Ilie Năstase despre Iohannis: S-a dus în Statele Unite și a venit cu o caschetă și o insignă, în loc să vină cu vizele ridicate românilor. S-a dus premierul polonez și a ridicat vizele în două zile. Mai mult ce să spun? 

Distribuie!by Am înțeles că a primit și el o distincție de la Băsescu. El ce merită? Noi am avut niște merite în sport. El nu prea are de ce să primească o distincție.  Nu am nicio problemă să îmi retragă ordinul. Dacă-mi lua titlul de la US Open sau de la […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Am înțeles că a primit și el o distincție de la Băsescu. El ce merită? Noi am avut niște merite în sport. El nu prea are de ce să primească o distincție.  Nu am nicio problemă să îmi retragă ordinul. Dacă-mi lua titlul de la US Open sau de la Roland Garros aveam o problemă. Dar așa?

loading...

E un mut care nu spune nimic. S-a dus în Statele Unite și a venit cu o caschetă și o insignă, în loc să vină cu vizele ridicate românilor. S-a dus premierul polonez și a ridicat vizele în două zile. Mai mult ce să spun?


Nu știu cum o să-mi ridice distincțiile. Că eu am de la Ceaușescu, Iliescu și de la Constantinescu. Pe care s-o ridice? Aia de la el o dau înapoi. Mă duc la Cotroceni și stau în față și i-o dau, dacă asta-l face pe el fericit.  Chiar nu-mi face plăcerea distincția dată de el. Am acceptat-o pentru că împlinisem 70 de ani.

Când am fost cu Simona Halep, când a fost decorată ea, am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna. Un președinte nu face așa ceva.  El are o rudă care are probleme cu Federația de Tenis. Da, conflictul Vecerdea – FRT.


Eu am primit o condamnare pentru că am băut puțin. Altul care a furat 6 case și nu e penal! Eu spun adevărul!

Să te duci la Paris, să te enervezi și să arunci cu paltonul pe mașină mi se foarte mult pentru președintele unei țări civilizate! Mi s-a părut un gest urât.

El și Băsescu și-au dat distincții între ei. De ce? Doar pentru că au fost președinți? Asta e problema României? Că am bătut eu puțin? Băsescu a condus destul de beat, cu mașina de poliție în față și cu SPP-ul în spate. Lui Băsescu trebuia să-i dea 99 de ani”, a declarat Ilie Năstase la GSP LIVE.

CE SPUNE LEGEA INVOCATĂ DE IOHANNIS

Legea 29/2000 prevede la Art. 52 urmatoarele: 

„Calitatea de membru al unui ordin se poate pierde in urmatoarele situatii: a) condamnarea, prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva, la pedeapsa privativa de libertate; b) pentru fapte dezonorante, altele decat cele prevazute la lit. a), care aduc prejudicii morale membrilor ordinului”.

Dacă ținem cont că Ilie Năstase a primit o sentintă definitivă fără să fie încarcerat, fostul jucător de tenis, acum în vârstă de 73 de ani, ar putea să păstreze distincția acordată de șeful statului român.

https://www.gsp.ro/sporturi/altele/gsp-live-exclusiv-video-ilie-nastase-exploziv-la-adresa-lui-klaus-iohannis-e-un-mut-ii-duc-medalia-inapoi-la-cotroceni-s-a-dus-in-sua-si-a-venit-cu-o-cascheta-el-are-6-case-si-nu-e-penal-585147.html?utm_source=adevarul.ro&utm_medium=widget&utm_campaign=Adevarul-Homepage

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Dezvaluiri socante: România, condusă de tâmplari, fochişti si dresori de câini
LAPAR: Vânzarea terenurilor către străini e o problemă natională, nu comunitară. În Germania, vânzarea unui singur hectar ar provoca scandal national. Fermierii români solicită rediscutarea Legii vânzării terenurilor agricole; LAPAR a depus o adresă la Ministerul Agriculturii
Aviatia israeliana a bombardat pozitiile armatei siriene, in sudul Siriei.
De ce nu a dat STS imediat localizarea fetei omorâte: În România, „serviciile” aparțin Puterii și o servesc numai pe ea. Nu și pe cetățenii simpli ai țării. Noi sîntem buni numai ca plătitori de impozite
Soviani: Iohannis, fix în urmă cu 20 de ani, de ziua Poetului, a evacuat librăria Eminescu din imobilul pe care Familia l-a obținut prin frauda
Oliver Stone, despre Trump: ”În culise se pregătește ceva sinistru”
România este condusă de marionete iresponsabile. Cum să-i intereseze viitorul, dacă nici copii nu au? După ei, potopul!
Lovitură pentru ONG-urile finanțate de Soros
Hackerii români au dat țeapă de 2 milioane de euro cu o ie - trebuie sa te duca mintea sa faci asa ceva
Tumorile de pacienți cu cancer se taie în jumătate după utilizarea uleiului CBD
Compania Johnson & Johnson, vinovată că a provocat zeci de cazuri de cancer ovarian | una dintre victime va fi despăgubită cu 110 milioane dolari!
Brânză făcută cu o substanţă folosită la dezgheţarea şoselelor. Priviţi şi voi ce am ajuns să mâncăm
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro