HAOS în Suedia: Câțiva tineri au incendiat aproape 100 de mașini, au urmat lupte de stradă cu poliția – VIDEO

Distribuie!by 1. 2. 3.   Poliţia suedeză a arestat marţi doi tineri suspectaţi că au incendiat în cursul nopţii circa o sută de vehicule în mai multe puncte ale ţării, mai ales în oraşul Goteborg, fapte ce au fost urmate de incidente între alţi tineri şi forţele de ordine, transmite […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
1. 2. 3.

 


Poliţia suedeză a arestat marţi doi tineri suspectaţi că au incendiat în cursul nopţii circa o sută de vehicule în mai multe puncte ale ţării, mai ales în oraşul Goteborg, fapte ce au fost urmate de incidente între alţi tineri şi forţele de ordine, transmite agenţia EFE preluată de Agerpres.

loading...

Autorităţile mai caută un adolescent care a participat şi el la acţiunile de incendiere, consemnate de asemenea în capitala Stockholm şi în oraşul Uppsala.


În localitatea Trollhattan, situată în apropiere de Goteborg, mai mulţi tineri au atacat cu pietre poliţia, după cum arată imagini difuzate de mass-media suedeze.

Autorităţile cred că toate aceste acţiuni au fost coordonate şi organizate pe reţelele de socializare.


Incendierea maşinilor, un fenomen care nu este nou în Suedia, astfel de acţiuni având loc şi anii trecuţi în mai multe oraşe suedeze, a provocat reacţii dure pe scena politică a acestei ţări unde în mai puţin de o lună vor avea loc alegeri legislative, al căror rezultat pare cel mai incert din ultimele două decenii.

‘Toate acestea pur şi simplu mă înfurie. Societatea va reacţiona cu duritate. Pare ceva bine coordonat, aproape ca o operaţiune militară’, a declarat premierul suedez, social-democratul Stefan Lofven.

La rândul său, liderul opoziţiei, conservatorul Ulf Kristersson, a vorbit la o conferinţă de presă despre un tipar ‘foarte preocupant’ al acestor acţiuni în care ‘huligani terorizează oameni fără a şti foarte bine care este scopul lor’.

 

https://www.stiripesurse.ro/haos-in-suedia-ca-iva-tineri-au-incendiat-aproape-100-de-ma-ini-au-urmat-lupte-de-strada-cu-poli-i_1283529.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Kovesi ARE UN NOU IUBIT! Indiciu: alesul fostei şefe a DNA este UN BĂRBAT CU MULTĂ PUTERE...
Senator ex-PSD: Ponta a fost racolat ca ofiter acoperit in '97-'98, cand era procuror
Jerusalem Post: "Cum poate fi prieten al Israelului, președintele României, Klaus Werner Iohannis, care 23 de ani a fost președintele Forumului Democrat al Germanilor, organizație care pretinde că este succesoarea legală a unei foste organizații naziste?"
CSM DECLARA RAZBOI PRESEI – De necaz ca abuzurile magistratilor sunt continuu dezvaluite, in loc sa faca curatenie in sistem, CSM vrea sa introduca cenzura in presa prin Legile Justitiei. Mass-media va fi obligata sa publice comunicate ale CSM la cererea oricarui judecator si procuror, fara ca jurnalistii sa reformuleze, sa modifice, sa adauge ori sa se faca imediat vreun comentariu asupra CSM (Propunerea)
DEPUTAŢII INTERZIC MIŞCAREA LEGIONARĂ. Pedepse cu închisoarea pentru legionari.
Undeva în munte, bine ascunse de privirile oamenilor, tăierile la ras continuă nestingherite. Oare Schweighofer a înghițit lemnul de pe acești munți?
Colectiv și Bamboo – două incendii, același discurs la Iohannis
BYE BYE LULU! – Tudorel Toader cere revocarea Laurei Kovesi din fruntea DNA. Exceptional Raport stiintific al ministrului Justitiei despre necesitatea revocarii sefei DNA pentru management deficitar cu consecinte nefaste pentru Romania: record de conflicte constitutionale intre puterile statului; premisele blocarii activitatii legiuitorului; sfidarea Parlamentului; anchete in afara cadrului legal; implicarea in anchetele altor procurori; incercarea de a obtine condamnari cu orice pret (Raport)
Statuia satanică făcută pentru gazonul guvernamental din Oklahoma e aproape gata
Vijeliile care au răvășit România și Europa de Est în ultimile săptămâni- un semn că se folosește arma meteorologică: "Chemtrails & Haarp"
Avocatul lui Iohannis ,ofițer de securitate, turnător al lui Iulius Filip, soția Carmen Mușat i-a scris cărțile "anticomuniste" lui Iohannis
Scandal de nivel internațional: Ambasada SUA se implică în dosarul Kovesi!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro