Hoții, criminalii și violatorii, despăgubiți pentru că fac pușcărie. VIDEO

Distribuie!by >Tudorele, ești bine? Hoții, criminalii și violatorii, despăgubiți pentru că fac pușcărie. VIDEO loading... Un proiect al ministrului Justiției, Tudorel Toader, prevede acordarea de despăgubiri pentru deținuții care au parte în pușcării de condiții grele. Asta în timp ce bolnavii sunt tratați în spitale mizerabile. Păi e corect? Sindicaliștii […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

>Tudorele, ești bine? Hoții, criminalii și violatorii, despăgubiți pentru că fac pușcărie. VIDEO

loading...

puscarie.jpg

Un proiect al ministrului Justiției, Tudorel Toader, prevede acordarea de despăgubiri pentru deținuții care au parte în pușcării de condiții grele. Asta în timp ce bolnavii sunt tratați în spitale mizerabile. Păi e corect?


Sindicaliștii din penitenciare atrag atenția asupra impactului financiar major pe care l-ar avea un proiect al ministrului Justiției de despăgubire a deținuților pentru condiții grele.

Dacă proiectul va fi aprobat, deținuții vor primi între 5 și 8 euro pentru fiecare zi petrecută în spatele gratiilor, de la bugetul de stat.


Efortul financiar ar fi de câteva sute de milioane de euro, în timp ce multe dintre spitalele de stat arată jalnic, din lipsă de fonduri.

Sindicaliștii de la Administrația Penitenciarelor au postat pe Facebook și un clip de impact:

 

observatorulph.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro