Guvernul PNL și Ministrul Sănătății scoate frizerii și coafezele în stradă! Ordinul său desființează saloanele de înfrumusețare!

Distribuie!by Un ordin al ministrului Sănătății scoate în stradă frizerii și coafezele din întreaga țară. Ordinul nr. 15/22020 este considerat aberant de cei care oferă servicii de înfrumusețare și o lovitură grea dată deținătorilor de astfel de saloane, prin costurile enorme la care sunt supuși în urma noilor reglementări legislative […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un ordin al ministrului Sănătății scoate în stradă frizerii și coafezele din întreaga țară. Ordinul nr. 15/22020 este considerat aberant de cei care oferă servicii de înfrumusețare și o lovitură grea dată deținătorilor de astfel de saloane, prin costurile enorme la care sunt supuși în urma noilor reglementări legislative impuse de acest ordin.

loading...

Noi, saloanele de înfrumusețare am fost încadrate în același grad de risc cu cabinetele medicale și nu mi se pare logic, este un ordin de ministru aberant pentru că într-un salon de înfrumusețare nu se fac operații chirurgicale. Ei vor acum ca noi să ne cumpărăm autoklav, un aparat de sterilizare cu abur la 200 de grade, ceea ce este o anomalie, care costă de la 6000-7000 mii de lei în sus. Noi din meseria asta nu ne permitem!


Toate saloanele sunt dotate în prezent cu gresie, cu faianță și o să fim obligați să ne punem linoleum special, medical, diverse pungi de sterilizare în care să ținem foarfecele. Eu, dacă fac o comparație între salonul în care lucrez și un cabinet medical chirurgical, zic că la ora actuală sunt mult peste, din toate punctele de vedere, și ca aparatură și ca dezinfectant! Și e normal să fie așa??? Noi, totuși, nu scoatem nici alunițe, nu facem operații chirurgicale!?”, spune cu revoltă Cipi Novăcescu, frizer în localitatea Bocșa.

Noile reglementări prevăzute în ordin vor duce la desființarea multor saloane de înfrumusețare care nu se pot alinia cerințelor.


După ordinul de ministru 15/2020 foarte multe saloane se vor închide pentru că nu au metrii pătrați necesari – cu cameră de așteptare separată. Foarte multe saloane au o cameră și atât, după acest ordin noi ar trebui să avem cel puțin 150 de metri pătrați, cum vrea ministru, să împărțim și sală de așteptare și două grupuri sanitare și 2 intrări și două ieșiri, plus cameră tehnică în care trebuie să avem sterilizatorul. Ne-au înnebunit, ne-au tâmpit pe toți!”, mai spune frizerul din Bocșa.

Un frizer din Constanța a inițiat o petiție online, care a adunat aproape 10 mii de semnături în 2 zile, pentru anularea Ordinului Ministerului Sănătății nr. 15/2020 privind (RE)avizarea Saloanelor de Înfrumusețare.

„Ei nu au avut în cine să dea până acum și s-au gândit să dea în frizeri și în coafeze care stau în picioare și muncesc pentru un salariu, nu pentru averi, noi nu facem averi din meseria asta. Noi suntem o comunitate care muncim mult și cinstit!”, afirmă Cipi Novăcescu.

Frizerii și coafezele s-au organizat pe facebook și în 11 februarie vor participa la un miting la București, unde se presupune că se vor aduna câteva mii de reprezentanți care vor protesta pentru anularea Ordinului de ministru.

Elena FRANȚ

http://reper24.ro/ministrul-sanatatii-scoate-frizerii-si-coafezele-strada-ordinul-sau-desfiinteaza-saloanele-de-infrumusetare/?fbclid=IwAR2gn6et40KysbwqenP-DcM3irGCg0ZnrTpOiOG60exv6Y3X9Zhs6P2J_uU

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Atac armat la Aeroportul Lauderdale din Florida: cel puţin cinci morţi şi opt răniţi. Atacatorul, un fost militar hispanic VIDEO
Încă o BOMBĂ! PSD face harcea-parcea Codul Silvic pentru a satisface UDMR! Amănunte INCENDIARE!
Ce se ştie, dar se tace despre Iohannis..:)
Crimele nepedepsite ale României: dosarul Revoluţiei din 1989, transferat din nou la Parchetul Militar
Academicianul Mason luciferian Răzvan Teodorescu, afirmație EXPLOZIVĂ | "SĂRĂCIA românilor, consecință a ORTODOXIEI"!
Politolog rus: Din punct de vedere geopolitic, România nu mai există. Este subjugată de Statele Unite
Klaus Iohannis e anticomunist numai când îi iese lui ceva. Cartea lui care s-a vandut in China a fost curătată de anticomunism ca să facă el bani acolo!
Adevăratul conducător al României
Băi, Cioloș! Ne iei de proști sau chiar ești?! Cioloș, ticălosule mic! Nu le-a păsat de Țară! Mai putem noi lăsa Țara pe mâna lor?
Mega-proiectul turc care schimbă jocurile de securitate în Marea Neagră|Daca am fi avut flota lui Ceausescu aveam posibilitati enorme de inbogatire acum!
Radu Moraru face o dezvăluire incendiară! Cu ce „GREU” din SRI ar fi fost prieten șeful FBI demis de Trump
NE UMPLEM PUSCARIILE PE VECI – Pedeapsa record de 30 ani inchisoare pentru escrocarea unor banci in vederea contractarii de credite cu acte false. Sporul aplicat a fost de 19 ani, mai mult decat la un omor. Daca nu se vor remedia anomaliile si aberatiile din noile Coduri penale, in cativa ani Romania se va confrunta cu o suprapopulare si mai acuta a inchisorilor (Hotararea)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro