Klaus Iohannis a uitat întrebările la referendum? Președintele s-a încurcat- VIDEO

Distribuie!by Președintele Klaus Iohannis a părut că a avut două momente de blocaj în timpul declarației de la Palatul Cotroceni, chiar când voia să spună întrebările la referendumul pe justiție din 26 mai.  loading... ”PSD-iștii nu au soluții pentru România. Exact aceste două teme le-am propus românilor pentru referendum, din […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Președintele Klaus Iohannis a părut că a avut două momente de blocaj în timpul declarației de la Palatul Cotroceni, chiar când voia să spună întrebările la referendumul pe justiție din 26 mai. 

loading...

”PSD-iștii nu au soluții pentru România. Exact aceste două teme le-am propus românilor pentru referendum, din 26 mai care se ține împreună cu alegerile europarlamentare. Prima temă: justiția. Aștept să spună românii că nu sunt de acord cu politicienii corupți la prima întrebare, în sensul în care: daaa, suntem de acord cu interzicerea… suntem de acord cu interzicerea corupției am vrut să spun, dar, din păcate, așa departe nu putem să mergem și atunci putem să spunem: da, suntem de acord cu interzicerea amnistierii pentru fapte de corupție. A doua chestiune, da, suntem de acord, deci a doua întrebare, da suntem de acord să se interzică OUG în domeniul justiției și-n domeniul… politicii penale. Iată că avem ocazia deosebită să decidem viitorul României pe 26 mai. Avem și alegerile europarlamentare și referendum, ambele sunt despre viitorul României, viitorul european al României, iar, într-o democrație, lucrurile în politică se schimbă prin vot” a spus președintele Klaus Iohannis.


În timpul declarației, mimica președintelui a fost sugestivă. În timp ce vorbea cursiv despre referendum, președintele a avut un moment de blocaj după ce a zis că ”da, suntem de acord cu interzicerea”, a început să râdă, și-a aruncat ochii în foaie și a afirmat că ar fi vrut să zică interzicerea corupției. Și când a spus a doua întrebare, președintele a avut un moment în care părea că a uitat ce urma să spună, uitându-se în tavan.

Vezi de la minutul 08:18:


 


 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Gabriele Kuby: „Vor să ajungă la copiii voştri! Îi vor sexualiza, iar sexualizarea copiilor va prăbuşi civilizaţia”
Ce face guvernul masonic Soroşist între timp ? A încheiat un acord de asistență cu Banca Mondială... sclavii români "tinerii liberi şi frumuşei" consumatori, trebuie monitorizați !
„Călcat” de controale. Calvarul singurului antreprenor român dintr-un centru comercial: „Ce mă scoate din sărite este că vin câte trei deodată. Zici că m-au luat la țintă”
Romania sub dictatura ambasadorilor straini: ambasadorul Germaniei le cere romanilor sa renunte la campaniile duse impotriva multinationalelor
Esti mandru ca esti roman ? Esti mandru ca ai prins un blid de fasole ? Esti mandru ca esti roman in tara lui Schweighofer ?
Statul român impotriva României ! Statul român vrea să scape de liber profesioniști
ALERTĂ ! CUTREMUR DE 8,1 GRADE, POSIBIL SI ÎN ROMÂNIA! AVERTISMENTUL ŞEFULUI INFP
De ce nu este anchetat Florian Coldea, aşa cum s-a făcut cu cei 77 de medici oncologi?
Roger Stone: „Dumnezeule, jumătate din populația României este spionată! Soros este în cârdășie cu serviciile de informații. Jumătate din populația din această țară este sub supraveghere”
Avortul este principala sursa de alimentare a Iadului cu suflete pure si de inducere a posesie demonice la femeie!
Sibiul si primarița săsoaică a lui Iohannis ar putea adera la Alianta Vestului/ Scopul real? Ruperea Transilvaniei de România : "Ne luăm țara înapoi"
“ROMÂNIA SUB ASEDIU” – disparitia Romaniei prin VANZAREA PAMANTURILOR si PADURILOR (reportaj video “In Premiera”): “E un mare pericol! Ne pierdem incet teritoriul tarii!”; “Voi aveti padure ieftina si guvern la fel de ieftin”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro