Guvernul masonic Ciolos doreste distrugerea fermelor Romanesti | AM LUAT SUBVENȚIILE dar FAC GREVA FOAMEI la GUVERN pentru FERMELE care au MURIT! banii europeni pentru Agricultură: fondurile comunitare au fost redirecționate către refugiați la indicațiile masonului…GEORGE SOROS. IRIMESCU: “Sute de milioane de euro s-au dat la Refugiaţi”

Distribuie!by Bye, Bye bani de agricultura, de anul asta aveti oferte la corporatiile imperialiste , Lidl, Auchan, Billa, Kaufland ..etc …   Eu am luat subvențiile, dar asta nu mă împiedică să fac greva foamei pentru fermele care au murit, pentru fermierii care și-au pierdut casa și pentru care subvențiile […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Bye, Bye bani de agricultura, de anul asta aveti oferte la corporatiile imperialiste , Lidl, Auchan, Billa, Kaufland ..etc …
 646x404-620x250

Eu am luat subvențiile, dar asta nu mă împiedică să fac greva foamei pentru fermele care au murit, pentru fermierii care și-au pierdut casa și pentru care subvențiile ar fi o gură de oxigen, spune Costel Caraș. Fermierul și-a instalat scaunul și umbrela în fața clădirii Guvernului din Piața Victoriei.

loading...

Costel Caraș, vicepreședintele Asociației Holstein.Ro, crescător de vaci de lapte în localitatea Brănești, Ilfov, și-a primit subvențiile pe care Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) i le datora pentru anul 2015. Cu toate aceastea, fermierul a reintrat în greva foamei pentru că subvențiile nu au fost plătite fermierilor.

Chiar în fața Guvernului, sub ochii jandarmilor care pentru a nu strica peisajul au vrut să-l mute cu scaun cu tot pe o străduță mai dosnică. Fermierul spune clar că protestează pentru bătaia de joc la care sunt supuși agricultorii din România.

Cu ferma au murit! Au dat animale la abator, au venit creditorii le-au luat utilajele  din curte, sunt care au pierdut casa, au creditat cu casa și au pierdut-o. Subvențiile ar fi o gură de aer, o salvare pentru ei. Ce înțeleg ei?! (APIA și Ministerul Agriculturii). La ei, merge leafa, merge treaba, acuză Caraș.

Primul ministru Dacian Cioloș este plecat în vacanță. Ministrul agriculturii, Achim Irimescu, nu i-a dat niciun semn fermierului grevist.

Noi suntem proștii, poporul este prost și ei sunt deștepți. Comunicatul pe care l-a dat APIA că a plătit 96,5% din fermieri este o jignire cum nu am întâlnit în toată istoria mea de crescător de vaci. Ei au promis că plătesc 95% din subvențiile pe zootehnie și au plătit 60%. Subvențiile nu se plătesc din cauza incompetenței și a lipsei de bun simț!  Programul pe care l-a făcut onorat premierul la Bruxelles este terminat de doi ani, din 2014 se știa care vor fi formele de sprijin și puteau să facă softul de acum un an de zile. I-a durut în cot, nu au făcut nimic și s-au apucat abia luna trecută să facă un modul ca să plătească sprijinul cuplat la vita de carne, acuză Costel Caraș.

caras-la-guvern_b

Fermierii greviști ai foamei la Guvern. Stânga, Constantin Colac, dreapta, Costel Caraș

NU AM PRIMIT NICIUN LEU SUBVENȚIE, NICI PE PĂMÂNT, NICI PE ANIMALE!

Constantin Colac, fermier din Românești, județul Iași, a călătorit toată noaptea cu trenul, a ajuns la București în puterea dimineții ca să i se alăture fermierului Costel Caraș. Spre deosebire de acesta, Constantin Colac nu a primit niciun leu subvenție, nici pe suprafață și nici pe animale. Exploatează 300 ha și are 150 de capete de vaci de lapte din rasa Holstein.

Probabil, sunt mai urât și subvențiile se dau după ochi frumoși. Nu am primit nimic, nimic! Am fost pe la APIA și ei tot mi-au cerut acte pentru vaci. Eu am fost în control la vaci, nu am fost în control la vegetal. Nu mi-a cerut facturi și acte când am depus cererea unică și-mi cere acum. De două ori m-a dat la plată, apoi m-a scos că nu am toate facturile cu care am livrat laptele, este nemulțumit fermierul.

Pentru că are acte lipsă pe schemele de plată pentru vaci, fermierul din Iași a fost blocat de APIA pe toate schemele de plată. Constantin Colac vrea să stea în greva foamei până se rezolvă.

Costel Caraș este la a doua grevă a foamei. Prima a declanșat-o în fața Ministerului Agriculturii pe data de 1 august și a încheiat-o pe 3 august, sperând în promisiunea că ritmul de plată a subvențiilor se va înteți. Dezamăgirea l-a determinat să reia joi, 18 august, greva foamei pentru aceeași spinoasa problemă: subvenția care nu mai vine!

 


Scandal cu banii europeni pentru Agricultură: fondurile comunitare au fost redirecționate către refugiați la indicațiile masonului…GEORGE SOROS. Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, confirmă că banii europeni pentru agricultură s-au dus şi se vor duce la MIGRANȚI. IRIMESCU: “Sute de milioane de euro s-au dat la Refugiaţi”

DE NEACCEPTAT. BANII ROMÂNIEI PENTRU AGRICULTURĂ DAȚI DE UE LA REFUGIAȚI. Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, confirmă că banii europeni pentru agricultură s-au dus şi se vor duce la MIGRANȚI. IRIMESCU: “Sute de milioane de euro s-au dat la Refugiaţi”


Irimescu: ” Uniunea Europeană a decis
(N. Red. Cine a decis când noi avem drept de VETO? A VOTAT IOHANNIS AȘA CEVA? Fără să spună la NIMENI?)
ca fondurile nefolosite în acest an să fie date ţărilor cu refugiaţi, pentru aceştia”, a mai declarat ministrul Achim Irimescu la cererea MEDIAFAX


Irimescu: “Din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, estimat la opt miliarde de euro, derulat de Ministerul Agriculturii, vor fi redistribuite, DOAR în acest an, câteva sute de milioane de euro s-au dat către Refugiaţi”, a declarat pentru Mediafax ministrul Agriculturii Achim Irimescu.


Irimescu: ”Banii alocaţi de Uniunea Europeană României, dar neabsorbiţi de noi, câteva sute de milioane de euro în acest an, vor fi daţi către refugiaţi, într-adevăr”, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, ministrul Achim Irimescu

Tehnocrații din Guvern nu au dat bani fermierilor care făceau greva foamei şi protestau din acest motiv, ca să rămână bani “neabsorbiți” care să fie dați mai apoi ultra-bogatei în Germanii şi altora ca ea… pentru Refugiați

Irimescu: “La începutul exerciţiului de finanţare 2014 – 2020, fermierii români au lansat o proiecţie a banilor pe care au capacitatea să îi absoarbă, însă la lansarea efectivă a programului de dezvoltare, PNDR, în care Ministerul Agriculturii este Autoritate de Management (AM), s-a constat că nu pot să acceseze toţi acei bani” – a spus Irimescu.

Irimescu: “Diferenţa dintre suma cerută şi aceea absorbită efectiv, câteva sute de milioane de euro, va merge pentru îmbunătăţirea condiţiilor de trai ale refugiaţilor”.

Irimescu: ”Pentru că în acest an am şi fost în întârziere şi, oricum, până la distribuirea efectivă a fondurilor pentru proiecte sunt câţiva paşi”.

Irimescu: ” Uniunea Europeană a decis
(N. Red. Cine a decis când noi avem drept de VETO? A VOTAT IOHANNIS AȘA CEVA? Fără să spună la NIMENI?)
ca fondurile nefolosite în acest an să fie date ţărilor cu refugiaţi, pentru aceştia”, a mai declarat ministrul Achim Irimescu la cererea MEDIAFAX

De ce s-au Evaporat banii europeni ai României pentru Agricultură ? SOROS cu Comisarii UE şi cu Merkel au hotărât să fie dați la REFUGIAȚI

“Într-o discuție între patru ochi cu comisarul european Phil Hogan, într-un moment de sinceritate mi-a spus: Laurențiu, nu mai avem bani! În momentul în care un comisar spune că nu mai avem bani, îl întrebi dar de ce nu mai avem bani? Pentru că se duc într-o altă direcție! Am întrebat: și care este direcția? Nu vreau să sugerez eu care este direcția, dar domnul Soros, George Soros, la un moment dat a venit în Parlamentul European și ne-a dat sfaturi că putem găsi soluții pentru ținerea refugiaților în condiții optime cu sume de la Agricultură și de la fondurile de Coeziune”, a relatat europarlamentarul român, citat de Agroinfo.ro.

Aflăm că la presiunea lui Soros, Comisia Europeană a dat BANII pentru MIGRANȚI din fondurile pentru Agricultură şi pentru Coeziune

 

Scandal cu banii europeni pentru Agricultură: fondurile comunitare au fost redirecționate către refugiați la indicațiile masonuluiGEORGE SOROS

Uniunea Europeană se confruntă cu un neașteptat deficit financiar din cauza crizei refugiaților, astfel că oficialii la nivel înalt din Comisia Europeană au ajuns să se uite către fondurile comunitare pentru Agricultură sau cele de Coeziune, a declarat europarlamentarul român Laurențiu Rebega.

“Comisarul european pentru Agricultură (Phil Hogan – n.n.) nu poate să declare public că s-a ajuns la fundul sacului și că fermierii nu mai pot fi susținuți financiar ca până acum”, a spus Rebega.

De ce nu mai sunt bani

“Într-o discuție între patru ochi cu comisarul european Phil Hogan, într-un moment de sinceritate mi-a spus: Laurențiu, nu mai avem bani! În momentul în care un comisar spune că nu mai avem bani, îl întrebi dar de ce nu mai avem bani? Pentru că se duc într-o altă direcție! Am întrebat: și care este direcția? Nu vreau să sugerez eu care este direcția, dar domnul Soros, George Soros, la un moment dat a venit în Parlamentul European și ne-a dat sfaturi că putem găsi soluții pentru ținerea refugiaților în condiții optime cu sume de la Agricultură și de la fondurile de Coeziune”, a relatat europarlamentarul român, citat de Agroinfo.ro.

El s-a referit la “o declarație dată de Soros în discursul său din Parlamentul European”.

“A fost o sugestie prin care a arătat că există posibilitatea să retragă niște bani de la Agricultură și de la fondurile de Coeziune pentru susținerea acestor migranți, reconsiderînd că Europa are nevoie, în momentul de față, de 30 de miliarde de euro pentru ținerea și, dacă vreți, crearea unor condiții optime pentru migranți”.

“Vă pot asigura că urmează o perioadă foarte grea, când Agricultura nu va mai primi bani pentru toate sectoarele pe care le are în deficit. Ca toți demnitarii, avem și noi discuții între patru ochi și, repet, într-un moment de sinceritate mi-a spus: Laurențiu, nu mai există bani! Declarația nu o poate face el, în calitate de comisar, dar eu îmi asum cele spuse și mă puteți cita”, a mai spus Rebega, pentru Agroinfo.ro.

Potrivit aceleiași surse, discursul miliardarului american George Soros în Parlamentul European a fost rostit pe 30 iunie 2016. După discurs şi dugă alte întâlniri cu comisari europeni mai multe fonduri europene au fost redirecționate către refugiați (n.Red. Numai în Germania au ajuns peste 1,300,000 de refugiați)

Controversatul progresist și om de afaceri a mai spus că în următorii cinci ani, statele membre UE ar trebui să cheltuiască 200 de miliarde de euro pentru primirea și integrarea refugiaților. Uniunea Europeană dispune, în momentul de față, de prea puține surse de finanțare a bugetului, de aceea Soros a sugerat că ar trebui introduse taxe europene, de exemplu pe combustibil și tranzacții financiare prin creșă li se ia bani oamenilor în fiecare țară pentru a alimenta bugetul european.

Sursa:  agroinfo.roFluierul

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Curtea Supremă din Germania a dat verdictul: „VIRUSUL RUJEOLEI NU EXISTĂ” / VACCINAREA s-a făcut din motive „SINISTRE”
PROF. FLORIAN COLCEAG: SCOALA DRESEAZA COPILUL ASTFEL INCAT SA IASA CE VREA SISTEMUL
OM DE ȘTIINȚĂ BĂGAT LA ÎNCHISOARE DUPĂ CE A DESCOPERIT CĂ VIRUSURILE CAUZATOARE DE MOARTE AJUNG ÎN CORPUL UMAN PRIN INTERMEDIUL VACCINURILOR
Iohannis nu a plătit impozit ani de zile de pe urma casei furate pe care o închiriase la Raiffeisen si are de plată SUTE DE MII DE EURO!!! Dacă făcea asta un cetățean obișnuit ce se intâmpla?
Imnul național al României, INTERZIS prin REGULAMENT la meciurile din campionatul național de handbal
Jurnaliștii italieni văd „Umbra lui Soros peste România”. Rolul jucat de Klaus Iohannis și Sandra Pralong în ceea ce ar putea fi o nouă „primăvară”. Nu arabă, ci românească!
Romania - politica filo-sionista sau am pierdut de tot butoanele ?
Oile- inamicul americanilor la Deveselu | americanii au intrat in proces cu un cioban deoarece oile nu se supun exigentelor de securitate
MAI ne pregătește buletine noi, cu CIP, poză și amprentă
Referendum, Mihai Gheorghiu „Există o parte a acestui popor, de 4 milioane, care a putut să treacă peste campania de dezinformare”
Istoricul Ioan Scurtu: Brucan l-a pus pe Șora ministru al Învățământului in 90. Brucan, fost secretar general de redacție la ziarul Scînteia, de la tribuna căruia a cerut condamnarea la moarte, printre alții, a lui Iuliu Maniu, Gheorghe I. Brătianu, Corneliu Coposu, Radu Gyr și Pamfil Șeicaru
Cristi Puiu la 50 de ani: „Acum trăim o formă de cenzură mult mai perversă”, față de perioada comunistă. „Aerul a devenit irespirabil”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro