Holzindustrie în dosarul Hrebenciuc-Adam-Ilie Sârbu: “Dacă scot banii Schweighoferii ăștia, măcar 200.000 de euro”.. Cei mai ieftini trădători din istoria lumii !

Distribuie!by loading... Boul de Ponta a declanșat furtuna! Exact ca prostul vesel care trage o bășină de distracție și se trezește cu chiloții plini de căcat, Ponta este acum încojurat din toate părțile de dovezi clare care arată că socru-său și pesediștii din jurul lui erau cu botul în hârdăul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

f6a2097ac6ecab95d3fc6a737960b62d

loading...

Boul de Ponta a declanșat furtuna! Exact ca prostul vesel care trage o bășină de distracție și se trezește cu chiloții plini de căcat, Ponta este acum încojurat din toate părțile de dovezi clare care arată că socru-său și pesediștii din jurul lui erau cu botul în hârdăul darnic al  Schweighoferilor. Așa cum îi numește, ca un fost lăcătuș mecanic cu profesională ajuns profesor universitar de drept, fostul deputat Ion Adam. La acea dată consilier onorific al dobitocului cu care ne-a procopsit USL-ul în fruntea Guvernului. Apare ca tot mai veridică ipoteza că în ultimul timp băieții din Austria n-au mai sărit la cap, cum se spune…

O serie de date și interceptări din dosarul 278/1/2015, aflat pe rolul Curții Supreme de Justiție în care au fost trimiși în judecată 17 inculpați în legătură cu fapte de corupție legate de atribuirea unor mari suprafețe de teren forestier în județul Bacău scot la iveală legăturile dintre firma austriacă Schweighofer Holzindustrie și lideri ai PSD, unii chiar foarte apropiați la acea vreme de premierul Victor Ponta.
În dosar, firma Schweighofer Holzindustrie apare de fiecare dată menționată și introdusă în discuție de către Ioan Adam, consilier onorific la acel timp al premierului României, Victor Ponta iar într-o serie de înregistrări sunt menționate diferite sume de bani.


Potrivit documentelor aflate în dosar, înregistrările au fost făcute de Paltin Sturza și au fost realizate în luna Aprilie 2013.

Paltin Sturdza, Ioan Adam, Viorel Hrebenciuc, Andrei Hrebenciuc au fost reținuți și ulterior arestați de procurorii DNA Brașov pentru fapte de corupție în Octimbrie 2014 iar pe 22 Ianuarie 2015, alături de soția lui Ioan Adam, de șeful Romsilva, Adam Crăciunescu și de Tudor Chiuariu, au fost trimiși în judecată inclusiv pentru constituire de grup infracțional organizat așa cum puteți din cea mai autorizată sursă site-ul DNA.


În dosar apare menționat și Ilie Sârbu, socrul premierului Victor Ponta, urmărit penal încă de pe 15 Octombrie 2014 pentru infracțiunea de folosire a influenței de către o persoană care îndeplinește o funcție de conducere într-un partid în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite și pentru sprijinire a unui grup infracțional organizat, speță disjunsă din dosarul cauzei.

În STENOGRAMELE de mai jos puteți citi, între alte lucruri importante, următoarele:

Ioan Adam, consilierul premierului Ponta: “Dacă scot banii ăștia Schweighoferii ăștia, măcar 200.000 de euro”

Ioan Adam, consilierul premierului Ponta: “Și 500.000 de euro să pună sau 200.000 de euro, numai să pună ceva”

Ioan Adam, consilierul premierului Ponta: “Eu sunt de acord, dar Schweighofer aici pare serios”

Ioan Adam, consilierul premierului Ponta: “Nu faceți scandal între tabere! Asta cu Schweighofer o putem bate în cuie. Dă avans!”

Ioan Adam, consilierul premierului Ponta: “Da măi, dar Schweighofer știe pădurea”

Oameni “dă valoare” … ieftină !!! 

În dosarul aflat pe rolul Curții Supreme sunt incluse și interceptări în legătură cu amendamente depuse în Parlament de Tudor Chiuariu, este menționat și numele premierului Victor Ponta, dar este de câteva ori invocată de Ioan Adam și “o firmă”. Influența socrului lui Victor Ponta, Ilie Sârbu pe lângă șeful Romsilva, Adam Crăciunescu, fost subordonat al său, este și ea reflectată în interceptări.

Ioan Adam, consilierul premierului Ponta: “Îi spui dom’le nu te băga cu firma că…”

Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta către șeful Romsilva pe care Viorel Hrebenciuc îl voia “călcat pe cap” : “Lasă că vorbim când ne vedem”

Tren de marfa GFR pleaca din Suceava cu 39 vagoane incarcate cu lemn de la Dornesti.

Galerie foto
Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

EXPLOZIV! SCHELEŢII din dulapul lui OBAMA, dezvăluiţi de unul dintre premianţii Pulitzer | A consumat cocaină, a înşelat-o pe Michelle cu o fostă iubită şi a cochetat cu ideea unei relaţii gay
PNL să ceară scuze românilor că au votat în Parlamentul European împotriva sancţionării alimentelor mai proaste pentru România
Pe fondul campaniei anticreştine “Vrem spitale, Nu catedrale”, reamintesc:...Cine a închis spitalele din România? UE,FMI,PNL, PDL, UDMR
Fostul deputat Ninel Peia despre epidemia de RUJEOLĂ: „implementată ARTIFICIAL, ca să umple visteriile BIG PHARMA”. Ce spune despre vaccinarea obligatorie?
Doi imigranți afgani din Suedia s-au filmat în timp ce violau o femeie. Au primit doar 1 an și 2 ani de închisoare! Vă vine să credeți?
Hitler a fost un socialist liberal, cu astfel de speech-uri a castigat electoratul
Un producător român de preparate din carne a spus NU supermarketurilor: Nu vrem să ne listăm pentru că nu sunt condiții avantajoase
Protest împotriva Procurorului General: Procurorul torționar este un comunist penal pus de UE general, gașca #rezist care se dădea anticomunistă a lipsit, deci înțelegeți la comanda cui lucrează!
Prof. Dr. Univ. Grigore Zanc: ”Dăncilă a avut o prestație susținută de argumente, Iohannis a avut un discurs plin de dispreț la adresa nației”
Adolf Frederick, regele care a mâncat până când „a crăpat”
Vladimir PUTIN voia să INVADEZE ROMÂNIA ! Amenințare FARA PRECEDENT !
DEGLOBALIZAREA a început. Conducătorii României se luptă între ei în plin război mondial
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro