Guvernul Dacian Soros taie banii Bisericii si nationalizeaza proprietatile din secularizarea lui Cuza

Distribuie!by Dupa incendiul din Colectiv si dupa reactia controversata a Bisericii, in mediile de socializare, cele care au determinat masiv iesirea oamenilor in strada si daramarea Guvernului Ponta, s-a vehiculat un puternic curent anti BOR si anti Patriarh. Tot aceasta miscare a condus si la instalarea Guvernului Ciolos. loading... Despre […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dupa incendiul din Colectiv si dupa reactia controversata a Bisericii, in mediile de socializare, cele care au determinat masiv iesirea oamenilor in strada si daramarea Guvernului Ponta, s-a vehiculat un puternic curent anti BOR si anti Patriarh. Tot aceasta miscare a condus si la instalarea Guvernului Ciolos.

loading...

Despre actualul guvern au aparut numeroase informatii ca este unul impus “de afara”, ca este o pepiniera a politicii globale a magnatului George Soros, unul dintre mentorii Ocultei Mondiale. “Va veti da seama ca este o miscare a Ocultei atunci cand veti vedea ca printre principalele masuri sunt si cele anti Biserica, anti-crestine”, spuneau atunci mai multe voci din rândul preotilor si calugarilor.


Iata ca acum, conform informatiilor obtinute de Antena 3 si difuzate in aceasta dimineata, Guvernul Dacian Ciolos, construind bugetul pentru 2016 a alocat zero fonduri pentru culte, pentru biserici. Pe de alta parte, in 23 septembrie 2015, cand inca mai era Guvernul Ponta, in noul Cod Fiscal s-a prevazut neimpozitarea veniturilor realizate de Biserica, ca si neimpozitarea salariilor preotilor, urmand ca Biserica sa se administreze si cu acesti bani, ramanand in continuare ca salariile sa fie date de la stat, asa cum a fost de pe vremea secularizarii lui Cuza.

La acea vreme, Biserica, singura institutie rentabila, cu pamanturi agricole, vii, proprietati manastiresti a fost de acord sa cedeze o parte din acestea “secularizandu-le” pentru stat, iar statul, in schimb, sa aloce bani pentru culte si pentru salariile preotilor. Ca atare, salariile preotilor de azi, ca si alte venituri de la Buget datorate Bisericii nu sunt “din aer” si nici n-ar trebui sa fie de la contribuabili, ci in schimbul acelor proprietati imobiliare secularizate de Cuza, adica pe termen indefinit, “intotdeauna”.


Guvernul Ciolos este cel care “rupe” acest contract, ne mai dând bani la cultele religioase, practic, confiscand acele terenuri,proprietati etc. secularizate prin actul lui Cuza. Ciolos le nationalizeaza. Daca nu ar mai fi vrut sa dea banii de la Buget ar fi trebuit ca sa restituie acele proprietati Bisericii, intrerupand astfel “secularizarea”. Explicatia pe larg aici.

Referitor la aceasta situatie, Patriarhul Daniel a avut o prima reactie care poate fi citita aici.

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Barbara Deppert Lippitz, cel mai mare expert în aur din Europa: România e singura țară din Europa care își are scrisă istoria în propriul ei aur!!!” . Declarații fabuloase făcute de un arheolog german.
Klaus Iohannis- TARSELOSUL – acuza liderii PSD-ALDE ca ataca Justitia ca sa scape de dosare, dar uita de prima sa mare promisiune de campanie. Inainte de a deveni presedinte, Iohannis se batea cu caramida-n piept: “Primul lucru la care vreau sa renunt este imunitatea”. Dupa 4 ani de mandat, intrebat de Lumea Justitiei ce a facut sa renunte la imunitate, Werner a raspuns: “Informatiile solicitate nu fac parte din categoria informatiilor de interes public”. Sa fie la mijloc frica de dosare?
Dragnea, atac la Procurorul General: Nu are voie să se ia de USR
Țara în care o bătrână de 72 de ani e săltată cu mascații și dusă la DNA, însă prima cucoană a țării nu merge la Parchet fiindcă e "răcită"
De ce "Experimentul Norvegian" prin care se iau mii de copii anual de la părinții lor naturali se va fi izbi de cea mai mare rezistență în România. Platon - Republica - Despre cum să fie crescuți copiii la comun fără a-și cunoaște părinții.
Răzvan Savaliuc despre planul MINERVA și cum se distruge România în mod organizat
In Romania e monarhie mascata din 1990 prin omul Casei Regale Mugur Isarescu pe care nu l-a schimbat nimeni de 29 de ani!!!
Klaus Iohannis se imbogățește din nou, a scos o carte pentru prostime la editura soției securistului Mușat
Candidatul la prezidenţiale dat dispărut a fost găsit de poliţişti. Unde se afla
Atenţie, Putin! Putem doborî rachete de la Deveselu!
Ponta s-a intalnit cu ONG-uri lui SOROS cele care "vor sa aduca mult mai multi imigranti in Romania decat cei alocati pana acum prin COTELE OBLIGATORII" PONTA CATRE ONG-URILE LUI SOROS "SA COLABORAM"
„Se pregăteşte o hoţie cu sute de mii de hectare de pădure”, se restituie inclusiv suprafeţele confiscate de la criminalii de război
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro