Iata dovada ca Erdogan coopereaza cu organizatia Isis, tranzacţii cu petrol oferit de acestia ! (VIDEO)

Distribuie!by Erdogan a proms că va demisiona dacă Rusia demonstrează tranzacţii cu petrol oferit de terorişti loading... Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, promite că va demisiona dacă Rusia poate demonstra acuzaţiile privind tranzacţii ilegale cu petrol extras de organizaţia teroristă Stat Islamic, care ocupă regiuni din Irak şi Siria, unde […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Erdogan a proms că va demisiona dacă Rusia demonstrează tranzacţii cu petrol oferit de terorişti

loading...

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, promite că va demisiona dacă Rusia poate demonstra acuzaţiile privind tranzacţii ilegale cu petrol extras de organizaţia teroristă Stat Islamic, care ocupă regiuni din Irak şi Siria, unde a proclamat un “califat”, informează CNN.


“Dacă aceste acuzaţii vor fi dovedite, demnitatea naţiunii turce îmi cere să demisionez”, a declarat Erdogan la Conferinţa ONU pe tema climei (COP21).

“Dar, dacă acuzaţiile se vor dovedi neadevărate, atunci îl întreb pe preşedintele rus, domnul Vladimir Putin, dacă va rămâne în funcţie”, a spus Erdogan.


Vladimir Putin a respins solicitările lui Recep Tayyip Erdogan privind organizarea unei întrevederi bilaterale cu ocazia reuniunii de la Paris.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a afirmat că Turcia a doborât bombardierul rus pentru a proteja tranzacţiile ilegale cu petrol extras din zonele siriene şi irakiene aflate sub controlul reţelei teroriste Stat Islamic. “Am primit recent informaţii suplimentare care confirmă că petrol extras din zone aflate sub controlul organizaţiei teroriste Stat Islamic este transferat în Turcia la scară industrială”, a declarat Vladimir Putin. “Avem toate motivele să suspectăm că doborârea avionului rus a fost motivată de intenţia securizării rutelor pentru tranzitul petrolului spre porturi turce”, a adăugat Putin.

Statele Unite şi NATO au criticat dur intervenţia rusă în Siria, iniţiată pe 30 septembrie pentru ajutarea regimului de la Damasc. Turcia este unul dintre cei mai înverşunaţi adversari ai Administraţiei Bashar al-Assad, fiind suspectată că ajută insurgenţii sirieni şi chiar organizaţii teroriste care ocupă regiuni din Siria.

Relaţiile dintre Turcia şi Rusia au devenit tensionate după ce armata turcă a doborât, pe 24 noiembrie, un bombardier rus Suhoi Su-24 la frontiera cu Siria. Ankara susţine că avionul militar rus intrase câteva secunde în spaţiul aerian turc. Moscova a explicat că avionul nu a intrat deloc în spaţiul aerian turc, iar preşedintele rus, Vladimir Putin, a avertizat că incidentul va avea “consecinţe grave”. Cei doi piloţi ai avionului s-au catapultat, unul fiind împuşcat mortal de insurgenţi sirieni de etnie turcă, iar celălalt fiind salvat într-o operaţiune specială ruso-siriană.

Siria se confruntă, începând din martie 2011, cu revolte reprimate violent şi cu un conflict militar între serviciile de securitate subordonate regimului Bashar al-Assad, forţele opoziţiei şi grupuri teroriste, inclusiv organizaţia sunnită Stat Islamic (Stat Islamic în Irak şi Siria / Stat Islamic în Irak şi Levant). Bilanţul conflictului depăşeşte 250.000 de morţi.

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

ORICINE poate fi considerat TERORIST. Modificarea LEGII TERORISMULUI, in dezbatere publică
Compania Samsung A CONFIRMAT! Televizoarele, telefoanele, tabletele chiar daca sunt inchise ASCULTA si INREGISTREAZA TOT ce vorbiti in casa! Serviciile secrete primesc inregistrarile!
Holocaustul facut de romani ! Acum 28 de ani, în a doua zi de Crăciun, ILIESCU a legalizat AVORTUL pentru că românii au vrut libertate la crime. 25 de milioane întreruperi de sarcină în total sau poporul care a avortat un popor !  Cea mai blestemă ţară este cea care iși omoară proprii copii !! Un popor fara viziune și credinţă iși va pierde ţara !! Doar in 1990, s-au produs peste 1 MILION de întreruperi de sarcină...
Tehnocraţii cumpără trenuri din Franţa la suprapreţ, deşi au Softronic-ul la Craiova
FENOMENUL FINLANDEZ - În spatele celui mai surprinzător sistem şcolar
Statul abandonează sănătatea oamenilor de la sate: un cabinet deservește 90.000 de oameni în Maramureș
Tsipras, mesaj din Rusia pentru UE: Europa nu mai este buricul lumii! Grecii știu să bată la porți mai sigure!
Pentagonul pregateste invazia asupra Rusiei ?
În cea mai mare tăcere, Guvernul Orban a majorat accizele la carburanți, în seara de Revelion, după o zi de la eliminarea supraaccizei
Homosexualii nemţi care racolau băieţei la Gara de Nord, au fugit din tară, arestaţi în lipsă!
Iată MOTIVELE pentru care oamenii de afaceri CER NAŢIONALIZAREA fabricilor româneşti
Țara în care o bătrână de 72 de ani e săltată cu mascații și dusă la DNA, însă prima cucoană a țării nu merge la Parchet fiindcă e "răcită"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro