Homosexualii nemţi care racolau băieţei la Gara de Nord, au fugit din tară, arestaţi în lipsă!

Distribuie!by Daniel Otto (foto dreapta) şi partenerul său homosexual, Matthias Mundin – nemţii condamnaţi în primă instanţă pentru acte sexuale cu minori, la 5, respectiv 4 ani de închisoare cu executare – au fugit din ţară. loading... Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au emis în 13 martie un mandat de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Daniel Otto (foto dreapta) şi partenerul său homosexual, Matthias Mundin – nemţii condamnaţi în primă instanţă pentru acte sexuale cu minori, la 5, respectiv 4 ani de închisoare cu executare – au fugit din ţară.

loading...

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au emis în 13 martie un mandat de arestare în lipsă pe numele lor, după ce homosexualii le-au „tras clapa” şi nu s-au mai întors în România. Cei doi au reuşit să îi convingă pe judecători să îi lase să îşi viziteze rudele în perioada 15 februarie – 7 martie.


Potrivit surselor EVZ, mandatul european de arestare emis pe numele celor doi nu a fost pus în executare nici până acum, ceea ce înseamnă că Daniel Otto şi Matthias Mundin s-au „dat la fund” în Germania şi sunt de negăsit.

Sursa: evenimentul zilei


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro