HELLVIG SCHIMBA GARDA IN SRI – Jurnalistul Dan Andronic anunta ca noul prim-adjunct al SRI va fi generalul Dan Valentin Capsuna: „Este din tabara anti-Coldea… Faptul ca din 2011 pana in prezent nu a mai fost avansat in grad demonstreaza ca nu a facut parte din grupul de favoriti ai fostului prim-adjunct Florian Coldea”. Surse l-au caracterizat pe Capsuna, pentru Lumeajustitiei.ro: „Nationalist, cu capul pe umeri. Nu ii plac spectacolele cu catuse”

Distribuie!by   loading... Directorul SRI Eduard Hellvig (foto mijloc) ar fi gasit inlocuitor pentru fostul prim-adjunct al Serviciului, generalul Florian Coldea (foto dreapta), trecut in rezerva dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita. Propunerea lui Hellvig va fi generalul Dan Valentin Capsuna. Anuntul privind numirea lui Capsuna ca sef operativ al SRI […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
 

loading...

Directorul SRI Eduard Hellvig (foto mijloc) ar fi gasit inlocuitor pentru fostul prim-adjunct al Serviciului, generalul Florian Coldea (foto dreapta), trecut in rezerva dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita. Propunerea lui Hellvig va fi generalul Dan Valentin Capsuna. Anuntul privind numirea lui Capsuna ca sef operativ al SRI a fost facuta de jurnalistul Dan Andronic, in ziarul Evenimentul Zilei.

Potrivit lui Andronic, numirea generalului Dan Valentin Capsuna va fi o lovitura pentru tabara lui Florian Coldea. Asta intrucat Capsuna nu s-a numarat printre favoritii lui Coldea, dovada fiind ca din martie 2011, cand ex-presedintele Traian Basescu l-a facut din colonel general cu o stea, acesta nu a mai avut parte de vreo avansare: „Faptul ca, din 2011 pana in prezent, generalul Capsuna nu a mai fost avansat in grad demonstreaza ca nu a facut parte din grupul de favoriti ai fostului prim-adjunct Florian Coldea. De asemenea, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Dan Andronic precizeaza urmatoarele: „Eduard Hellvig face o miscare curajoasa! Incepe sa-mi placa de el. Macar sa-l tina… Noul prim-adjunct este din tabara anti-Coldea! Presimt probleme in Paradis. Popcorn si Coca Cola”.

Nationalist, cu capul pe umeri. Nu ii plac catusele”

Capsuna este vazut ca un ofitrer de scoala veche, iar despre el se stie ca a fost seful Directiei de Contraspionaj din SRI, fiind mutat de Florian Coldea in 2013 la directia de „acoperiti”. In vara anului 2016, Capsuna a numit sef la Directia de Contrainformatii Economice.

Pe de alta parte, surse au declarat pentru Lumeajustitiei.ro despre generalul Dan Valentin Capsuna urmatoarele: „Nationalist, cu capul pe umeri. Nu ii plac spectacolele cu catuse”. Un semn bun avand in vedere ceea ce s-a intamplat in ultimii ani, in care SRI, sub conducerea lui Florian Coldea, impreuna cu DNA, sub conducerea Laurei Kovesi, au instaurat teroarea in Romania, politia politica ajungand la apogeu.

Trebuie spus, totodata, ca pana acum informatiile care circulau in piata aratau ca favorit pentru functia de prim-adjunct al SRI ar fi generalul Adrian Ciocirlan. Un ofiter despre care se afirma ca este un colaborator apropiat al Laurei Kovesi, cu o gandire destul de similara cu cea a lui Coldea.

Numirea lui Dan Valentin Capsuna in functia de sef operativ al SRI ar urma sa se faca inainte de prezentarea bilantului SRI.


Sursa: luju.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro