HAARP si Chemtrails ne-au furat vara 2018. Acum credeți sau vă mai trebuie dovezi?

Distribuie!by Anul acesta circulă pe internet teoria potrivit căreia vara lui 2018 nu va mai exista. Acest fenomen ar urma să fie unul identic cu cel din 1816, atunci când în Europa a fost foarte frig, iar nordul continentului a fost acoperit chiar de zăpadă. Și temperaturile medii la nivel […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Anul acesta circulă pe internet teoria potrivit căreia vara lui 2018 nu va mai exista. Acest fenomen ar urma să fie unul identic cu cel din 1816, atunci când în Europa a fost foarte frig, iar nordul continentului a fost acoperit chiar de zăpadă.
Și temperaturile medii la nivel global au fost cu 0,4 – 0,7 grade mai mici decât cele normale, potrivit Descoperă.ro.

loading...

Un motiv este reprezentat de un minim istoric al activității solare, la care s-a adaugat efectul de iarnă vulcanică provocat de o serie de erupții care avuseseră loc în anul precedent, 1815, culminand cu erupția vulcanului indonezian Tambora.


Pe internet circulă teoria că fenomenul din 1816 s-ar putea repeta și în vara lui 2018, iar analistul român Sebastian Sârbu a dat mai multe detalii despre acest subiect.
„Erupţia vulcanului va cauza un nor de sulf care va duce la disparitia verii. Sulful are un efect de racire, un efect distructiv si duce la aceasta anomalie tehnica, la racire considerabila atmosferei. Din acest punct de vedere se asteapta ca lunile de schimbare de anotimp sa reprezinte niste momente critice sau favorabile in ceea ce priveste posibilitatea unei eruptii. Cred ca vom trece printr-o perioada de transformari generale cu sau fara experimente nucleare”, a declarat specialistul in fenomene climatologice.

Realitatea este ca in scopul depopularii elita emite frecvente HAARP care sa acopere cerul cu o pacla si sa creeze un efect de sera, care sa opreasca contactul omului cu soarele, contact ce e necesar pentru ca omul sa traiasca sanatos. Undele HAARP impreuna cu chemtrailsurile de pe cer isi fac bine treaba, chiar si in zile insorite, soarele sa nu mai fie vizibil pe cer, existand doar o patura de nori pe timpul zilei, o patura artificiala, care sa faca pe oameni sa creada ca este innorat, in realitate in spatele norilor sa fie senin.

 

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro