Iata super-ARMELE din dotarea armatei TURCIEI, Nu-i de mirare ca RUSIA este precauta. – Galerie FOTO

Distribuie!by Turcia ar putea sa faca fata cu brio unui eventual atac cu arme conventionale din partea Rusiei. Armata turca are echipamente militare de ultima generatie, printre care unele aduse din Statele Unite, iar altele fabricate chiar pe teritoriul tarii. loading... Business Insider, citat de ziare.com,  a intocmit o lista […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Turcia ar putea sa faca fata cu brio unui eventual atac cu arme conventionale din partea Rusiei. Armata turca are echipamente militare de ultima generatie, printre care unele aduse din Statele Unite, iar altele fabricate chiar pe teritoriul tarii.

loading...

Business Insider, citat de ziare.com,  a intocmit o lista cu cateva dintre masinariile de razboi ale Turciei.

Avionul care a doborat aparatul de zbor rusesc era un F-16 Fighting Falcon. Turcia are aproximativ 300 de astfel de avioane americane de lupta, pe care le construieste in tara, sub licenta. Avionul F-16 inca este piesa de rezistenta a Fortelor Aeriene americane.Foto: Wikipedia/Fortele Aeriene ale SUA

Avionul de fabricatie israeliana IAI Heron este folosit de fortele de aparare ale statului evreu pentru a survola Fasia Gaza. Turcia are 10 astfel de aparate construite special pentru ea, cu motoare mai puternice si sisteme turcesti de imagistica.


Foto: Israel Aerospace Industries

Turcii mai dispun si de trei drone americane MQ-1 Predator. Echipate cu rachete Hellfire, aceste drone pot lovi o tinta de la sol, fara ca macar aceasta sa stie ca este urmarita. Ankara a dat deja comanda de mai multe aparate fara pilot Predator.Foto: Wikipedia/Fortele Aeriene ale SUA

Elicopterul american Black Hawk s-a dovedit a fi o masinarie buna de razboi, asa ca inca este folosit de armata americana. Turcia a semnat recent un contract de achizitie a 115 elicoptere militare special modificate.


Foto: Wikipedia/Armata SUA

Tunul Panter este o arma de teren uriasa, construita recent in Turcia pentru armata. Are o raza de actiune de peste 40 de kilometri.


Foto: Wikipedia/Kizilsungur

Lansatorul de rachete MGM-140 al Americii este capabil sa loveasca tinte aflate la o departare de pana la 160 de kilometri. Turcia are 100 de astfel de sisteme.


Foto: Wikipedia/Armata SUA

Armata a dat in folosinta, anul acesta, tancul Altay fabricat in Turcia. Tancul este produs de compania turca Otokar, care face si autobuze.


Foto: captura YouTube/Turkish AF

Turcia are si propriile rachete aer-sol, Mizrak-U. Trase din elicopter, pot lovi tinte aflate la o distanta de opt kilometri.


Foto: Captura YouTube/Emodawinci38

In aceasta perioada, Turcia isi echipeaza armata cu peste jumatate de milion de pusti noi. Arma a fost conceputa in Turcia in urma cu sase ani, pentru a se potrivi cu terenul si clima locurilor in care opereaza trupele turce.


Foto: captura YouTube/Military Arms Channel

Navele de razboi Ada fabricate in Turcia au capacitatea de a lupta cu orice, de la submarine pana la avioane. Ankara are doua in prezent si planuieste sa mai construiasca inca zece.


Foto: captura YouTube/Ertan Ayyildiz

Fortele navale turce dispun si de 13 submarine Type 209 de fabricatie germana. Fiecare este dotat cu 14 torpile si rachete antinava.


Foto: Wikipedia/Fortele Navale ale SUA

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro