Are Hillary Clinton o dublură sau o clonă bioandroid ? Candidata la președinția Americii a fost înlocuită de o sosie (FOTO VIDEO)

Distribuie!by https://www.youtube.com/watch?v=gCx0x0rigeQ loading... Hillary, la CNN: “Am ametit si mi-am pierdut echilibrul o clipa”. Declaratia medicilor in privinta starii ei de sanatate Clinton a explicat ca duminica, la ceremonia in memoria victimelor de la 11 septembrie, ea a ametit si si-a pierdut echilibrul, dar nu si-a pierdut cunostinta. “Am ametit […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

https://www.youtube.com/watch?v=gCx0x0rigeQ

loading...

maxresdefault

Hillary, la CNN: “Am ametit si mi-am pierdut echilibrul o clipa”. Declaratia medicilor in privinta starii ei de sanatate


Clinton a explicat ca duminica, la ceremonia in memoria victimelor de la 11 septembrie, ea a ametit si si-a pierdut echilibrul, dar nu si-a pierdut cunostinta.

Am ametit si mi-am pierdut echilibrul o clipa, dar dupa ce am urcat (in masina – n.r.), dupa ce m-am putut aseza, m-am putut racori si am baut niste apa, am inceput imediat sa ma simt mai bine”, a spus ea.


Dr. William Schaffner, medic speciolaist infectii: “Fostul secretar de stat pare sa aiba ceea ce numim o pneumonie luata din comunitate, deloc rara si care se vindeca fara probleme. Contactul cu multi oameni predispune pe oricine sa ia o infectie virala, care poate duce la pneumonie.”

Candidata democrata regreta ca n-a luat in serios recomandarea medicului.

“Trebuia sa ma odihnesc cinci zile – asta mi-au spus medicii vineri – si nu am urmat acest sfat foarte intelept”, i-a spus Clinton jurnalistului Anderson Cooper intr-un interviu.

Hillary Clinton, candidat democrat: “Acum respect sfatul pe care medicul meu mi l-a dat de vineri si pe care l-am nesococtit. Imi acord putina odihna ca sa ma vindec. N-am considerat ca ar fi mare lucru. Voiam foarte mult sa particip la comemorari, mai ales ca eram senator cand au avut loc atentatele. E ceva foarte personal pentru mine.”

“Deci vreau sa termin cu boala si sa ma intorc la campanie cat mai repede posibil”, a adaugat ea.

Recuperarea rapida a dat nastere teoriilor conspirationiste:

Fapt este ca in mai putin de doua ore, Hillary Clinton a trecut de la situatia in care a fost ajutata sa urce intr-o masina la zambetul larg afisat cand a parasit apartamentul fiicei ei.

Reporter: “Va simtiti mai bine?”
Hillary Clinton, candidat democrat: “Da, multumesc de intrebare.”

Viteza cu care s-a pus pe picioare a fost uimitoare pentru unii.

American: “Sa am iertare, dar aia nu era Hillary!”

Hillary Clinton

Asa a trasnit teoria despre sosia candidatei. Nu doar ca parea alt om, dar si silueta era de nerecunoscut.“Antrenorii de fitness o urasc. A slabit 15 kg in 2 ore”, scrie cineva “uitand” convenabil sa mentioneze ca fotografia folosita pentru comparatie era una veche. Altul atrage atentia ca degetul aratator al adevaratei Hillary este mai lung decat al dublurii. “Acum inteleg ce vrea ea sa spuna cu sloganul “Stronger together”, comenta altcineva.

“Daca Hillary nu poate, atunci dublura ei poate”, a ripostat glumet un sustinator al democratei.

Amanpour, despre imaginile cu Hillary Clinton si inegalitatea intre sexe:

Sub titlul “O femeie nu poate sa aiba o zi in care se simte rau?”, corespondentul special CNN, Christiane Amanpour, a atras atentia asupra faptului ca opinia publica a judecat-o prea aspru pe candidate democrata Hillary Clinton, acuzandu-o ca nu a facut public imediat, inca de vineri, faptul ca are pneumonie.

sursa stirileprotv.ro

Candidata Hillary Clinton a fost diagnosticata de Dementa vasculara iar medicii ascund fata de public realitatea si nu au declarat car ar mai avea putin de trait, se vedem versiunea reala

https://www.youtube.com/watch?v=gCx0x0rigeQ

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro