlamentul este „plin de escroci”.
SCHELETELE PRESEDINTELUI – Intrebarile romanilor pentru Klaus Iohannis: "Ati renuntat la datoria istorica a Germaniei fata de Romania?... Pentru care fapte ati fost decorat de puteri straine?... Sunteti membru al European Council of Foreign Relations, Think-Tank fondat de Soros?... Ati fost decorat de Germania pentru contractul de achizitionare de armament fara aprobarea Parlamentului si fara licitatie, in valoare de 1,9 miliarde de euro? Doriti epurare politica!"
Prima şcoală românească a fost în biserică. Astăzi şcoala scoate din ea învăţătura Bisericii (ora de religie)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro