Iata dovada ca Erdogan coopereaza cu organizatia Isis, tranzacţii cu petrol oferit de acestia ! (VIDEO)

Distribuie!by Erdogan a proms că va demisiona dacă Rusia demonstrează tranzacţii cu petrol oferit de terorişti loading... Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, promite că va demisiona dacă Rusia poate demonstra acuzaţiile privind tranzacţii ilegale cu petrol extras de organizaţia teroristă Stat Islamic, care ocupă regiuni din Irak şi Siria, unde […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Erdogan a proms că va demisiona dacă Rusia demonstrează tranzacţii cu petrol oferit de terorişti

loading...

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, promite că va demisiona dacă Rusia poate demonstra acuzaţiile privind tranzacţii ilegale cu petrol extras de organizaţia teroristă Stat Islamic, care ocupă regiuni din Irak şi Siria, unde a proclamat un “califat”, informează CNN.


“Dacă aceste acuzaţii vor fi dovedite, demnitatea naţiunii turce îmi cere să demisionez”, a declarat Erdogan la Conferinţa ONU pe tema climei (COP21).

“Dar, dacă acuzaţiile se vor dovedi neadevărate, atunci îl întreb pe preşedintele rus, domnul Vladimir Putin, dacă va rămâne în funcţie”, a spus Erdogan.


Vladimir Putin a respins solicitările lui Recep Tayyip Erdogan privind organizarea unei întrevederi bilaterale cu ocazia reuniunii de la Paris.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a afirmat că Turcia a doborât bombardierul rus pentru a proteja tranzacţiile ilegale cu petrol extras din zonele siriene şi irakiene aflate sub controlul reţelei teroriste Stat Islamic. “Am primit recent informaţii suplimentare care confirmă că petrol extras din zone aflate sub controlul organizaţiei teroriste Stat Islamic este transferat în Turcia la scară industrială”, a declarat Vladimir Putin. “Avem toate motivele să suspectăm că doborârea avionului rus a fost motivată de intenţia securizării rutelor pentru tranzitul petrolului spre porturi turce”, a adăugat Putin.

Statele Unite şi NATO au criticat dur intervenţia rusă în Siria, iniţiată pe 30 septembrie pentru ajutarea regimului de la Damasc. Turcia este unul dintre cei mai înverşunaţi adversari ai Administraţiei Bashar al-Assad, fiind suspectată că ajută insurgenţii sirieni şi chiar organizaţii teroriste care ocupă regiuni din Siria.

Relaţiile dintre Turcia şi Rusia au devenit tensionate după ce armata turcă a doborât, pe 24 noiembrie, un bombardier rus Suhoi Su-24 la frontiera cu Siria. Ankara susţine că avionul militar rus intrase câteva secunde în spaţiul aerian turc. Moscova a explicat că avionul nu a intrat deloc în spaţiul aerian turc, iar preşedintele rus, Vladimir Putin, a avertizat că incidentul va avea “consecinţe grave”. Cei doi piloţi ai avionului s-au catapultat, unul fiind împuşcat mortal de insurgenţi sirieni de etnie turcă, iar celălalt fiind salvat într-o operaţiune specială ruso-siriană.

Siria se confruntă, începând din martie 2011, cu revolte reprimate violent şi cu un conflict militar între serviciile de securitate subordonate regimului Bashar al-Assad, forţele opoziţiei şi grupuri teroriste, inclusiv organizaţia sunnită Stat Islamic (Stat Islamic în Irak şi Siria / Stat Islamic în Irak şi Levant). Bilanţul conflictului depăşeşte 250.000 de morţi.

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Emilia Şercan decriptează mesajul lui Ghiţă | „Sunt dispus să arunc statul în aer. Pic eu, pică şi ei” Video
După ”guvernul meu” și ”sute de mii de români ai mei”, Iohannis și-a făcut și ”Armata mea”
Hackerul „Ice”, dat în urmărire internatională prin Interpol, revine cu un nou mesaj
Iohannis, la masa țărilor care dau 2% din PIB pentru Apărare. Trump: poate creștem la 4%- Adio, școli, autostrăzi, spitale în România
Nici când au venit sovieticii n-a fost mai grav ca azi pentru România - Dinu C. Giurescu
Putin a făcut MARELE ANUNȚ: a transmis armatei să se pregătescă…
Ungaria e în stare de război. Europa, așa cum o știm noi, a încetat să existe
AM PRINS-O PE KOVESI – Iata protocolul PICCJ – SRI! Are numarul 003064 din 4.02.2009 si a fost semnat cand Procuror General era Laura Kovesi. In baza lui DNA si SRI au instrumentat ilegal, in parteneriat, dosare penale. Ofiterii SRI cereau procurorilor sa nu puna la dosar documentele folosite la anchete. In ianuarie 2017, DNA prostea natiunea: “Nu exista si nu a existat nici un protocol de colaborare SRI-DNA si nici protocol secret Coldea/Kovesi” (Document)
Florentin Scalețchi- comandant de navă: Lazăr mi-a furat 12 ani și jumătate de viață deși Ceaușescu dăduse decret de eliberare
Începând de azi, naveta elevilor cu trenul nu va mai fi decontată din cauza ordonanței Guvernului Orban
AMERICANII, IN SPATELE DNA – In atacul furibund la adresa ambasadorului SUA, Traian Basescu a explicat de ce dosarul Microsoft e ocolit de parchetul Codrutei Kovesi, multiplu medaliata de statul american pentru servicii necunoscute de opinia publica: „Microsoft a dat vreo 400 de milioane spaga in Romania din 2004 pana in 2014, la diversi demnitari, traficanti de influenta... Poate ne spune domnul Klemm cum se face ca o firma americana da spagi atat de mari”
Guvernatorule, cum e cu paradisurile fiscale?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro