Guvernul Dacian Soros taie banii Bisericii si nationalizeaza proprietatile din secularizarea lui Cuza

Distribuie!by Dupa incendiul din Colectiv si dupa reactia controversata a Bisericii, in mediile de socializare, cele care au determinat masiv iesirea oamenilor in strada si daramarea Guvernului Ponta, s-a vehiculat un puternic curent anti BOR si anti Patriarh. Tot aceasta miscare a condus si la instalarea Guvernului Ciolos. loading... Despre […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dupa incendiul din Colectiv si dupa reactia controversata a Bisericii, in mediile de socializare, cele care au determinat masiv iesirea oamenilor in strada si daramarea Guvernului Ponta, s-a vehiculat un puternic curent anti BOR si anti Patriarh. Tot aceasta miscare a condus si la instalarea Guvernului Ciolos.

loading...

Despre actualul guvern au aparut numeroase informatii ca este unul impus “de afara”, ca este o pepiniera a politicii globale a magnatului George Soros, unul dintre mentorii Ocultei Mondiale. “Va veti da seama ca este o miscare a Ocultei atunci cand veti vedea ca printre principalele masuri sunt si cele anti Biserica, anti-crestine”, spuneau atunci mai multe voci din rândul preotilor si calugarilor.

Iata ca acum, conform informatiilor obtinute de Antena 3 si difuzate in aceasta dimineata, Guvernul Dacian Ciolos, construind bugetul pentru 2016 a alocat zero fonduri pentru culte, pentru biserici. Pe de alta parte, in 23 septembrie 2015, cand inca mai era Guvernul Ponta, in noul Cod Fiscal s-a prevazut neimpozitarea veniturilor realizate de Biserica, ca si neimpozitarea salariilor preotilor, urmand ca Biserica sa se administreze si cu acesti bani, ramanand in continuare ca salariile sa fie date de la stat, asa cum a fost de pe vremea secularizarii lui Cuza.


La acea vreme, Biserica, singura institutie rentabila, cu pamanturi agricole, vii, proprietati manastiresti a fost de acord sa cedeze o parte din acestea “secularizandu-le” pentru stat, iar statul, in schimb, sa aloce bani pentru culte si pentru salariile preotilor. Ca atare, salariile preotilor de azi, ca si alte venituri de la Buget datorate Bisericii nu sunt “din aer” si nici n-ar trebui sa fie de la contribuabili, ci in schimbul acelor proprietati imobiliare secularizate de Cuza, adica pe termen indefinit, “intotdeauna”.

Guvernul Ciolos este cel care “rupe” acest contract, ne mai dând bani la cultele religioase, practic, confiscand acele terenuri,proprietati etc. secularizate prin actul lui Cuza. Ciolos le nationalizeaza. Daca nu ar mai fi vrut sa dea banii de la Buget ar fi trebuit ca sa restituie acele proprietati Bisericii, intrerupand astfel “secularizarea”. Explicatia pe larg aici.


Referitor la aceasta situatie, Patriarhul Daniel a avut o prima reactie care poate fi citita aici.

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

SUA împinge România într-un război cu Rusia! Guvernul transferă de urgență bani către companiile din apărare
Scrisoare către Carmen Iohannis: "D-nă să vă opriţi puţin din shopping, vizite în străinătate, şi să mergeţi în vizită prin orfelinatele patriei, unde copiii sunt legaţi cu sfoară, ţinuţi legaţi, nemâncaţi în soare."
Vin vremuri grele pentru Economia Mondială sau sunt Programate să Vină? Soros îşi reduce expunerea în acţiuni americane cu 37% și investeşte în aur. Aurul a urcat cu 16% în primele trei luni ale anului, cel mai puternic avans din 1986.
Romania, acuzata ca-i aprovizioneaza cu arme pe teroristi - reactia MAE
Conexiunea care dinamitează protestele anti-grațiere! Apare numele lui Soros
O AMANTĂ aruncă în aer mapamondul din RĂZBUNARE | SCANDALUL #Panama Papers, declanşat de o femeie
Organizarea unui referendum în care să se decidă că o familie este formată din bărbat şi femeie arată imensul nivel de anormalitate la care a ajuns societatea. V-aţi fi imaginat acest referendum în anii 90? Încercaţi să priviţi cu ochii de atunci şi o să constataţi că aşa ceva n-ar fi putut exista întrucât nimeni nu-şi putea imagina altceva. O familie era o familie.
Scandal cu banii europeni pentru Agricultură: fondurile comunitare au fost redirecționate către refugiați la indicațiile masonului...GEORGE SOROS. Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, confirmă că banii europeni pentru agricultură s-au dus şi se vor duce la MIGRANȚI. IRIMESCU: "Sute de milioane de euro s-au dat la Refugiaţi"
„Die Zeit”: România – țara în care sunt distruse ultimele păduri ale Europei
Planul secret al Budapestei “pentru desfiinţarea neamului românesc”. Operatiunea de maghiarizare, de la Huszár Antal la Viktor Orban
LISTA NEAGRA DE LA BRUXELLES – Document revoltator al Comisiei Europene, care a cerut in 2012 autoritatilor romane sa livreze date despre stadiul dosarelor penale ale lui "Gheorghe Copos, Adrian Nastase, Serban Alexandru Bradisteanu, Ion Dumitru, Decebal Traian Remes, Dan Voiculescu, George Becali, Catalin Voicu, Tudor Alexandru Chiuariu". Toti cei de pe lista neagra au fost condamnati
Iată cum îl denigra propaganda monarhistă pe Ceaușescu fabricând știri și informații false despre acesta și anturajele sale!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro