IMAGINI APOCALIPTICE | Pacienţii mor pe capete în spitalele din Venezuela Foto

Distribuie!by   loading... Spitalele din Venezuela au ajuns în prajul colapsului şi e greu să găseşti cuvinte să descrii situaţia dezastruoasă din ţara condusă de Nicolas Maduro. Fără lumină, paturi, antibiotice, săpun şi hrană, pacienţii sunt condamnaţi la moarte.  Preşedintele Maduro afirma, în trecut, că sistemul de sănătate venezuelean este […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

spitale-venezuela_89048000

loading...

Spitalele din Venezuela au ajuns în prajul colapsului şi e greu să găseşti cuvinte să descrii situaţia dezastruoasă din ţara condusă de Nicolas Maduro. Fără lumină, paturi, antibiotice, săpun şi hrană, pacienţii sunt condamnaţi la moarte. 

Preşedintele Maduro afirma, în trecut, că sistemul de sănătate venezuelean este printre cele mai bune din lume, însă fotograful Meridith Kohut  de la New York Times a pătruns în spitalele din Venezuela, iar imaginile vorbesc de la sine.


spitale-venezuela0_32100900

Jurnaliştii vorbesc că doar într-o singură zi au văzut cum au decedat 7 pacienţi într-un spital. Nou-născuţii, bolnavii de cancer şi alţi pacienţi cu probleme grave de sănătate nu au şanse de supravieţuire.

spitale-venezuela1_74749700

Pentru că nu este curent electric, nu sunt antibiotice şi multe altele lipsesc, medicii nu au cum să facă operaţii şi să se ocupe de pacienţi.


spitale-venezuela2_16150000

Mai mult, preşedintele refuză ajutor internaţional, scrie realitatea.net.

spitale-venezuela3_59784500

– See more at: 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro