Hackerii sunt gata să publice “adevărul despre atacurile din 11 septembrie” contra unei sume de bitcoin

Distribuie!by Un grup de hackeri, The Dark Overlord, a amenințat că va publica pe internet aproximativ 18.000 de documente secrete, care ar conține “răspunsuri la teoriile conspirației despre atacurile teroriste din 11 septembrie”, scrie ziarul austriac Heute, citat de Sputnik France. loading... Aceste date de 10Gb, potrivit sursei citate, vor fi […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un grup de hackeri, The Dark Overlord, a amenințat că va publica pe internet aproximativ 18.000 de documente secrete, care ar conține “răspunsuri la teoriile conspirației despre atacurile teroriste din 11 septembrie”, scrie ziarul austriac Heute, citat de Sputnik France.

loading...

Aceste date de 10Gb, potrivit sursei citate, vor fi publicate dacă cererea de răscumpărare a hackerilor rămâne o scrisoare moartă. Astfel, ei solicită, pe serviciul de internet Pastebin, o sumă nespecificată care să le fie plătită în bitcoins.


Dark Overlord a subliniat că documentele în cauză au provenit din arhivele marilor companii de asigurări, cum ar fi Lloyds of London și Hiscox, agenția imobiliară Silverstein Properties, care deținea World Trade Center, precum și mai multe departamente guvernamentale.

11 septembrie 2001

© AP PHOTO / PATRICK SISONNou video cutremurător cu primele momente după atentatul din 11 septembrie 2001


Pentru a da greutate cerințelor lor, hackerii au publicat cu câteva zile în urmă câteva scrisori și e-mail-uri, în care sunt menționate firme de avocatură, Autoritatea pentru Securitatea Transporturilor (TSA) și Administrația Federală a Aviației (FAA).

Toate persoanele ale căror nume se regăsesc în documente le pot șterge, asigură hackerii, contra unei plăți.

Hackerii au amenințat, de asemenea, să vândă documentele furate organizațiilor teroriste și statelor adversare Statelor Unite. “Plătiți, altfel vă vom îngropa”, amenință The Dark Overlord pe Pastebin.

Read more: https://ro.sputnik.md/International/20190104/23960796/Hackerii-sunt-gata-sa-publice-adevarul-despre-atacurile-din-11-septembrie.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Evreica Renate Weber, ex-presedinta Fundatiei Soros, ajunge in fruntea S.I.E! Doamne, cu ce ti-am gresit noi?
Deputatul Daniel Gheorghe acuză presiuni externe asupra CCR pentru a bloca referendumul pentru familie: "Nu înțeleg de ce toate instituțiile democratice din România trebuie să stea drepți și să tremure atunci când se face lobby din afara țării"
Membru al Grupului Bildelberg și Prim-Vicepreşedinte al Comisiei Europene, olandezul Frank Timmermans, vorbește pe șleau de amestecul etnic programat: "Viitorul umanităţii nu va fi al comunităţilor construite pe o cultură anume, ci pe Diversitatea Totală"
Jocuri geostrategice: lumea își mută atenția de pe SUA pe Rusia. Și încrederea
Grecia iese din zona euro! Reacţia Atenei după mesajul CUTREMURĂTOR
Presa germană: SUA se pregăteşte pentru un posibil război cu Rusia în zona baltică
Cătălin Avramescu, conferențiar la Facultatea de Științe Politice: "Sunt sluga lui Soros"
Atentie, vezi cine sunt DIVERSIONISTII din Piata Universitatii. Au incercat sa DETURNEZE protestele
DEZVĂLUIRI: România a intrat în NATO cu un agent rus la vârf/ DECLARAȚIE EXPLOZIVĂ A LUI ION ILIESCU: Chiar crezi că preşedinţia României poate funcţiona dacă nu are şi un spion sau doi ruşi?
Adevăruri pe care nu o să le găsiți în presa „sistemului”! Dialog „la gura sobei” cu istoricul Corvin Lupu (II)
O noua TAXĂ te arde la buzunar din 2016! Impozitul de sub apartament, în plic
Mondializarea: Corporatism, Banconomie, Mafii, Anticreştinism, Antinaţiune sau despre cum românii iresponsabili de azi au vândut - cu cinism şi egoism - viitorul propriilor copii. O dramă mistico-socială:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro