Guvernul PNL închide 60% din centrele de permanență din Piatra-Neamț și alte zeci în comunele din Neamț

Distribuie!by Guvernul PNL a luat prima decizie de reducere a cheltuielilor din sănătate astfel că din cele 7 centre de permanență din Piatra-Neamț vor rămâne numai 3. loading... Deși liberalii spuneau că ei nu vor face tăieri, ei nu închid spitale și nu reduc nimic din sănătate, iată că din […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Guvernul PNL a luat prima decizie de reducere a cheltuielilor din sănătate astfel că din cele 7 centre de permanență din Piatra-Neamț vor rămâne numai 3.

loading...

Deși liberalii spuneau că ei nu vor face tăieri, ei nu închid spitale și nu reduc nimic din sănătate, iată că din prima desființează 60% din centrele de permanență din orașe și la fel fac în toată țara. Vor fi afectate comunele unde va fi un centru de permanență la 5.000 locuitori, adică o medie de un centru de permanență la 2 comune, unii oamenii fiind nevoiți să meargă zeci de kilometri să facă o injecție.


Proastă decizie să reduci asistența medicală de permanență cu 60% când în realitate ea ar fi trebuit să fie dezvoltată, nu demolată, deoarece secțiile de primiri urgențe de la spitale sunt deja supra aglomerate și se stă la cozi cu orele.

În actul de mai sus se solicita din partea ministerului, DSP-urilor din județe, un nou plan de organizare a centrelor de permanență, plan care să țină cont de o nouă normare de 1 centru de permanență la 30.000 locuitori. Rămâne la latitudinea autorităților locale care dintre cele 7 centre din Piatra Neamț vor rămâne și care vor fi închise.


Iosub Robert

Guvernul PNL închide 60% din centrele de permanență din Piatra-Neamț și alte zeci în comunele din Neamț

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro