GRUP ORGANIZAT IMPOTRIVA SIIJ – Pucistii din CSM, unii cu dosare la SIIJ, au reusit sa amane din nou validarea numirii procuroarei Adina Florea la sefia SIIJ. Cvorumul nu a putut fi asigurat dupa ce Procurorul General Bogdan Licu a convocat o intalnire cu procurorii CSM Mihai Ban, Florin Deac si Tatiana Toader fix in timpul sedintei de Plen. Au fost prezenti doar 13 membri, cu doi mai putin decat necesarul pentru cvorum. Bataie de joc: Licu nu i-a raspuns lui Savonea

Distribuie!by UPDATE, ora 17 – Validarea numirii Adinei Florea la sefia SIIJ a fost amanata din nou pentru o alta sedinta de Plen CSM. Desi au fost asteptati pana la ora 16.30, procurorii Bogdan Licu, Mihai Ban, Florin Deac si Tatiana Toader nu au catadicsit sa vina la sedinta. In plus, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

UPDATE, ora 17 – Validarea numirii Adinei Florea la sefia SIIJ a fost amanata din nou pentru o alta sedinta de Plen CSM. Desi au fost asteptati pana la ora 16.30, procurorii Bogdan Licu, Mihai Ban, Florin Deac si Tatiana Toader nu au catadicsit sa vina la sedinta. In plus, judecatorii Bogdan Mateescu, Andrea Chis si Mihai Balan nu s-au mai prezentat la sedinta care fusese amanata pentru ora 16.30.

Pucistii din CSM, unii dintre ei vizati in dosare penale la SIIJ, au reusit inca o data sa blocheze validarea numirii procuroarei Adina Florea la sefia Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie. Au facut-o tot prin neasigurarea cvorumului necesar, asa cum s-a intamplat si cu alte ocazii. Diferenta este ca de aceasta data manevra pucistilor a fost posibila cu ajutorul Procurorului General Bogdan Licu (foto stanga, alaturi de seful SRI Eduard Hellvig si generalul SRI Florian Coldea).

Astfel, la sedinta programata pentru marti, 8 octombrie 2019, ora 10, au fost prezenti doar 13 membri. Este vorba despre:

-presedinta CSM Lia Savonea;

-presedinta ICCJ Corina Corbu;

-judecatoarea Simona Marcu;

-judecatoarea Mariana Ghena;

-judecatoarea Nicoleta Tint;

-judecatoarea Andrea Chis;

-judecatoarea Gabriela Baltag;

-judecatoarea Evelina Oprina;

-judecatorul Bogdan Mateescu;

-judecatorul Mihai Balan;

-procurorul Codrut Olaru;

-reprezentantul societatii civile Victor Alistar;

-reprezentantul societatii civile Romeu Chelariu.

Pentru asigurarea cvorumului era nevoie insa de prezenta a 15 membri, lucru ce nu a fost posibil din cauza absentei urmatorilor:

-ministresa Justitiei Ana Birchall;

-Procurorul General Bogdan Licu;

-vicepresedintele CSM Nicolae Solomon;

-procurorul Cristian Mihai Ban;

-procurorul Florin Deac;

-procuroarea Tatiana Toader.

Negocieri Savonea-Licu

Daca in cazul ministresei Justitiei Ana Birchall lipsa de la sedinta CSM este justificata (aceasta fiind prezenta la Consiliul JAI de la Luxemburg), iar procurorul Nicolae Solomon se afla in concediu, ceilalti procurori care au absentat au facut-o gratie unei manevre a sefului PICCJ Bogdan Licu. Mai exact, asa cum Lumea Justitiei a dezvaluit luni seara, 7 octombrie 2019, in exclusivitate (click aici pentru a citi), Bogdan Licu a organizat o intalnire de lucru fix in timpul sedintei CSM, intalnire la care i-a chemat pe procurorii Ban, Deac si ToaderOr, chiar absenta lui Licu si a celorlalti trei membri CSM a facut posibila neasigurarea cvorumului, si astfel boicotarea numirii Adinei Florea la conducerea SIIJ.

In cele din urma, s-a decis ca presedinta CSM Lia Savonea sa il contacteze telefonic pe Procurorul General Bogdan Licu pentru a incerca sa gaseasca o solutie ca sedinta de Plen sa fie reluata in cursul acestei zile, dupa intalnirea de la PICCJ. Un anunt despre ceea ce se va intampla va fi facut de Lia Savonea la ora 12.

Dupa reluarea sedintei, Lia Savonea a anuntat ca Bogdan Licu nu i-a raspuns la telefon, insa a transmis un mesaj secretarului general al CSM in care a precizat ca intalnirea de la PICCJ dureaza pana la orele 16. De asemenea, Savonea a explicat ca Licu a fost informat despre sedinta de plen de marti inca din 4 octombrie 2019, iar in toata aceasta perioada nu a anuntat ca nu se poate prezenta sau ca va avea loc o intalnire de lucru cu procurorii CSM. Sedinta de plen a fost amanata pana la orele 16.30 astfel incat procurorii din CSM si Bogdan Licu sa poata ajunge.


Sursa: www.luju.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

REVOLTA la Yazaki! Angajatii, obligati sa iasa in strada sa protesteze impotriva GUVERNULUI
Acuzat că a expropriat abuziv țăranii și a mituit magistrații pentru a scăpa de procese, un austriac a ACUMULAT 21.000 de hectare de pământ și o avere imensă în România | UN hectar mai ieftin in Romania ca in Kenya !!!
Donald Trump către CNN: „Voi difuzați știri false”
Scoala de muzica din Brasov are nevoie de donatii pentru a achizitiona instrumente muzicale | In comunism nu se intampla asa ceva!!!
Lucia Hossu Longin:„Domnul Iohannis tace pentru că are înțelegeri secrete cu domnul procuror. El i-a acoperit dosarele, se simte obligat de o moralitate pe care numai dânsul o poate înțelege și explica"
Românii sunt ținuți ÎN MOD INTENȚIONAT cu Salarii de Mizerie pentru a fi o forță de muncă ieftină pentru MULTINAȚIONALELE STRĂINE. Salarii de MIZERIE de 300-450 de euro în toate regiunile țării.
CU CE DRACU’ L-A ŞANTAJAT CODRUŢA KOVESI pe președintele CNATDCU, Viorel Barbu?!
Ion Cristoiu | De teama ştiu eu Cui, Mugur Isărescu falsifică Istoria României
Iohannis îl reîncarnează pe Hitler
De necrezut! Președintele Trump și omologul său mexican s-au înțeles!
SE PUNE LA CALE O NOUA TENTATIVA DE LOVITURA DE STAT – Comisia juridica din Senat a decis ca legea gratierii se va aplica si faptelor de coruptie. Luarea de mita, darea de mita si traficul de influenta nu vor fi exceptate de la gratiere. La scurt timp dupa votul din Senat, lideri ai USR au indemnat oamenii sa iasa in strada. Iohannis le tine isonul: „Sunt neplacut surprins”. Se asteapta reactii de la DNA, PICCJ si CSM, desi modul de legiferare nu este de competenta acestor institutii
Tiptil se pregătește Diktatul de la Bruxelles! “România dispare!” Regele tortionar Mihai este vinovat pentru aceasta mare drama nationala: AUTONOMIE MAGHIARA
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro