Hans Klemm voia ca zarva iscată, de evenimentele de la Caracal, în jurul bazei de la Deveselu, să se stingă cât mai repede.

Distribuie!by Gestul umanitar” al Anei Birchall a constat în distrugerea ultimelor speranțe ale părinților Alexandrei Măceșanu cum că fiica lor ar mai fi încă în viață, prin comunicarea unei știri false, inventate, mincinoase, scrie jurnalista Nora Noapte într-o analiză din Qmagazine privind modul în care a acționat ministrul Justiției, Ana […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Gestul umanitar” al Anei Birchall a constat în distrugerea ultimelor speranțe ale părinților Alexandrei Măceșanu cum că fiica lor ar mai fi încă în viață, prin comunicarea unei știri false, inventate, mincinoase, scrie jurnalista Nora Noapte într-o analiză din Qmagazine privind modul în care a acționat ministrul Justiției, Ana Birchall în cazul de la Caracal.  Aceasta a fost cea care, zilele trecute, anunța ezultatul expertizei IML privind identificarea rămășițelor umane ca aparținând Alexandrei Măceșeanu, o informație care ar fi trebuit să fie destinată exclusiv entității care e procesională. Nora Noapte arată cum s-au derulat, cronologic, elementele anchetei, în care există o serie de neconcordanțe, sugerând că, în spatele anunțului lui Birchall, criticat și de unii membri ai CSM, s-ar afla anumite interese. Dar și comlplicități cu Ambasada SUA la București.
Subliniind faptul că este posibil ca Ana Birchall să fi obținut rezultatele expertizei nu de la parchet, ci de la IML, semnatara articolului scrie că acțiunea ministrului Justiției constituie un amestec al factorului politic într-o procedură judiciară.
„Ana Birchall și susținătorii ei încearcă să abată discuția de la împrejurarea că a fost comunicată o informație inventată, insistând asupra faptului că raportul de expertiză ar fi fost public (ceea ce oricum este fals din punct de vedere legal) și că îndeplinirea rolului macabru de a transmite vestea morții Alexandrei a constituit un act de omenie săvârșit cu o admirabilă tărie de caracter (ceea ce este cel mult un argument demagogic de oportunitate, oricum imposibil de acceptat când tinde să scuze implicarea ilegală în instrumentarea anchetei penale).
 Problema fundamentală este alta. În ce scop a colportat ministrul justiției știri false și pe ce s-a bazat când a crezut că raportul de expertiză genetică, încă nefinalizat la data intervenției sale în proces, îi va confirma spusele?”, scrie autoarea articolului.
De asemenea, Qmagazine indică și cui ar servi minciuna la care a  recurs ministrul Justiției.
„Această știre era însă de natură să îi satisfacă pe interlopii care mișună în zonă și care se temeau că prelungirea anchetei într-un caz cu sau fără legătură cu activitatea lor criminală poate duce la ei, precum și pe ambasadorul SUA, Hans Klemm, care voia ca zarva iscată, cu rost sau fără rost, de evenimentele de la Caracal, în jurul bazei de la Deveselu, să se stingă cât mai repede. În fapt, ministrul Birchall s-a pus în slujba acestora, mai probabil voluntar, decât involuntar. Așa cum am mai spus, dacă în butoiul lui Dincă se aflau rămășițele incinerate ale Alexandrei Măceșanu, înseamnă că ea fusese omorâtă și făcută să dispară acolo, de cel care își și asumase crima (neîndoielnic asigurat că, fiind certificat ca bolnav psihic, va scăpa de răspunderea penală) și care rămânea singurul făptuitor, orice căutare în altă parte fiind inutilă”, susține jurnalista.
https://www.activenews.ro/stiri/Qmagazine-o-spulbera-pe-Birchall-in-cazul-de-la-Caracal-si-denunta-complicitatea-lui-Hans-Klemm-%E2%80%9EGestul-umanitar-a-constat-in-distrugerea-ultimelor-sperante-ale-parintilor-Alexandrei-cum-ca-fiica-lor-ar-mai-fi-in-viata-prin-comunicarea-unei-stiri-false-157269?fbclid=IwAR3eDdFbhQBcxcYwWdHjxaz-7pozq4lywp1YGqxOgekgZB9Ari4HrI3WYiQ

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

SE PUNE LA CALE O NOUA TENTATIVA DE LOVITURA DE STAT – Comisia juridica din Senat a decis ca legea gratierii se va aplica si faptelor de coruptie. Luarea de mita, darea de mita si traficul de influenta nu vor fi exceptate de la gratiere. La scurt timp dupa votul din Senat, lideri ai USR au indemnat oamenii sa iasa in strada. Iohannis le tine isonul: „Sunt neplacut surprins”. Se asteapta reactii de la DNA, PICCJ si CSM, desi modul de legiferare nu este de competenta acestor institutii
Atentie, soferi! Veti fi amendati daca nu aveti asta in masina. A intrat in vigoare, iar amenda incepe cu 1000 lei ! Descarcati si printati fisa pentru fiecare model de masina !
Deputat denunţă discriminarea Laurei Bretan de către juraţii gay...toleranții nu mai sunt toleranți ci răzbunători! Asta se întâmplă când lași homosexualii să decidă!
Revoltător! Un candidat USR pentru Senat s-a fotografiat cu steagul Transilvaniei „independente”!
Adio libertate din comunism: Fermierii, somați să plătească „taxa de adăpat” pentru apa de izvor | Document
Sub conducerea lui Johannis ,..pădurile României vor fi exportate în Japonia
Acţiuni criminale ale Guvernului Cioloş: eliminarea Limbii Române şi a Istoriei Românilor din programa şcolară
Multinaţionalele nu vor mai avea cum să evite impozitarea profiturilor
DEZVĂLUIRI INCENDIARE | Ce nu ne spun Alina Bica – Sebastian Ghiţă și alții despre COLDEA – KOVESI – LASCU
Iată ce a pățit un deputat după ce s-a VACCINAT ca să promoveze VACCINAREA OBLIGATORIE: s-a îmbolnăvit de o boală foarte gravă CANCER..
Gheorghe Piperea: ”Guvernul tehno-creat preferă ca medicii, profesorii și asistentele să plece în continuare în strainatate, unde biro-creații de la Bruxelles se pot trata și întreține corporal!”
Adevărata mascaradă din spatele emisiunii WowBiz
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro