HALUCINANT! Aceste JEGOȘENII s-au spus în DIRECT la Antena 3! Oameni buni, acești nemernici au ajuns să ne facă nebuni în față!

Distribuie!by loading... Oameni buni, acești nemernici au ajuns să ne facă nebuni în față! Vă prezentăm mai jos câteva jegoșenii ale unui așa-zis jurnalist, Savaliuc, și ale reprezentanților PSD și ALDE într-o emisiune desfășurată marți la Antena 3. Practic, cei care s-au uitat la emisiune au aflat că Ordonanța 13 a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Oameni buni, acești nemernici au ajuns să ne facă nebuni în față! Vă prezentăm mai jos câteva jegoșenii ale unui așa-zis jurnalist, Savaliuc, și ale reprezentanților PSD și ALDE într-o emisiune desfășurată marți la Antena 3. Practic, cei care s-au uitat la emisiune au aflat că Ordonanța 13 a fost perfectă. Și că așa a spus CCR. Cei care au umplut bulevardele României pentru a protesta au fost nebuni. Ca și reprezentanta PNL din emisiune…

Iată câteva replici din dialogul halucinant dintre invitații de la emisiunea “Punctul de întâlnire”:


Hilde Brandl (PNL): Mă derutează faptul că noi discutăm despre încălcarea drepturilor omului din partea judecătorilor și procurorilor care au „nesimțirea” să condamne în cazurile în care ei trebuie să-și exercite această treabă. (…) Acei oameni sunt condamnați, în mare parte, pentru că au încălcat drepturile omului. Să fim clar înțeleși.

Steluța Cătăniciu (ALDE): Eu cred că trăiți în alt stat. Dacă dumneavoastră nu ați văzut câte abuzuri sunt în justiție în România…


Hilde Brandl: Consiliul European continuă să susțină exact acest lucru: ceea ce s-a făcut în România, legat de statul de drept, este apreciat și susținut. Din 22 de amendamente, 18 s-au îndeplinit.

Steluța Cătăniciu: Ce înțelegeți prin stat de drept? Că tot fluturați sintagma aceasta.

Hilde Brandl: Puteți citi ce spune Comisia Europeană legat de statul de drept în România. Se spune că singurul derapaj din justiție a fost din cauza OUG 13. Publicul poate citi ce a zis CEDO pe subiectul acesta.

Mihai Fifor (PSD): Unde a zis CEDO ceva despre OUG 13? Dumneavoastră ați auzit de Curtea Constituțională? Vedeți ce spune CCR despre OUG 13 și apoi mai discutăm.

Hilde Brandl: Eu am vorbit despre Europa.

Steluța Cătăniciu: Nu mai veniți cu sloganuri de genul „Ce a zis Europa”. Pe mine mă interesează, în țara mea, ce spune CCR.

Răzvan Savaliuc: Nu intrați în jocul doamnei Hilde. Europa nu a zis nimic. OUG 13 a fost impecabilă.

Mihai Fifor: Nu încercați să manipulați această discuție. Este fabuloasă întâlnirea cu doamna Hilde. Vă mulțumim pentru că ne invitați în emisiune… aflăm mereu noutăți de la ea.

(…)
Hilde Brandl: Este greșit să luptăm contra corupției?

Răzvan Savaliuc: Eu credeam că tu, Radu Tudor, faci emisiune pentru ca noi să le spunem oamenilor ce credem, nu ca să o învățăm pe doamna Hilde principiile statului de drept.

Unde a zis CEDO despre OUG 13

Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a pronuntat marți decizia – pilot privind conditiile din penitenciarele din Romania. Decizia statueaza ca statul roman are 6 luni la dispozitie ca sa prezinte un plan de masuri care sa rezolve suprapopularea si conditiile din penitenciare. CEDO nu a amendat Romania in aceasta decizie-pilot decat cu circa 17.850 de euro, in cazul Rezmives (cel judecat si care este punctul de plecare al deciziei -pilot). In decizie, CEDO nu impune Romaniei nici o masura anume si nu spune nimic despre gratiere sau relaxarea politicii penale. Mai mult: intr-o opinie concordanta, judecatorul CEDO Krzysztof Wojtyczek avertizeaza Romania ca masuri de relaxare a politicii penale precum cele din OUG 13 au dus la proteste masive in Romania.

Sursa: comisarul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Uitaţi de buletinele biometrice. Au început testele sistemului care vor ţine lumea sub control
SUA anunță: România se `transformă` în POLIGON de RĂZBOI! Participă 30.000 de soldați NATO
Bilanț ÎNGROZITOR la 3 ani după COLECTIV. ROMÂNIA nu este nici acum PREGĂTITĂ
COINCIDENȚĂ? A doua zi după ce ambasada Ecuadorului îl predă pe Assange, FMI aprobă un împrumut de 4,2 miliarde de dolari Ecuadorului!
Iranul avertizează că va mări raza de acţiune a rachetelor balistice,în cazul ameninţărilor dinspre statele Europei
Europarlamentar austriac, în inspecţie prin pădurile UNESCO din România: „N-o să credeţi ce minciuni mi-au spus...."
Cea mai mare farsa facuta de Vatican despre cronovizor si fotofrafiile cu Iisus din trecut
Propagandă homosexuală pe banii noștri: Guvernul și Institutul cultural(?) român sunt parteneri Bucharest Pride. Cei ce nu ați votat la referendumul pentru familie sunteți invitați la „marea paradă”
„Antrenorul de genii” Florin Colceag: „La naştere, toţi copiii sunt supradotaţi. De cei care pălesc, mamele sunt responsabile total!”
Serban Nicolae ataca ambasada Frantei la Bucuresti, care este foarta suparata ca nu se mai ling clantele ca pe vremea lui Macovei , Tokes , Liiceni , Patapievicieni si multi alti alogeni si tradatori
AVERTIZARE! Partea 1 - Lunile Rosii, Criza Financiara, Experimentul Cern, Noua Ordine Mondial si Instalarea Antichristului Mondial... 2015 !! (VIDEO),
Dragnea, atac la Procurorul General: Nu are voie să se ia de USR
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro