Haos pe străzile din Bruxelles. Marocanii au distrus ornamentele pregătite pentru târgul de Crăciun

Distribuie!by Incidente deosebit de grave au avut loc la Bruxelles, unde comunitatea marocană a distrus instalațiile pentru târgul de Crăciun. loading... Aproximativ 300 de suporteri marocani au fost implicați în incidente la Bruxelles, la câteva minute după calificarea Marocului la Cupa Mondială din Rusia, a anunțat poliția belgiană. Fanii din […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Incidente deosebit de grave au avut loc la Bruxelles, unde comunitatea marocană a distrus instalațiile pentru târgul de Crăciun.

loading...

Aproximativ 300 de suporteri marocani au fost implicați în incidente la Bruxelles, la câteva minute după calificarea Marocului la Cupa Mondială din Rusia, a anunțat poliția belgiană.


Fanii din comunitatea marocană din Bruxelles s-au reunit pe strada Stalingrad și s-au îndreptat spre Bursă, unde au început să distrugă instalațiile pentru târgul de Crăciun. O mașină a fost incendiată în Place Fontainas.

Poliția a intervenit cu tunuri cu apă, nefiind efectuată nicio arestare.


Marocul s-a calificat la CM, după ce a învins Coasta de Fildeș, scor 2-0, prin golurile marcate de Dirar (25) și Benatia (30).

>Marocanii vor participa la Cupa Mondială pentru prima oră după 20 de ani.

 

Sursa:activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro