Haos pe străzile din Bruxelles. Marocanii au distrus ornamentele pregătite pentru târgul de Crăciun

Distribuie!by Incidente deosebit de grave au avut loc la Bruxelles, unde comunitatea marocană a distrus instalațiile pentru târgul de Crăciun. loading... Aproximativ 300 de suporteri marocani au fost implicați în incidente la Bruxelles, la câteva minute după calificarea Marocului la Cupa Mondială din Rusia, a anunțat poliția belgiană. Fanii din […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Incidente deosebit de grave au avut loc la Bruxelles, unde comunitatea marocană a distrus instalațiile pentru târgul de Crăciun.

loading...

Aproximativ 300 de suporteri marocani au fost implicați în incidente la Bruxelles, la câteva minute după calificarea Marocului la Cupa Mondială din Rusia, a anunțat poliția belgiană.


Fanii din comunitatea marocană din Bruxelles s-au reunit pe strada Stalingrad și s-au îndreptat spre Bursă, unde au început să distrugă instalațiile pentru târgul de Crăciun. O mașină a fost incendiată în Place Fontainas.

Poliția a intervenit cu tunuri cu apă, nefiind efectuată nicio arestare.


Marocul s-a calificat la CM, după ce a învins Coasta de Fildeș, scor 2-0, prin golurile marcate de Dirar (25) și Benatia (30).

>Marocanii vor participa la Cupa Mondială pentru prima oră după 20 de ani.

 

Sursa:activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Măi, dar vouă chiar nu vă este rușine? Atac “artistic” frontal la Biserica Ortodoxă Română format dintr-un grup de 33 de artisti si zilieri declarati ai masoneriei...
Scandalul telekom guvernul romaniei este amenintat cu onu dupa dezvaluirile
Supraveghetor de la Aiud: „Lazăr știa totul despre plutonul care măcelărea deținuții! Intra pe Secția 6 unde erau deținuți politici care trebuiau maltratați.Sigur că da! Și nimeni nu a luat nicio măsură! Au murit doi deținuți, bătuți.
WikiLeaks: SUA și George Soros, promotorii scandalului “Panama Papers” pentru atacarea Rusiei
Col. (r) Marin Neacşu: România lui #rezistă
EXCLUSIV. Memoriile Generalului Iulian Vlad: Brucan a fost şi agent MOSSAD. Ceauşescu n-a vrut să-l arestăm
ȘOC: Refugiații dispun de carduri mastercard fară nume dar cu simbolul UE si UNHCR ( Agentia Refugiatilor Natiunile Unite)
Jurnalist: analiza pe discursul lui Iohannis de la Bistrița- Conform DEX, Iohannis e analfabet
Papa Franscisc a decorat cu ordinul „Sfântul Grigorie cel Mare” o politiciană olandeză agnostică, promotoare a avortului, contracepției și a „căsătoriei LGBT”
Lupta intre Donald Trump cu Statul Paralel din FBI. După ce Directorul FBI a fost dat afară anul trecut, Directorul adjunct al FBI a fost dat afară acum, cu 2 zile înainte să de pensioneze.
Olanda, apărătoarea statului de drept și a pedofililor: Un manual pentru pedofili, care arată cum pot fi ademeniți și abuzați copiii, NU poate fi interzis pentru că nu e „penal”
3 ÎNREGISTRĂRI cu ADEVĂRATUL Ghiță: ,,I-am zis lu Ponta, bă, o f...t pe mă-ta, te duci pe sticlă!''
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro